2alive
4.9 / 5 baseret på  39 anmeldelser (Læs anmeldelser)

2alive

Hjemby: Guldborg Pris: 4.800-13.000 KR.
Svarprocent: 97% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 71

Pop & Rock som vor mor lavede den

Hvis du kan lide classic pop & rock fra 80érne og frem til i dag, så er 2alive det helt rigtige lille band for dig! Hits fra dengang mor var dreng og frem til nu. Så bare put iPad'en i skuffen og sæt soundboxen på standby....her får du "The real deal" med pop & rock som vor mor lavede den!

Under en middag eller en reception, er musik ofte lydtapet. 2alive har nøje udvalgt nogle særdeles lyttevenlige numre, både instrumental og med vokal, til deres diner sæt. Numrene de spiller, er alt lige fra kendte klassikere, over stille ballader og til helt nye hits.

Det er vigtigt for 2alive, at lyden under middagen er i et behageligt niveau, så man kan tale sammen. Alligevel oplever de ofte, at folk lige stikker ”lyttelapperne” ud og sidder og nyder musikken sammen med maden. 2alive bruger også middagen til at give en indikation af, hvad det er for et publikum de står over for og hvilke numre der skal vælges til dansemusikken.

2alive’s sætlister med dansemusik er tilrettelagt med hovedvægt på hits fra 80´erne, 90érne og frem til i dag. Med den helt rigtige 80ér lyd og et repertoire som består af super dansevenlige numre.

Du ”risikerer” at opleve numre med Tobias Rahim, Ray-Dee-Ohh, Dodo & The Dodos, Gasolin, Stones, Gloria Gaynor, Justin Timberlake, Roxette og mange andre kunstnere. Kendetegnende for alle de hits der bliver spillet er, at de er bredt kendte, så det er nemt for alle at skråle med. 2alive har naturligvis en del 80’er og 90’er-numre, som KUN en kvindelig sanger bør synge.

