Ernst Larsen

Ernst Larsen

Hjemby: Sdr. omme Pris: Kr.3200 - 5600 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Levende musik til det "voksne" publikum

Jeg har spillet til fester i mere end 35 år.Først med en trommeslager og senere med en guitarist,men har siden 1997 spillet solo. Da jeg ikke bruger backing track,så som Midi filer og Mp3 filer og andet,vil du hos mig ikke opleve,at der bare bliver trykket på "banan" eller "melon",men at jeg sætter mit personlige præg på melodierne.Jeg spiller for det "modne" publikum og mit slogan er ”Levende musik til levende mennesker”

Under middagen vil jeg gøre mit til, at det er muligt at tale sammen,men giv mig endelig besked,hvis musikken er for dominerende.Du får også akkompagnement til eventuelle sange og er du bekendt med sange eller indslag,som du eller dine gæster kunne ønske,jeg deltager i,må du gerne give besked,så jeg kan være ordentligt forberedt.

Før festen starter, aftaler vi lige brugen af evt.skåle-og syng med sange og er der under dansen stemning for lidt folkedans,kan du også få det.

Musikken er min hobby,så jeg glæder mig faktisk til hvert et job og hvis jeg ikke er ude at spille – ja så findes jeg – så vidt muligt i mit øverum.


Anmeldelser af Ernst Larsen

Kontakt Ernst Larsen

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Dinner (Diverse)
Dans 1 (Diverse)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her