Jazztetten
4,9 ud af 5 baseret på  12 anmeldelser | Læs anmeldelser

Jazztetten

Hjemby: Farum Pris: 4000 til 12000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer
Jazztettens besætning er på fire mand: Sax/sang/mundharmonika + piano/orgel + Kontrabas + trommer. Vores speciale er fester og receptioner af enhver art, da vi har et meget bredt repertoire. Det omfatter swing, mainstream, latin, ballader, shuffle, jive, evergreens og lidt John Mogensen for hyggens skyld. Vi medbringer en folder med 160 titler. Den deles ud og publikum opfordres til at ønske melodier. Vi har også en kuffert med rytmeinstrumenter, som vi deler ud, så publikum kan deltage i løjerne, når vi kaster os ud i de latinamerikanske rytmer.
Vort motto er: Der skal levende musik til en levende fest!
Læs hvad andre kunder har sagt om os (12)
Tina Bovien (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: November 05 2016

Et stort tak skal lyde fra os. I fire var med til at gøre vores fest til en uforglemmelig fest og aften. Stor ros fra alle gæsterne og skulle vi anden gang stå og mangle noget godt og festligt musik, vil JAZZTETTEN absolut være vores 1. Valg. En stor tak fra Tina og Johnny Bovien.

Bahareh Mobkie (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 27 2016

Fantastisk og professionelt band, som var med til at skabe den mest romantiske stemning til vores bryllup. Tusind tak! <3

Stine Viereck (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 21 2016

Jazztetten kom veloplagte til aftalt tid og spillede en masse dejligt blandet musik. Det var virkelig en god oplevelse at have dem til vores bryllup på Jomfruens Egede. Dem vil vi gerne høre igen! Tak for super skøn musik.

Gitte Gammelgaard (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: September 12 2015

Jazztetten levede helt op til forventningerne fra deres demo. Pianisten blev syg, men de sørgede for at skaffe en anden, der også spillede fortræffeligt. Alle kom til tiden. Vi var 72 personer i alle aldre, og tilbagemeldingerne var meget positive. Vi bestiller dem meget gerne en anden gang. Gitte Gammelgaard

Cecilie Øltien (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 22 2015

Tusind tak for et fantastisk indslag! Det var en stor succes.. I formåede at skabe en perfekt stemning og atmosfære ved vores bryllup! Alle var helt vilde med jeres musik. I får hermed vores bedste anbefalinger.

Bodil Jacobsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Oktober 11 2014

Musikken fungerede perfekt og var parat til at underholde vores gæster under kaffen. Senere var de vældig gode til at få vores gæster ud på dansegulvet. Alle var særdeles tilfredse med det gode musik udvalg. Vi kan bestemt give vores varmeste anbefaling af Jazztetten.

Gitte Skotner (5 /5) Festtype: Sommerfest | Dato: August 02 2014

Jazztetten var med til at gøre vores 40 års fødselsdagsfest til noget særligt. Bandet trak både den unge og ældre generation ud på dansegulvet og leverede et alsidigt repertoire uden slinger i valsen. Vi kan varmt anbefale Jazztetten. Topkarakter herfra. Gitte og Ole Skotner

Casper Odgaard Grønbjerg (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Marts 15 2014

Jazztetten var eminent gode til min mors 70 års fødselsdag. Der var ingen tvivl om at dette band ville passe perfekt til min mors fest med 55 gæster. Blandingen af jazz, swing og danske numre var lige hvad min mor var ude efter. Efter bookingen var Kurt god til at følge op med rådgivning, og meget fleksibel i forhold til afvikling af festen. Selve festen forløb perfekt og musikkerne spillede godt. Elementet med at gæsterne kan ønske numre selv er perfekt fordi det gav gæsterne mulighed for at ønske nogle numre med lidt mere gang i lige på det tidspunkt hvor festen havde behov for dette. Så hvis du booker Jazztetten, så husk endelig at opfordre dine gæster til at ønske numre, da det giver en god dynamik og engagerer gæsterne i festen. Du er i gode hænder med Jazztetten hvis du er ude efter swingende jazz man kan danse til.

Catalina (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: November 02 2013

Velspillende veloplagt band med rigtig bred vifte af numre at tage af - for enhver smag. Musikken meget dansabelt, fik alle ud at svinge benene og stor ros af alle bagefter. Og flot at se på med de skønne instrumenter:-)

Anik Chambrin (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 17 2013

Vi er MERE end fuldt tilfredse, og fik virkelig valuta for pengene. Jazztetten kan klart anbefales. Venlige og velorganiserede, og virkelig gode til at veje stemningen. Vi kommer helt klart til at bruge dem en anden gang.

Steen M H Nørgaard (4,5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: April 23 2016

Godt og alsidigt repertoire. Swing, Blues og Latin var de foretrukne til min fest. God dansemusik. Fin instrumentsammensætning. Saxofonisten kunne også synge, når han ikke spillede. Fin udførelse. Alt i alt et superband som kan anbefales varmt.

Allan (4 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: September 30 2017

Godt samspillet band. De leverede varen og folk var glade og tilfredse incl værtsparret

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”
Repertoire
Bye Bye Blackbird (Dixon/Henderson)
On the sunny side of the street (McHugh)
The girl from Ipanima (Jobim)
Fly me to the moon (Bart Howard)
Nature Boy (Eden Abba)
I can't give you anything but love (McHugh/Fields)
Se hele repertoiret