Tag et lyt på vores demoer.🙃


Anmeldelser af 2alive

Jesper Therkildsen
Sommerfest  -  Juni 15 2024
" alive levede fuldstændigt op til vores forventninger . De var i stand til at tilpasse musikken til situationen. Vi hyrer dem gerne igen.
Vesterbro Pub
Anden fest  -  Juni 14 2024
Perfekt aften. Virkelig god musik og de kunne få folk ud og danse. 🕺🏽💃🏼🕺🏽💃🏼. Gode anbefalinger fra Vesterbro Pub.
Jan Sirmacis Hansen
Sølvbryllup  -  Juni 01 2024
Meget positivt, de kom præcis til aftalte tid og meget åben og imødekommende. De var rigtig gode til at tilpasse musikken til festen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem. Stor tak til 2alive for at gøre vores dag uforglemmelig
Carsten
Bryllup  -  Maj 18 2024
En rigtig god modtagelse af 2 dejlig mensker Som spillet op til en dejlig aften til vores bryllup. Jeg kan kun anbefale 2alive til enhver tid. Tak til 2alive for en dejlig aften.
Annemette Jacobsen
Bryllup  -  Maj 11 2024
Vi havde booket 2alive til vores bryllup. Musik til undermiddagen, hvor stemningen blev fanget, lavede sjove bemærkning på helt rigtige tidspunkter og egentlig bare, var med til at underbygge en fantastisk middag. Efter maden blev der spillet op til dans, hvor musikken bare gav den helt rigtige glade stemning og alle kunne være med. Vi kan kun anbefale, I var med til at gøre vores bryllup uforglemmelig og magisk. Vil helst sikkert booke jer igen, hvis vi skal bruge musik en anden gang. Største anbefalinger fra Annemette og Henrik
Katrine Lund
Konfirmation  -  April 27 2024
Sabrina og Jesper får vores varmeste anbefalinger. Før festen har Jesper været imødekommende, fleksibel og utrolig venlig. Der har været en let og tilgængelig dialog, som muliggjorde valg af sange mm. Til festen var de klar, top profesionelle og leverede en 10 timers indsats, som vi sent vil glemme. Afstemte sig utrolig fint - tilpas med bidrag til skål etc. Gode sange at lytte til, danse til og mindes ved. Vores gæster var henrykte og kvitterede med dans og klapsalver. De var uundværlige til vores fest. Varmeste anbefalinger.
Marianne Skjold
60 års fødselsdag  -  April 26 2024
2alive spillede til min 60 års fødselsdag for 40 gæster. De spillede perfekt under maden og fik selskabet rystet godt sammen. Til den efterfølgende dans var musikken perfekt tilpasset publikum og folk dansede hele aftenen. Får jeg brug for musik igen til en ny fest, er det helt sikkert jeg bestiller 2alive. Marianne Skjold
Jørgen Hansen
60 års fødselsdag  -  April 20 2024
god formenmelse af af hvad og hvornår og hvor højt der skulle spilles
Pernille Pryds
Anden fest  -  April 05 2024
2Alive er en duo der virkelig kan få publikum med og er super gode til at "mærke" hvad gæsterne reagerer på. Samtidig synger og spiller de rigtig godt og er bare så nærværende, søde og sjove. De kommer i rigtig god tid og laver lydprøve, så lyden passer til rummet.
Tina Iversen
50 års fødselsdag  -  Marts 23 2024
2alive spillede til min mands 50 års fødselsdag. De er så professionelle , de var klar da vi kom til festen. Der er god musik under middagen, så det var muligt at tale sammen. Til dans var der gang i den og selv om en del af gæsterne ikke danser, nød de musikken. 2alive er flinke imødekommende og alt kørte helt perfekt. Tak til dem og de kan varmt anbefales.
Brian Mogensen
Sølvbryllup  -  Marts 16 2024
Vi havde 2alive til at spille til dans til vores sølvbryllup i Videbæk i vestjylland, så de var kommet et godt stykke hjemme fra Lolland 😊.Vi havde ikke kendskab til dem før, så vi var inde på deres hjemmeside og høre deres demoer. Det gjorde at vi valgte dem. Og det har vi absolut ikke fortrudt. For man får det man hører i deres demoer. Jesper og Sabrina som er nogle utrolig behagelige mennesker, kom i god tid og stillede deres udstyr op og lavede lydprøve inden vores gæster kom, så det ikke forstyrrede spisningen. Vi havde kun bestilt dem til danse musik, men de tilbød at sætte noget baggrunds musik på deres anlæg mens vi spiste. God service. Da 2alive spillede op til dans var der fra starten masser af folk på dansegulvet og det fortsatte i alle 3 timer. 