123festmusik.dk
123festmusik.dk
Kasper Braae

Kasper Braae

  4,7 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser

Hjemby: København N

Pris: 2000 - 7000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Festmusik i særklasse hvad enten det er solo musiker, partyband eller DJ I søger.

Leder du efter en eller flere musikere, der kan birage til at gøre din fest uforglemmelig, så er du kommet til det rette sted! Jeg har specialiseret mig i et meget efterspurgt og succesrigt koncept, hvor man får guitar og sang under middagen og DJ som underholdning til dansen. Du kan spare mange penge ved at booke mig til hele arrangementet. Samtidig skal du kun koordinere med en og samme person omkring festens forløb.

Solo: En unik optræden hvor sang og guitar er i centrum - Afdæmpet og behagelig musik under middagen. Jeg er ikke den type spillemand der vil styre festen med skålesange og diverse indslag - jeg mener at det er værten og gæsternes dag, og de skal selv bestemme hvilke indslag der kommer i løbet af aftenen. Jeg vil dog meget gerne spille til gæsternes medbragte sange. Jeg gør også gerne en ekstra insats for at forberede bestemte sange og indslag til lejligheden, der er med til at gøre festen helt unik og uforglemmelig.

DJ: Lys og lyd hvor der ikke er sparet på noget. Omfattende musikkatalog med mulighed for at ønske det meste. Kompetent viden om god lyd og musik der rykker dansegulvet!! Playlisten bliver altid lavet i samarbejde med værten hvis det ønskes.

Band: Til de større arrangementer rykker vi ud med det fede party-band: "Kasper Braae's Power Band" Vi kan bookes som duo, trio eller kvartet alt efter arrangementets størrelse og budget. Den rene vare serveret med cremet lyd og rå energi.

Vi ved at festen er "once in a lifetime" og musikken skal selvfølgelig også leve op til dette. Vi er rutineret og giver os fuldt hver gang.

Top professionel indstilling med klare aftaler og god energi. Lyd og lys der tilpasses et hvert arrangement i samarbejde med værten.

Der spilles de store hits fra 60'erne, 70,erne, 80'erne 90'erne til nutidens rock og pop. Repertoiret spænder så bredt, at ung som gammel altid får noget med hjem fra festen. Anbefalet af mange til bryllup, konfirmation, fødselsdag og andre vellykkede privatfester.

Kasper Braae er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Kasper Braae

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Runaway Train
Soul Asylum
Losing My Religion
R.E.M.
Wonderful Tonight
Eric Clapton
Crazy
Gnarles Barkley
Please Dont Leave Me
Pretty Maids
Jeg vil la' lyset Brænde
Ray-De-Ohh
Summer of 69
Bryan Adams
Honkey Tonk Woman
Rolling Stones
Help
The Beatles
Back in the USSR
The Beatles
Kiss
Prince
I'm Yours
Jason Mraz
Kvinde Min
Kim Larsen
Dagen Før
Kim Larsen
Come Together
The Beatles
Bag Duggede Ruder
TV2
Have You Ever Seen the Rain
Creedens
Proud Mary
Creedens
Unchain My Heart
Joe Cocker
Bohemean Like You
Dandy Warholes
Og rigtig
mange flere.....
Læs hvad andre kunder har sagt om os (16) Tilbage til toppen
50 års fødselsdag
Gitte Kühn
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: September 09 2017

Anmeldelser   (5/5)

Kære Kasper Tusind tak for at gøre vores fest (2x50års fødselsdag) til den dejlige og sjove fest det var. God diaglog undervejs. Kom i god tid og klar til at spille guitar da gæsterne kom. Du spiller fantastisk på guitar og har rigtig god sangstemme :-) perfekt valg af sange under middagen. Som Dj gør du det også super godt 👍🏻 Din indlevelse og din dans bag mixerpult, er blevet bemærket og omtalt som vildt skønt og deltagende. Godt valg af dansemusik 🕺💃🏻Vi vil på det varmeste anbefale dig Kasper Mange hilsner Martin og Gitte
Konfirmation
Dorthe dalhus
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 12 2017

Anmeldelser   (5/5)

Kasper Braae levede fuldt ud op til vores forventninger og faktisk meget mere end det. Kasper ankom i meget god tid, pakkede ud og gik igang. Musikken han spiller er helt i top, han synger fantastisk og rammer bredt med musik valg. Alle vores gæster havde kun "roser" til Kasper. gæsterne sagde: "Sikke et godt valg af jer, perfekt underholdning", "Han spredte så god stemning med sin musik", "behagelig, dygtig, dejlig stemning", "Musik for enhver, også god til gæsternes sange". Kasper forstod at tilpasse sig vores behov til vores fest også selvom vi ikke selv var helt klar på det. Vi synes at vi er meget heldige. vi bookede først Kasper en lille uge før vores fest, så ikke nok med at kunne springe til med så kort varsel så er han også knald hamrende dygtig. Vi har KUN positive ord om og til Kasper.
Fredagsbar
susanne jensen
Festtype: Fredagsbar
Dato: November 26 2016

Anmeldelser   (5/5)

