Lorenzomusic
5.0 / 5 baseret på  3 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Lorenzomusic

Hjemby: Kbh Ø Pris: 4500-4500
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 13

DJ og livemusiker som leverer allround dansemusik til bryllup, firmafester, fødselsdage og andre eve

Lorenzomusic leverer allround lækker musik som du og dine gæster kan danse til - hele natten! Alt fra 70'er disco til Justin Bieber.
+20 års erfaring med at levere livemusik til alle slags fester og events!
Jeg kan tilbyde alt fra solomusik (akustisk guitar og sang) til duo, trio, fuldt partyband og DJ.
Har du eventet, har jeg musikken! Kontakt mig i dag for et tilbud.


Anmeldelser af Lorenzomusic

Charlotte Nielsen
Sølvbryllup  -  Juli 14 2018
Lorenz levede helt op til vores forventninger. Var på spillestedet 1 time før gæsterne ankom, hvorefter han spillede guitar, både ved gæsternes ankomst og under maden. Som DJ spillede Lorenz alsidig musik, og tog gerne imod musikønsker. Vi er fuldt ud tilfredse med hans indsats. Dejlig fest med fyldt dansegulv.
Martin Lyngsie
40 års fødselsdag  -  November 04 2017
Fantastisk oplevelse!! I forbindelse med min 40 års fødselsdag, afholdte jeg en stor fest med 80 gæster. Jeg havde et ønske om en live optræden, de første par time af festen. Jeg gik ind på siden 123festmusik.dk og blev herved kontaktet af LORENZOMUSIC. Lorentz var meget imødekommende og han forstod hurtigt hvad jeg ønskede. Efter LORENZOMUSIC var færdig med at optræde, skulle en DJ tage over, og spille resten af festen. Jeg introducerede Lorentz og Dj’en og de aftalte hvordan setuppet skulle være. De mødte begge i god tid og alt var klart da gæsterne kom. Selve optræden var fantastisk, lyden, stemmen, valg af musiknumre, det hele var med stort arengement!! Mange af gæsterne er kommet med meget positiv feedback og jeg kan varmt anbefale LORENZOMUSIC. De bedste hilsner Martin Lyngsie
Rosendahl
Sølvbryllup  -  Juni 24 2017
Lorenzomusic har leveret underholdning til vores sølvbryllup i juni. Først 2 timers solomusik med sang og guitar, og derefter som DJ i 4 timer. Vi oplevede ham som meget professionel, hurtig til at svare på vores henvendelser, og en meget behagelig person. Han forstod ret hurtigt hvad vi ville have, og leverede den rette behagelige og afslappet lyd under solosangen, så vores gæster kunne snakke eller lytte uden at føle de skulle råbe eller hviske. Jeg manglede lidt eksempler på solosangen på forhånd, men det leverede han meget hurtigt ved at indspille et par sange til os. Han kom også ud til os inden for at se omgivelserne, og det var godt for alle parter, fordi det var en del af planen at han skulle stille op mens vi selv ikke var der, og på den måde var vi alle trygge ved aftalerne. Der blev lidt nerver på fra min side til sidst, da vejret var uberegneligt og man derfor ikke kunne være helt sikker på hvor han skulle stille sine ting op – men han var helt afslappet og fleksibel så jeg var helt tryg ved at lade ham selv træffe beslutningen. Hjemmediscoen blev stillet op efter et par timers sang, og det fyldte et lille hjørne af stuen. Vi fik spillet alt muligt fra Beatles over Grease og Abba til Junior Senior og Daft Punk og alt hvad der blev ønsket ind imellem. Han var i godt humør og ”på” hele aftenen og helt diskret. Også pauserne lagde vi knap nok mærke til fordi musikken spillede bare videre. Jeg har aldrig bestilt musiker til en fest før, og nu er jeg kun ked af, at jeg ikke skal have fest igen snart!

Kontakt Lorenzomusic

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her