2alive er fantastiske til at vurdere hvad gæsterne kan lide at danse til. Der var folk på dansegulvet fra 14-85 år i en skøn sammenblanding. Musikken spændte fra Kim Larsen til Tobias Rahim. Mange af vores gæster kom og spurgte hvor vi havde fundet det band, for det var virkelig god musik og så synger de også rigtig godt. Og så spillede de tilpas højt til at dem der ville danse kunne give den gas, mens dem der var i salen og gerne ville tale sammen også kunne det. Det var der mange der bemærkede. Sabrina og Jesper har en stor del af æren for at vi fik en fantastisk fest. Vi kan kun anbefale dem, og kan slet ikke rose dem nok, og vi vil helt sikkert bruge dem en anden gang.
Eva Lis Rasmussen
Sølvbryllup  -  Februar 24 2024
De ankom 2 timer før og stilede op, lavede lydprøve etc. og var helt klar da festen startede. Under middagen spillede de dejlig musik, man ikke kunne lade være med at nynne med på. Blid sang udløste klapsalver fra alle gæsterne, og der blev skabt stemning med skålsange mv. Bagefter gik det løs med sang og dansemusik, der fik folk på gulvet. Det er absolut de bedste penge vi har givet ud, og alle gæster har sagt at 2alive er de bedste de har oplevet. Vi giver de bedste og varmeste anbefalinger og takker for at Jesper og co har gjort vores sølvbryllupsfest til en fantastisk dejlig dag. Eva og Jørgen
Søren Karlsen
Firmafest  -  Februar 23 2024
Kunne man give flere stjerne, havde de fået det. 2alive er ganske enkelt de bedste musikere, som vi har haft til at spille til vores firmafester - og vi har holdt rigtig mange i løbet af de sidste 20 år. De ankom i rigtig god tid, så vi kunne få forventningsafstemt forløbet. Topprofessionelle, engagerede, sjove og fantastisk underholdende. De spiller i mange forskellige genre, men alle numre var totalt gennemført, med samme energi, uanset om det var rock, pop, country m.m......lækkert dansemusik hele vejen igennem. De kan virkelig holde gang i en fest! Det er helt sikkert at næste gang, at vi skal holde fest bliver det 2alive, der skal levere musikken - og vi flytter gerne datoen så den kommer til at passe 🙂 Hvis man vil være helt sikker på en vellykket fest, så book 2alive - det kan ikke gå galt !
Jacob Christiansen
Anden fest  -  Februar 03 2024
2alive skal have stor tak , for at hjælpe Errindlev forsamlingshus tilbage efter corona , vi var presset økonomisk efter coronanedlukning ,tæt på lukning , så Jesper og Sabrina tilbød at spille gratis til vores grisefest , så stor tak for hjælpen 2alive 👏👏 Errindlev forsamlingshus bruger 2alive til vores fester , de spiller musik til alle aldersgrupper , har altid et smil på læben , friske bemærkninger og spreder en masse glæde omkring sig med deres musik . Book , book , book dem nu før de er optaget , de sætter gang i din næste fest 💃🕺 Fantastisk musikoplevelse og får folk på dansegulvet Kan helt sikkert varmt anbefale 2Alive og stor ros til Jesper og Sabrina for deres musik 😊😊
Esben Clausen
Guldbryllup  -  August 19 2023
2alive var med til at gøre vores guldbryllupsfest perfekt. De var klar til at spille da festen startede og deres musik passede både unge og gamle .
Vicki Jeppesen
Sølvbryllup  -  Juli 01 2023
2Alive forstår virkelig, at være med til at skabe en god fest både under middagen og til dans bagefter. Både unge, ældre og alle midt i mellem var med på dansegulvet og nød musikken.
Anne-Marie Carlsen
Konfirmation  -  April 29 2023
2alive har netop været underholdning til min søns nonfirmation. De gav besked, da de var på vej - de kom smilende og snaksalig ind af døren - hilste pænt og i højt humør. Helt fantastisk. De var meget samarbejdsvillige og spurgte inden de foretog sig noget under opsætningen. De var gennemførte fantastiske - satte gang i festen og havde en skøn humor. Min dreng synes “de var mega cool og gjorde det hyggeligt. De var søde.” (Hans ord). Gæsterne var helt tilfredse og kunne sagtens have brugt dem i mange flere timer - så det er ikke sidste gang, at de bliver bestilt. Tak Jesper og Sabrina - I gjorde det til en fest-fest og hjalp lidt til i de øjeblikke, hvor det krævede lidt støtte 😂 I får mine varmeste anbefalinger med på vejen. - og tak fordi I var så imødekommende overfor min drengs ønsker af sange og hilsner i gæstebog mv. Det var prikken over I’et. Mvh Anne-Marie, Horsens
