LIGADK
5.0 / 5 baseret på  15 anmeldelser (Læs anmeldelser)

LIGADK

Hjemby: Århus Pris: Fra 18.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 19

Professionelt 5 mands partyband der garantere fællessang og et fyldt dansegulv

// Alle tiders største hits //

Folk skal danse og synge med – Det er et helt klart mål når LIGADK præsentere de bedste danske 80`er hits, de nyeste smash hits og de ældste klassikere. Hitkanonen er ladet med alt fra Helmig, Gnags, Rasmus Sebach, Kim Larsen og Danseorkestret til Andreas Odbjerg, Minds Of 99, Queen, Ed Sheeran og Alphabeat.

// Energifyldt Partyband //

LIGADK er et energifyldt partyband, hvis mission er at fylde dansegulvene og lade folk synge med på nutidens og fortidens allerstørste hits. Bandet har gennem de seneste 10 år har spillet alt fra større firmafester, havnefester og byfester til mindre spillesteder, bryllupper og runde fødselsdage. LIGADK tager dig med på en musikalsk tidsrejse, hvor du bliver præsenteret for alt det, du ikke kan lade være med at synge med på og umuligt kan stå stille til. Dette gør de i et farverigt show, der kommer langt ud over scenekanten, og hvor publikum inddragelse er det vigtigste.


// Fest Garanti //

Bandet består af fem rutinerede og erfarne musikere, der alle brænder for livemusikken. De har den erfaring der skal til, for at skabe en unik festoplevelse, hvor showet bliver leveret med stor karisma og høj energi. LIGADK er med andre ord festmusik, når det er allerbedst!


