KIMmusik
4.5 / 5 baseret på  2 anmeldelser (Læs anmeldelser)

KIMmusik

Hjemby: Aarhus Pris: 4000 - 10.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 3

Super fornemmelse for styrke og musikvalg og utrolig bredt repertoire

Rigtigt hjerteligt velkommen!
Kim har mere end 34 års erfaring. Volbeat, Rasmus Seebach, Coldplay AC/DC og meget andet og nyere musik pryder repertoiret - og stadig med en usædvanlig stor og velfunderet ballast i festmusikerfaget.

Kim er måske landets næstmest efterspurgte og erfarne musiker... At publikum og spillesteder vender tilbage, må betyde at det holder!
Gennem mere end 30 år har Kim spillet til bryllup, fødselsdag, firmafest, julefrokost, byfest, konfirmation, reception, brunch m.m. Med et musikudvalg fra AC/DC til Brudevalsen, undtaget klassisk og Dansktop, har publikum deltaget flittigt med masser af stemning.

Kim Rasmussen har været musiker siden 1984. Startede som 6-årig med at lege med el-orglet og senere modtog han undervisning hos John Godtfredsen i Ringe på Midtfyn samt Klaus Madsen fra Ørbæk. Sammen med sin far, Leif "Bøffi" Rasmussen (bas), startede det regulære spillemandsliv som 13-årig. Da han flyttede fra fyn til Vejle i 1989 startede Kim som solo musiker og kører i dag i hele Danmark, mest til bryllupper, "åbne fester" og ellers alt fra konfirmation over jubilæer og receptioner til runde fødselsdage. Ved enkelte lejligheder har han haft fornøjelsen af spille med gode kollegaer i musikbranchen bl.a. at stå på scenen med Hitmen fra Århus foran 1.500 Jysk medarbejdere. Et hyggejob med superguitaristen Anders Lampe (kendt fra bl.a. Bamses Venner og nu Stig Rossen og Vennerne) er det også blevet til. Og Kim var en del af basserne i det superdygtige rytmiske kor Whisper And Shout i Vejle i et lille års tid i 2013-2014.


Anmeldelser af KIMmusik

Kobberbryllup  - 
Kim er en god og dygtig musiker som tilpasser sig godt til festen. Han har spillet til vores kobberbryllup.Behagelig stille musik under middagen, fanger evt. indslag som skal have lidt opmærksomhed. God blandet musik til dans, samt evt. ønsker. Kan varmt anbefale Kim. Der er været god kommunikation i hele forløbet, og Kim kommer i god tid og er forberedt og klar!
Julefrokost  - 
Super musik talent og god til at få folk på gulvet.

Kontakt KIMmusik

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

I'm yours (Jason Mraz)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Står på en alpetop (Shu-bi-dua)
Kom tilbage nu (Danseorkestret)
Bad Craziness (D-A-D)
Lay down Sally (Eric Clapton)
Lynrd Skynrd (Sweet home Alabama)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her