ole nielsen
Reception  -  September 03 2022
super
ida bennetsen
Temafest  -  August 13 2022
Det var bare så godt. De spillede så alle kunne være med Kan varmt anbefales til andre
Thorkild Harnfeldt
Sommerfest  -  Juli 22 2022
Sommerfest på campingplads med 120 gæster. Alt gik efter planen- mødte præcist og var klar til tiden. Meget professionelt og alligevel personligt med sjove indslag og rigtig gode til at tilpasse sig gæsternes ønsker og stemningen. Vil helt klart anbefale 2alive til andre samt benytte dem igen til andre arrangementer. Mvh. Thurø Strand Camping
Charlotte Gammelgaard
60 års fødselsdag  -  Juni 11 2022
2alive var helt fantastiske og spillede så godt! De spillede dejlig baggrundsmusik til maden og så fik de fuld gang i dansegulvet hele aftenen og spillede den musik som gæsterne kunne lige. Vi vil varmt anbefale 2alive! Charlotte & Claus
Annette Tobiasen
60 års fødselsdag  -  April 02 2022
Jeg har lige afholdt fødselsdags/ hattefest. Jeg ønskede musik der var dansevenligt og det fik vi. Dansegulvet var fyldt hele aftenen. Under middagen var musikken også meget afstemt, dæmpet og hyggeligt. Alt i alt helt perfekt. Tak fordi i ville køre helt til Vester Nebel 😀
Silje Berg
60 års fødselsdag  -  Februar 05 2022
Jeg følte mig tryg med Jesper hele vejen igennem. 2Alive leverede den bedste musik og underholdning fra kl. 18 under maden til kl. 2 om natten hvor hele dansegulvet var fyldt til det sidste. Der er ingen tvivl om at de har prøvet det før og de ved hvad der virker. Stemningen blev aflæst og det ene gode dansenummer efter det andet blev spillet. Alle havde mulighed for at skråle med og det var fantastisk. Som en del af pakken med 2Alive bestilte vi også Stumptjeneren. En skuespiller tjener. Det kan stærkt anbefales. Alle gæsterne har stadig ondt i kinderne af grin. Og samspillet mellem 2Alive og tjeneren var så god. Ja, der er ikke andet at sige end at vi fik den fest vi havde håbet på, og meget mere!! Flere af vores gæster har allerede spurgt ind til hvor jeg har booket dem, og det plejer at være et godt tegn syntes Jeg selv. Tak til 2Alive
Ellen
50 års fødselsdag  -  August 06 2021
2alive levede helt op til vores forventninger. Sabrina og Jesper kom til festen i rigtig god tid, dejlig nede på jorden og med et herligt glimt i øjet. Spillede herligt “synge med musik,” var gode til at fornemme gæster og havde endda et mega overskud til også at snakke med den alleryngste gæst til festen, så han, også har følt sig som en ganske særlig person. 5 store stjerner er bestemt ikke for meget.
Poul Strandmark
Anden fest  -  September 08 2018
Har en fantiastisk fornemmelse for hvilket musik som passer ind i selskabet. Dygtige musikere.
June Ramsing
Bryllup  -  Juni 23 2018
I spillede til vores bryllup med 50 gæster. Meget imødekommende og professionelle. Vigtigst af alt: I spiller godt og synger rent. Festlige med god musik og god kontakt til vores gæster. Vores varmeste anbefalinger. June & Kristian
Anders K Jensen
Reception  -  Februar 02 2018
Super arrangement! De forstår at spille både stille og roligt receptions musik, men også at få festen op i et noget højere gear efter
Anders K Jensen
Reception  -  Februar 02 2018
Meget professionelle og imødekommende. Musikken var mere end vi havde forventet, indenfor det budget der var. Derfor kan jeg kun med anbefale Jesper og Sabrina.
torben pryds
Anden fest  -  Januar 05 2018
