FAME
5.0 / 5 baseret på  10 anmeldelser (Læs anmeldelser)

FAME

Hjemby: Brønderslev Pris: Kr. 12.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

FAME-band er 5 særdeles rutinerede musikere der spiller den musik der får folk på dansegulvet

FAME-band er 5 særdeles rutinerede musikere der spiller den musik der hver gang sikre, at dansegulvet bliver fyldt med glade og medsyngende gæster.
FAME-band spiller alle de store discohits blandet med soulklassikere fra 70- og 80`erne, danske pop-rock hits fra 80`erne krydret med de nyeste radiohits.
FAME-band leverer musikken topproffesionelt med en energi og spilleglæde der når helt ud i de fjerneste hjørner.
Hvis det ønskes kan FAME-band leverer et discoshow kompl. med kostumer og lys.
Mød FAME-band på facebook.


Anmeldelser af FAME

Maj-Britt Larsen
50 års fødselsdag  -  September 09 2017
Tusind tak for en fantastisk aften. I var simpelthen prikken over i'et. Dansegulvet var fyldt fra i kom til i gik. I spiller og synger super godt og kan derfor kun varmt anbefale jer til alle andre der skal have en fest. Hilsen fra Maj-Britt Larsen
Niels Rüdiger
Sølvbryllup  -  August 13 2016
FAME skulle holde kludene i gang til en sølvbryllupsfest. 1) De kom i god tid og stillede op og testede udstyr inden middagen om aftenen. 2) De var imødekommende både i korrespondancen før og under arrangementet. 3) De virkede selv oplagte og glade - hvilket smitter. 4) Om deres optræden: Aldrig og jeg mener Aldrig har vi oplevet en fest med så meget "turbo" på dansegulvet. Meget professionelt og elegant havde de en god metode til at få flere på gulvet, hvis der var for mange som pustede ud. Der var flere som var hudløs under tæerne :) Skulle jeg have gjort det om igen eller skal jeg gøre noget tilsvarende igen - så vil de være blandt dem som jeg ville forsøge at engagere - uden tvivl. En stor tak til bandet!
Anne Louise Mondrup
Firmafest  -  April 08 2016
KÆMPE TAK til FAME for levering af både super god musik - men også super sceneoptræden til Viborg Kommune Revy 2016, med 600 festglade mennesker. Dansegulvet var fuld fra første takt og resten af aftenen. FAME passede sig ind og kom og stillede op og afholdte lydprøve inden alle gæsterne kom - selv om de først skulle spille flere timer senere. Kan kun anbefales - vi bruger dem gerne igen.
Nadia lundsteen
Bryllup  -  August 15 2015
Rigtig fedt band, der formåede at få alle ud at danse til vores bryllupsfest, både gamle og unge:-) De var hele vejen igennem festen glade og festlige, hvilket også smittede af på gæsterne, som de i øvrigt også har fået rigtig meget ros af.. fedt fedt fedt band.. KAN varmt anbefales. Der har samtidig også været en god dialog med bandet både inden og efter festen:-)
Per Madsen
40 års fødselsdag  -  Juni 13 2015
Energi, fantastisk dygtige musikkere og et engagement der ikke findes ret mange steder. Tak for musikken til vores fest. Vi kan kun anbefale Fame Band. Det var så godt hele vejen igennem. Helt fra start var kommunikationen med Lars fra Fame god, og vi var trygge ved valget. De numre vi gerne ville at de skulle spille blev vi lovet - og vi blev ikke skuffet. Bandet ankom til aftalt tid, og da de stillede op og begyndte lydprøven begyndte vores fest allerede.Det skal også siges at de hele tiden holdt momentum, men uden på noget tidspunkt at overtage festen. De formåede at fylde dansegulvet allerede fra første nummer, og jeg tror ikke at det sluttede før sidste nummer var færdigt. Vores oplevelse - og reaktionerne fra gæsterne her bagefter er kun kæmpe ros. Tak til Jer - Det var en fest. Mvh Gitte og Per
Lars
Bryllup  -  September 27 2014
Fame gav ikke mindre end en helt fantastisk koncert - super kompetente, god lyd og de leverer i den grad varen og kommer ud over scenen og er i god kontakt med gæsterne. En super oplevelse og vores allerbedste anbefalinger
Peter
Bryllup  -  September 20 2014
Et helt fantastisk band som virkelig kunne få folk ud på dansegulvet. De spillede og sang fantastisk og blev rost af alle gæsterne. De var prikken over i'et på en helt fantastisk dag. Vi kan varmt anbefale Fame, de havde styr på det hele og havde også sørget for at der var en god hyggepianist til at spille under middagen.
Laura Gade
Sølvbryllup  -  August 16 2014
FAME - de forstår at gi den gas:-) FAME er et fantastisk band som forstår at skabe en fest! Dansegulvet var fyldt under hele deres optræden. Vort sølvbryllup blev den bedste fest vi kunne ønske os. De havde arrangeret hyggepianist under middagen og bag efter gav de den fuld gas. Da deres sangerinde desværre var blevet syg havde de fået fat en fabelagtig stand-in Freja - hun synger super godt!!! Der har været rigtig god kommunikation fra start til slut. Alle aftaler er overholdt. FAME fangede lynhurtigt hvad vi og gæsterne ville have og vi kan kun give vore varmeste anbefalinger. FAME - har et bredt repertoire! Tak for en god fest!!!!! Laura og Bo
Mogens
40 års fødselsdag  -  Juli 05 2014
Vi holdt vores 2 x 40 års fødselsdage og kobberbryllup i telt i haven og på trods af regnvejr blev det kanon. Ikke mindst takket være bandet. Der blev danset endnu mere end vi havde turde håbe på. Der var aldrig mindre end 5 par på dansegulvet. Ikke så dårligt ud af 60 blandede gæster. Vi fik bandet til at være i kostume i 3. sæt og det fik hele teltet i gang med fuldt dansegulv hvor der bare blev danset igennem. Det var så fedt og vi kan kun anbefale FAME band til andre der gerne vil holde en fest hvor gæsterne kommer til at danse.
Lone Thoft
Temafest  -  November 02 2013
Fantastisk band! Satte gang i min 40-årsdselsdag og spillede vildt godt. Skov udklædning - det skal man lige kunne lide. Virkelig god forsanger. Alle roste bandet til skyerne og syntes at det var det bedste band, de havde danset til længe. Alle pengene værd og vi overvejer det nu også til en gymnasiefest på drt gymnasium, hvor jeg arbejder. Jeg følte bestemt ikke at jeg fyldte fyrre efter den fest, som takket være bandet varede til kl 5 om morgenen! De spillede længe, kom før tid og stillede op, og de var virkelig flinke og veloplagte. Levede så rigeligt op til deres lydprøver og kunne endda opfylde ønsker.

Kontakt FAME

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Jeg vil la' lyset brænde (Ray Dee Ohh)
Fame (Irene Cara)
It's Raining Men (The Weather Girls)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her