Kasper Webster
4.7 / 5 baseret på  16 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Kasper Webster

Hjemby: København Ø Pris: 2000-7000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Festmusik i særklasse hvad enten det er solo musiker, partyband eller DJ I søger.

Leder du efter en eller flere musikere, der kan birage til at gøre din fest uforglemmelig, så er du kommet til det rette sted! Jeg har specialiseret mig i et meget efterspurgt og succesrigt koncept, hvor man får guitar og sang under middagen og DJ som underholdning til dansen. Du kan spare mange penge ved at booke mig til hele arrangementet. Samtidig skal du kun koordinere med en og samme person omkring festens forløb.

Solo: En unik optræden hvor sang og guitar er i centrum - Afdæmpet og behagelig musik under middagen. Jeg er ikke den type spillemand der vil styre festen med skålesange og diverse indslag - jeg mener at det er værten og gæsternes dag, og de skal selv bestemme hvilke indslag der kommer i løbet af aftenen. Jeg vil dog meget gerne spille til gæsternes medbragte sange. Jeg gør også gerne en ekstra insats for at forberede bestemte sange og indslag til lejligheden, der er med til at gøre festen helt unik og uforglemmelig.

DJ: Lys og lyd hvor der ikke er sparet på noget. Omfattende musikkatalog med mulighed for at ønske det meste. Kompetent viden om god lyd og musik der rykker dansegulvet!! Playlisten bliver altid lavet i samarbejde med værten hvis det ønskes.

Band: Til de større arrangementer rykker vi ud med det fede party-band: "Kasper Braae's Power Band" Vi kan bookes som duo, trio eller kvartet alt efter arrangementets størrelse og budget. Den rene vare serveret med cremet lyd og rå energi.

Vi ved at festen er "once in a lifetime" og musikken skal selvfølgelig også leve op til dette. Vi er rutineret og giver os fuldt hver gang.

Top professionel indstilling med klare aftaler og god energi. Lyd og lys der tilpasses et hvert arrangement i samarbejde med værten.

Der spilles de store hits fra 60'erne, 70,erne, 80'erne 90'erne til nutidens rock og pop. Repertoiret spænder så bredt, at ung som gammel altid får noget med hjem fra festen. Anbefalet af mange til bryllup, konfirmation, fødselsdag og andre vellykkede privatfester.