Super gode og fantastiske til at få publikum med. Helt sikkert, vi gerne vil have dem til at spille for os igen. De kom i rigtig god tid, og fik derfor snakket med både os (ejerne) og vores kunder før de gik i gang med at spille. De havde en super lyd og var rigtig gode til at afpasse den til vort lokale.
Karen Margrethe Kring
Firmafest  -  September 30 2017
Vi har netop afsluttet vores årlige høstfest med 80 deltagere. Med Jesper K Antonisen og Sabrina, og dermed 2Alive blev festen helt fantastisk. Det er en 30-årig tradition, men 2017 festen blev med musik og sang fra Jesper og Sabrina en af de bedre fester i flere år. De synger bare godt, musikken forstår de at tilpasse til middagen, de kan underholde lidt undervejs, uden at det bliver plat, og gæster vil jo også gerne kunne snakke sammen. Under dansen skal vi love for, at folk kom på dansegulvet, vores yngre publikum var simpelthen vilde med dem. Så er Sabrina og Jesper bare nogle rigtig søde mennesker at have i huset. De er alle pengene værd, og feststemning får man med denne duo, og de kan spille alt, og har udstyret i orden.
Poul Strandmark
Sommerfest  -  August 19 2017
Ankom i god tid, alt var klar da første gæster kom. God behagelig musik under middagen, medlevende dansemusik som fil alle på gulvet
Peter Gravesen
60 års fødselsdag  -  Juli 22 2017
Vi var meget glade for at have Jesper Antonisen og 2Alive som musiker og sanger til min 60 års fødselsdag. De kom i rigtig god tid og var super oplagte og glade for at komme og spille hos os, selv om de lige havde kørt mange km. for at nå frem. Under spisningen spillede Jesper forskelligt musik, og der blev ligeledes sunget til nogle stykker. Efter middagen blev der spillet op til dans og der var Jesper`s sangerinde en vigtig del af aftenen. Jesper havde en god fornemmelse af hvad der skulle ske ang. musikstilen og var rigtig god til at tilpasse sig når der var nogle indslag. Vi havde ligeledes nogle specielle ønsker som han også kunne opfylde. Helt igennem veludført og positiv oplevelse som vi takker for mange gange. En oplevelse som mindst var fem stjerner vær.
Ian Lauritzen
Fødselsdag  -  Oktober 31 2015
Jesper er en super god musiker, der følger og komplimentere stemningen under hele festen. Alt levede op til forventningerne. Kommunikation vedrørende musikaftalen både før, under og efter festen var perfekt.
Pia Vallentin Krogh
Anden fest  -  September 12 2015
Allerførst tusind tak for en super dejlig oplevelse,hvor samtlige af vores gæster kun har givet rosende ord .Allerede under middagen fangede du os med dejlig musik, og sjældent har jeg set så mange danseglade gæster,hvor sangvalget ramte plet, nogen kunne som nok havde danset til den lyse morgen. Jeg og mine gæster vil varmt anbefale dig,og sige dig tak for din måde at være på. Venlig hilsen Pia Vallentin
John Jensen
60 års fødselsdag  -  Marts 01 2014
God fornemmelse for hvornår der skal "underholdes" og god fornemmelse for musikvalg. Rigtigt godt.
Annie Lehmann
Sølvbryllup  -  Maj 28 2022
Fantastisk musik til vores fest
Kirsten just
Bryllup  -  August 22 2015
Vi var yderst tilfredse med Jesper da han var god til at spille afdæmpet musik under bryllupsmiddagen og senere spille op til dans. Han er god til at synge med på de hjemmelavede sange og var god til at mærke stemningen. Han kommer gerne med en lille joke og skålesange for at skabe en god stemning. Vi har været meget tilfredse og kan varmt anbefale Jesper til andre :o)
Anne Juelkert
Anden fest  -  Juni 06 2013
Meget professionel og lever til fulde op til sin beskrivelse. Vi booker gerne Jesper igen.
Gitte Drusskowski
Anden fest  -  Marts 21 2024
Har desværre hørt dem bedre.

Kontakt 2alive

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

2alive mix (dans) (2alive)
All my love (Rocazino)
Pianomand (Kim Larsen & Kjukken)
99 Luftballons (Nena)
Ein Stern (Dj Ötzi)
Copenhagen (Seebach & Cameron)
For evigt (Volbeat - 2alive's cover)
Dansevisen (Dinner) (Grethe & Jørgen Ingmann)
Make you feel my love (Dinner) (Adele)
Smoothe Operator (Dinner) (Sade)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her