Deluxe-djs.dk
5.0 / 5 baseret på  12 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Deluxe-djs.dk

Hjemby: Vanløse Pris: 3000-7500 Kr.
Svarprocent: 97% Svartid: 1-2 timer

Dit arrangement er i sikre hænder med en erfaren pladevender<br/>

"Dit bryllup er i sikre hænder med en erfaren pladevender" Bryllups djs er en unik Dj-Service som gør jeres drømme og visioner til virkelighed. Hos får du også et gratis lysmonogram og vi er eksperter i alternative brudevalse.


Anmeldelser af Deluxe-djs.dk

Bryllup  - 
Jason er en suveræn sanger- vi havde fornøjelsen af hans smukke stemme synge 'Tears in heaven' akustisk i kirken da vi blev gift. Til festen sang Jason 'How long Will I love you' også akustisk med sin guitar- så smukt....
Sølvbryllup  - 
Vi mødtes med Martin på Hotel Svalen for at hilse på, efter at vi havde valgt ham, af alle tilbud, han var velforberedt og vi var rolige ved valget. På festdagen : Lys showet og anlæg var opstillet i god tid, alt foregik efter planen, vi oplevede et brag af en fest, ikke mindst p.g.a. Martins musik. Under middagen, stille og roligt musik, som vi havde valgt sammen. Efter middagen fin fin musik, som man både kunne lytte til og danse til. Super professionelt. Martin får vores bedste anbefalinger.
Bryllup  - 
Martin var en helt fantastisk DJ til vores bryllup som bestod af 40 englændere og 40 danskere i alderen 7-75 år. Folk kom over til os flere gange og nævnte hvor god DJ'en var og dansegulvet var aldrig tomt. Lige fra indledende emails med information om pris og udstyr, til det første møde hvor vi talte om festens forløb og så til de sidste gæster gik, er alt forløbet som smurt. Desuden er hans setup pænt og anonymt uden reklamebannere eller andet 'støj'. Vi kan varmt anbefale Martin og vi vil uden tvivl bruge ham igen hvis der en dag skal være stor fest. :) Tak for en fed fest! Lee og Marie.
40 års fødselsdag  - 
Martin var fantastisk !
Bryllup  - 
Hvis I ønsker en fest med perfekt koordineret musik, så skal I have fat i Martin fra Bryllups-Djs.DK. Vi havde hyret Martin til vores søns bryllup, og alt var bare i orden fra Martins side fra start til slut . Martin holdt et møde med brudeparret inden festen for at tale om hvilken musik, de ønskede til festen, og han opfyldte også os "gamles" ønsker. Martin kontaktede selv det sted, vi skulle holde fest, i god tid inden festen, han mødte op i rigtig god tid og fik sat anlæg op , både til middag og senere i et andet lokale til dans, så alt var klart. Hans lysshow var fantastisk. Martin "læste" hele tiden festen, og var diskret og veloplagt hele vejen igennem- selvom det blev til rigtig mange timers arbejde for ham .Tusind tak Martin! Vi kan kun varmt anbefale Martin til andre. Hos Martin er ens fest i gode hænder!
Bryllup  - 
Martin skal have så meget ros for musikken til vores bryllup. Han fornemmede stemningen og dansegulvet var fyldt til den lyse morgen. Vi måtte endda have en time mere end bestilt! Han hjalp os med en alternativ brudevals så let som ingenting. Martin er meget professionel, kreativ og dygtig. Vi kan varmt anbefale Martin til alle som vil have en fantastisk fest, hvor der er styr på musikken. Mvh Pia og Bjørn.
40 års fødselsdag  - 
Jeg vil gerne anbefale Martin fra bryllup-DJs til enhver, som ønsker, at holde en særlig fest. Martin var en ren fornøjelse at arbejde med : ) Han var virkelig professionel, både i planlægningsfasen men også under festen. Udover dette så lavet han også en flot lysdekoration som gjorde det til en uforglemmelig aften. 5 udad 5 herfra. mvh. Karsten
Bryllup  - 
Vi bruget Martin fra Bryllups Djs, ved vores bryllup den. 2 August. Og det var det bedste valg ved vores bryllup, han spillede en masse sjov sange under kysseritualerne. Som satte gang i stemning fra start af middagen. Samt at han leveret et meget flot og personligt lysmonogram som vi er meget glade for, det var super flot. Til brudevalsen havde vi valgt en alternative brudevals, som Martin remix for os. Det var super lækkert at han sendet den til os flere uger inden vores bryllup. Så kunne vi øve på vores dansetrin : ) Alt i alt var det en fantastisk aften, med et pakket dansegulv, og vores gæster havde det sjov fra start til slut. 10000 tak for hjælpe Martin, vi vil anbefale dig til enhver som ønsker en mere personlige Dj Service. Mvh .Naja
40 års fødselsdag  - 
fantastisk DJ! Han forstod til fulde at hvad jeg ønskede mht musik til min 40år fødselsdags-dansefest. Han stillede op som aftalt, kom til tiden og var umådeligt hjælpsom med forslag til opstilling/placering mv. en kæmpe hjælp. Selvom vejret indbød til at sidde udenfor, formåede han at fylde dansegulvet, præcis som jeg havde ønsket det. Alle gæsterne var glade og vilde med musikken. Lyssætningen var perfekt - lydniveauet også. Han drog ikke opmærksomheden hen på sig selv, men fokuserede på at give mig og mine gæster en super aften. Jeg kan varmt anbefale Bryllups-Dj til andre, som ønsker en fest med alle de gode dansenumre fra 70'erne, 80-erne, 90'erne og 00'erne.
Anden fest  - 
Martin stillede op i god tid; gik på til tiden, og ramte den musikalske stemning perfekt. Så da musikken stoppede kl. 03.00 var der stadig 15 mennesker på dansegulvet. Ham bruger vi klart igen.
Nytårsaften  - 
Bryllups-djs gjorde et fantastisk stykke arbejde. Anders var fantastisk. Han vidste lige præcis, hvad han skulle spille, for at få vores gæster ud på dansegulvet. Vi havde en super nytårsaften, og vi dansede lige til solen stod op! Jeg vil helt klart anbefale dem, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen. Mvh. Dina
Bryllup  - 
Super god DJ, der lyttede til alle vores ønsker og var super samarbejdvillig. Utroligt flot setup.

Kontakt Deluxe-djs.dk

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Under maden (Dejlig bagrundsmusik)
Efter maden (Brudevalsen)
Senere (Tæt pakket dansegulv)
Dagen efter (Trætte danseben)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her