Anmeldelser af Kasper Webster

Gitte Kühn
50 års fødselsdag  -  September 09 2017
Kære Kasper Tusind tak for at gøre vores fest (2x50års fødselsdag) til den dejlige og sjove fest det var. God diaglog undervejs. Kom i god tid og klar til at spille guitar da gæsterne kom. Du spiller fantastisk på guitar og har rigtig god sangstemme :-) perfekt valg af sange under middagen. Som Dj gør du det også super godt 👍🏻 Din indlevelse og din dans bag mixerpult, er blevet bemærket og omtalt som vildt skønt og deltagende. Godt valg af dansemusik 🕺💃🏻Vi vil på det varmeste anbefale dig Kasper Mange hilsner Martin og Gitte
Dorthe dalhus
Konfirmation  -  Maj 12 2017
Kasper Braae levede fuldt ud op til vores forventninger og faktisk meget mere end det. Kasper ankom i meget god tid, pakkede ud og gik igang. Musikken han spiller er helt i top, han synger fantastisk og rammer bredt med musik valg. Alle vores gæster havde kun "roser" til Kasper. gæsterne sagde: "Sikke et godt valg af jer, perfekt underholdning", "Han spredte så god stemning med sin musik", "behagelig, dygtig, dejlig stemning", "Musik for enhver, også god til gæsternes sange". Kasper forstod at tilpasse sig vores behov til vores fest også selvom vi ikke selv var helt klar på det. Vi synes at vi er meget heldige. vi bookede først Kasper en lille uge før vores fest, så ikke nok med at kunne springe til med så kort varsel så er han også knald hamrende dygtig. Vi har KUN positive ord om og til Kasper.
susanne jensen
Fredagsbar  -  November 26 2016
En ung mand med en skøn stemme og masser af overskud. Vil helt sikkert booke ham igen til andre arrangementer og opfordre andre til også at booke ham, da han er en oplevelse og har en god pris. Han kom i god tid, og tog sig endda den "frækhed" at spille i forlænget spille tid, efter indsamling på stedet. Mange mennesker nød godt af hans udstråling og super stemme, han var med til at gøre Cafe Louises sidste fest til den bedste fest nogensinde. Tusinde tak Kasper ;)
Karsten Bierre
Konfirmation  -  Maj 13 2015
Kasper leverede super god musik og havde god situationsfornemmelse.
allan
Anden fest  -  Februar 22 2014
kan kun sige godt om kasper. han kom til tiden og spillede godt musik hele aften til vores kobberbryllup. har osse kun hørt godt om ham fra vores gæster. så tager i kasper til jeres fest bliver i ikke skuffe vh allan og susanne
sisse
Julefrokost  -  November 16 2013
Kasper er helt igennem fantastisk. Han kom og satte sine ting op i go tid og var klar da de første gæster kom ( også selv om nogen af dem kom en halv time før). Som musiker er han helt perfekt til at spille under maden, men da folk begyndte at få lidt indebords fandt han hurtigt frem til syng med musik. Senere forvandlede han sig til den skønneste dj som tog imod alle ønsker og forvandlede festen til en succes. Vi kommer klart til at samarbejde med Kasper igen, og som perw er han flink, glad, festlig og udadvendt.
Anette
40 års fødselsdag  -  September 28 2013
Super hyggelig fyr som synger rigtig godt, flere af mine gæster vil gerne booke ham selv - så det siger jo det hele ;) . Han kom til tiden og gav en dejlig stemning i de timer han var der!
Aviaja lennert
Bryllup  -  September 07 2013
Kasper var med til at sætte den helt rigtig stemning til vores bryllup, vi startet med reception i en stor have. Han sad og spillet hyggelig baggrunds musik, til selve festen under maden stille god musik( god stemme) og til natten som dj, super fedt.. Vi har haft en mail og samtale konkakt, god pris og meget velforberedt, han kom til altalt tid og kan bestemt anbefales.Alt i alt en sød, dygtig og meget engageret, seriøs musiker. Hilsen Aviaja og Mikkel Skov
morten olsen
Bryllup  -  August 17 2013
Artisten kom til tide , han sang rigtig god gav god stemning under hele feste var med på selv de sjove indslag han var meget afslappet i det helt taget en rigtig flink og dygtig fyr han spiller meget blandet musik, vi vil gerne booke ham igen når vi skal holde en anden stor fest
Christins fischer
Konfirmation  -  Maj 25 2013
Spillede til min datters konfirmation og gjorde det så godt
linda
Fødselsdag  -  April 20 2013
Super til at fange stemningen og sætte fut i festen. Varmeste anbefalinger . Linda Gry
Janne Brustad
50 års fødselsdag  -  August 13 2016
Super fin musik både på guitar og senere som dj - alle gæster og ikke mindst mig selv var yderst tilfredse 😄 Tak for en skøn indsats 👍
Lasse Helbo Nielsen
50 års fødselsdag  -  April 29 2017
Kasper leverede en super god performance. Underholdte med god underliggende musik ved velkomsten, dejlig afbalanceret diner musik under middagen, og sluttede festen af som DJ. Musikken var godt tilpasset gæsterne som deltog i festen. Kasper var meget punktlig og blev lidt længere end aftalt, da festen stadig var levende efter aftalt tid.
Gert
Bryllup  -  Juni 07 2014
Vi oplevede Kasper som en rigtig god musiker med et bredt repertoire og fin situationsfornemmelse. Han havde stillet alt op inden festen begyndte, så det musikken bare var der, og vi ikke skulle bekymre os om noget som helst.
Klaus Pedersen
Konfirmation  -  Maj 17 2014
Var bare super god, og spillede super godt til maden. Efterfølgende DJ med god dansemusik, rigtig godt var det. Havde lidt internet bøvl, derfor ikke 5 stjerner...
Majbritt
Bryllup  -  Juni 28 2014
Kom til tiden, spillede den tid vi havde aftalt. Stille og rolig guitar under middagen, hvor han eller holdt sig i baggrunden. Efterfølgende lidt blandet dansemusik. Sød og rar mand.

Kontakt Kasper Webster

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Runaway Train (Soul Asylum)
Losing My Religion (R.E.M.)
Wonderful Tonight (Eric Clapton)
Crazy (Gnarles Barkley)
Please Dont Leave Me (Pretty Maids)
Jeg vil la' lyset Brænde (Ray-De-Ohh)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Honkey Tonk Woman (Rolling Stones)
Help (The Beatles)
Back in the USSR (The Beatles)
Kiss (Prince )
I'm Yours (Jason Mraz)
Kvinde Min (Kim Larsen )
Dagen Før (Kim Larsen )
Come Together (The Beatles)
Bag Duggede Ruder (TV2)
Have You Ever Seen the Rain (Creedens)
Proud Mary (Creedens)
Unchain My Heart (Joe Cocker)
Bohemean Like You (Dandy Warholes)
Og rigtig (mange flere.....)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her