Anmeldelser af LIGADK

Bryllup  - 
Bandet spillede til vores bryllup, og det gjorde de fantastisk flot. De ramte fuldstændigt vore gæster og vores musiksmag. Vores gæster skrålede med på de supergodt fremførte numre, en af vores gæster sagde endda at det lød meget bedre end de originale kunstnere. Hele aftenen igennem, sørgede bandet for at der blev sat gang i vores gæster, som slet ikke var klar til at slutte, da aftenen var ovre. Håber ikke at det er sidste gang, vi skal danse til deres musik. De levede fuldstændigt op vil vores forventninger. Kan så meget anbefales, til både unge og gamle.
Bryllup  - 
LIGA.DK spillede til vores bryllup, og hold nu op en fest de fik sat igang. Dansegulvet var stort set fyldt i al den tid de spillede. Alle vores gæster var vilde med dem, både unge som gamle. Energien, glæden ved det de laver, og engagementet lyste ud af dem. De var alle pengene værd, og vi håber bestemt ikke det er sidste gang vi fester med LIGA.DK. Vi kan varmt anbefale dem.
Bryllup  - 
Vi havde LIGA.DK ude at spille til vores bryllup, og lad mig sige det kort - vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. LIGA.DK er og var det perfekte valg til vores fest! Helt fra den første kontakt, har de været enormt imødekommende. Vi blev ringet op for at høre om vores tanker til festen, og hvornår de skulle spille, som i øvrigt var enormt flexibelt. De ringede endda nogle dage inden, for at sikre sig at vi var klar til den store dag. Vi havde også et specifik ønske til et musiknummer, som de uden at tøve sagde ja til og spillede for os. Alt var stillet op og klar, da vi ankom til festen - og de gik på præcis, da vi ønskede det. Under middagen havde de sørget for playlister og ipads, som vi kunne bruge via deres anlæg. Musikvalget var lige i øjet, det lød hamrende godt, og de formåede at levere en fest og stemning, så dansegulvet var stort set fyldt under alle tre sæt. Tusind tak for at gøre vores fest fantastisk - der er ingen tvivl om, at vi sender vores varmeste anbefalinger i retningen af LIGA.DK, og det er forhåbentlig ikke sidste gang, at vi får lov at opleve dem.
Bryllup  - 
De fylder rummet med fest, farver og glade, syngende dansegæster. LigaDK spillede til vores bryllupsfest og aldrig har dansegulvet været så fuldt af såvel unge og gamle, kvinder og mænd. LigaDK skabte festen for os, de inddrog os i sangene, og var umådelig glade og flinke unge mænd. Vi havde fået dem anbefalet af et vennepar, hvor LigaDK spillede til deres bryllup, og vi vil klart anbefale dem videre til alle, der skal holde store fester. Vi tog kontakt til Rune for flere måneder siden, og korrespondancen med ham har været gnidningsfri og venlig. Rune svarer høfligt og rettidigt tilbage på alle spørgsmål og deler ud af hans erfaringer. Bandet ankom på dagen som aftalt og alt forløb efter planen. Men vigtigst af alt, så lever de fuldt op til at være et band til bryllup. Der manglede ingenting. Masser af gode dansesange, synge-med-sange og gode overgange mellem de forskellige numre. Vi fik spillet 3x50 minutter. De sørgede tilmed for brude valsen fra deres ipad. Lyd og lys var kanon. De varmeste anbefalinger til et mega godt band, hvor venligheden er i topklasse. Dagen efter kom vores bryllupsgæster til morgenmad, og ALLE snakkede om, hvor fedt bandet havde spillet. Alle synes de havde spillet lige netop "deres" musik :) og folk havde en smule ømme fødder efter at have danset hele aftenen.
Anden fest  - 
LigaDK spillede på Uldum Højskole til gammel elevweekend - og det var HELT fantastisk! Bandet forstår at inddrage publikum, så alle har en kæmpefest på dansegulvet! Alle bandmedlemmer er ekstremt nærværende i deres optræden!
50 års fødselsdag  - 
Jeg selv og mine gæster(40 års fødselsdag), havde en fantastisk aften i selskab med LIGADK :-) Med et godt mix af nye og ældre, både poppede og rockede numre, formåede de med et smittende godt humør, at holde dansegulvet i gang hele aftenen, der var noget for både ældre og yngre.. Derudover er LIGADK, særdeles professionelle omkring booking, bekræftelse og tidsplanlægning. Man er ikke i tvivl om at man har en seriøs aftale. Tror ikke det er sidste gang de bliver inviteret til Vestjylland!
Firmafest  - 
LIGADK består af nogle super dygtige og fremragende musikere, deres performance sad lige i skabet. De har desuden en fed energi på scenen og er top-professionelle i deres samarbejde - og i deres udstyr.
Bryllup  - 
LIGADK spillede til vores bryllup d.8/9 2018, og sikke en fest vi havde. Der blev spillet op til dans lige efter brudevalsen, og dansegulvet stod ikke tomt før der var udtømt for ekstra numre. LIGADK var professionelle hele vejen igennem forløbet, og tilpassede festen til alle vores ønsker. Vi var ikke er sekund i tvivl om at aftenen ville forløbe som smurt. LIGADK får klart de bedste anbefalinger herfra.
Bryllup  - 
LIGADK spillede til vores bryllup d. 4/8-18, og det var intet mindre end fantastisk. 4 kanon dygtige, glade og festlige mænd. De spillede op til fest, og var super gode til at få gæsterne på dansegulvet. Op til vores bryllup oplevede vi en fantastisk service fra bandet, men flere opkald og gode samtaler, så vi følte os trygge, og vidste at der var styr på det hele. De bedste anbefalinger fra os :-).
Bryllup  - 
LigaDK leverede virkelig op til alle vores forventninger til vores bryllup d.16. juni 2018 –fremragende musik og drengene var med til at danne rammerne for en fantastisk bryllupsfest med fuld fart over dansegulvet. Bandet var velforberedt, veloplagt og forstod publikum. Professionelle og utrolig imødekommende, og vores gæster var hele aftenen/natten vildt imponeret over musikken og bandets engagement. Den bedste anbefaling fra et særdeles tilfreds brudepar!
Anden fest  - 
LIGADK spillede til vores Sølvbryllup i maj 2018. Det blev en helt fantastisk fest og LIGADK leverede i den forbindelse en helt fantastisk, energisk og professionel indsats og levede mere end op til vores forventninger. Dansegulvet var hele tiden fyldt og LIGADK fik virkelig publikum med. Da programmet rykkede sig, viste LIGADK stor fleksibilitet og tilpassede deres optræden til programmet, i et aldeles fint samarbejde med personalet, på stedet hvor festen blev afholdt. ALLE gæsterne har efterfølgende rost LIGADK for deres optræden. Perfekt samarbejde hele vejen igennem. Lige fra den første kontakt til trommeslager Rune og hele vejen igennem. Vi vil helt klart anbefale LIGADK til alle. Jane og Ari
Anden fest  - 
Ligadk spillede den 24.03-18 til vores kobberbryllup. En forrygende aften, hvilket Ligadk havde en endog meget stor del af æren af! Udover at bandet spillede super godt, og på en varm og engagerende måde fik folk ud på gulvet til dans og fællessang, var kommunikationen op til arrangementet trygt og professionelt. De fire fyre i bandet er ydermere et rigtig behageligt bekendtskab. Kan kun varmt, varmt anbefale Ligadk. Mvh Martin Kjær Sørensen, Mariager.
Bryllup  - 
Et helt formidabel band, der virkelig satte gang i festen og gjorde dagen endnu mere perfekt😉👍
Byfest  - 
Ligadk var med til at gøre vores Bryllupsfest helt perfekt. De spillede en masse blandet musik, som INGEN kunne sidde stille til. Vi vil helt klart anbefale bandet, til en fest hvor der skal gang i dansegulvet. De var super professionelle og overholdt de aftaler der var indgået. Det var f.eks ikke et problem for dem at blive færdige med at stille op inden kl.16, selvom de først skulle spille kl. 23.00.
Bryllup  - 
Super fedt band! Den varmeste anbefaling. Meget professionelle God energi Super lyd Spillede til vores bryllupsfest. Formåede virkeligt at skabe en god stemning. Der var utroligt mange på dansgulvet. Og gæsterne sang med! Samarbejde om aftaler forud for festen gik meget nemt. Booked 1 år inden - men bandet fulgte selv op på alle aftaler forud for festen. Lavede fin playliste vi kunne bruge under middagen.

Kontakt LIGADK

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her