En ung mand med en skøn stemme og masser af overskud. Vil helt sikkert booke ham igen til andre arrangementer og opfordre andre til også at booke ham, da han er en oplevelse og har en god pris. Han kom i god tid, og tog sig endda den "frækhed" at spille i forlænget spille tid, efter indsamling på stedet. Mange mennesker nød godt af hans udstråling og super stemme, han var med til at gøre Cafe Louises sidste fest til den bedste fest nogensinde. Tusinde tak Kasper ;)
Konfirmation
Karsten Bierre
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 13 2015

Anmeldelser   (5/5)

Kasper leverede super god musik og havde god situationsfornemmelse.
Anden fest
allan
Festtype: Anden fest
Dato: Februar 22 2014

Anmeldelser   (5/5)

kan kun sige godt om kasper. han kom til tiden og spillede godt musik hele aften til vores kobberbryllup. har osse kun hørt godt om ham fra vores gæster. så tager i kasper til jeres fest bliver i ikke skuffe vh allan og susanne
Julefrokost
sisse
Festtype: Julefrokost
Dato: November 16 2013

Anmeldelser   (5/5)

Kasper er helt igennem fantastisk. Han kom og satte sine ting op i go tid og var klar da de første gæster kom ( også selv om nogen af dem kom en halv time før). Som musiker er han helt perfekt til at spille under maden, men da folk begyndte at få lidt indebords fandt han hurtigt frem til syng med musik. Senere forvandlede han sig til den skønneste dj som tog imod alle ønsker og forvandlede festen til en succes. Vi kommer klart til at samarbejde med Kasper igen, og som perw er han flink, glad, festlig og udadvendt.
40 års fødselsdag
Anette
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: September 28 2013

Anmeldelser   (5/5)

Super hyggelig fyr som synger rigtig godt, flere af mine gæster vil gerne booke ham selv - så det siger jo det hele ;) . Han kom til tiden og gav en dejlig stemning i de timer han var der!
Bryllup
Aviaja lennert
Festtype: Bryllup
Dato: September 07 2013

Anmeldelser   (5/5)

Kasper var med til at sætte den helt rigtig stemning til vores bryllup, vi startet med reception i en stor have. Han sad og spillet hyggelig baggrunds musik, til selve festen under maden stille god musik( god stemme) og til natten som dj, super fedt.. Vi har haft en mail og samtale konkakt, god pris og meget velforberedt, han kom til altalt tid og kan bestemt anbefales.Alt i alt en sød, dygtig og meget engageret, seriøs musiker. Hilsen Aviaja og Mikkel Skov
Bryllup
morten olsen
Festtype: Bryllup
Dato: August 17 2013

Anmeldelser   (5/5)

Artisten kom til tide , han sang rigtig god gav god stemning under hele feste var med på selv de sjove indslag han var meget afslappet i det helt taget en rigtig flink og dygtig fyr han spiller meget blandet musik, vi vil gerne booke ham igen når vi skal holde en anden stor fest
Konfirmation
Christins fischer
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 25 2013

Anmeldelser   (5/5)

Spillede til min datters konfirmation og gjorde det så godt
Fødselsdag
linda
Festtype: Fødselsdag
Dato: April 20 2013

Anmeldelser   (5/5)

Super til at fange stemningen og sætte fut i festen. Varmeste anbefalinger . Linda Gry
50 års fødselsdag
Janne Brustad
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: August 13 2016

Anmeldelser   (4,5/5)

Super fin musik både på guitar og senere som dj - alle gæster og ikke mindst mig selv var yderst tilfredse 😄 Tak for en skøn indsats 👍
50 års fødselsdag
Lasse Helbo Nielsen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: April 29 2017

Anmeldelser   (4/5)

Kasper leverede en super god performance. Underholdte med god underliggende musik ved velkomsten, dejlig afbalanceret diner musik under middagen, og sluttede festen af som DJ. Musikken var godt tilpasset gæsterne som deltog i festen. Kasper var meget punktlig og blev lidt længere end aftalt, da festen stadig var levende efter aftalt tid.
Bryllup
Gert
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 07 2014

Anmeldelser   (4/5)

Vi oplevede Kasper som en rigtig god musiker med et bredt repertoire og fin situationsfornemmelse. Han havde stillet alt op inden festen begyndte, så det musikken bare var der, og vi ikke skulle bekymre os om noget som helst.
Konfirmation
Klaus Pedersen
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 17 2014

Anmeldelser   (4/5)

Var bare super god, og spillede super godt til maden. Efterfølgende DJ med god dansemusik, rigtig godt var det. Havde lidt internet bøvl, derfor ikke 5 stjerner...
Bryllup
Majbritt
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 28 2014

Anmeldelser   (3,5/5)

Kom til tiden, spillede den tid vi havde aftalt. Stille og rolig guitar under middagen, hvor han eller holdt sig i baggrunden. Efterfølgende lidt blandet dansemusik. Sød og rar mand.
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Kasper Braae

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Kasper Braae
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Bryllupsbands
Kasper Braae er certificeret i kategorien::Bryllupsbands

Festmusik i særklasse hvad enten det er solo musiker, partyband eller DJ I søger.