The Night Paradise
4,7 ud af 5 baseret på  3 anmeldelser | Læs anmeldelser

The Night Paradise

Hjemby: Middelfart Pris: 9000-13000 Kr.
Svarprocent: 85% Svartid: 1-2 timer

Band af unge Konservatorie- og MGK studerende, som kan levere energifyldt musik af top kvalitet!

Hej!
Vi er, alt afhængig efter ønske, 4-7 unge musikere fra fyn, som alle går enten på konservatorium eller MGK. Vi kan spille jazz til receptioner/middage, eller vi kan spille alle klassikere samt nyt til din fest!
VI har meget stor erfaring med at spille op til dans til forskellige bryllupper, personalefester, privatfester - 'u name it'. Yderligere har vi også spillet til Middelfart Jazz festival under navnet Moosdorf Blues, som har været yderst populært. Alt efter dit ønske sammensætter vi et hold, som opfylder jeres krav. Vi kan tilbyde festband med sang, guitar, klaver, bas og trommer (her kan klaver vælges fra, hvis det ønskes billigere), derudover kan vi også tilbyde en blæsersektion oveni! Yderligere kan vi også tilbyde trio eller kvartet band, som kan spille baggrundmusik, jazz eller hvad der ønskes under middagen evt.
Mht. vores repetoire, så er der faktisk ikke noget der begrænser os, vi kan spille lidt af hvert, og efter ønske. Kontakt os endelig for at modtage en liste med vores grundlæggende repetoire.
Giv os et kald og vi spiller lige netop hvad i har brug for!

Læs hvad andre kunder har sagt om os af The Night Paradise (3)

Martin Dau (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 22 2017

Fantastisk god musik, vi var så glade.

simon (5 /5) Festtype: 30 års fødselsdag | Dato: September 17 2016

Nogle unge og super dygtige drenge. Virkelig venlige og vigtigst af alt festlige. Jeg ville ikke være ked af at booke dem igen.

Bodil Nymann (4 /5) Festtype: Kobberbryllup | Dato: Januar 21 2017

Dygtige musikere - go hyggemusik under maden med kontrabas og guitar . 4 mand til dans - super musik til at danse til - dansegulvet var fuld hele tiden. Jeg kan på det varmeste anbefale disse friske drenge - de gjorde en go fest ! Alle vores gæster har ros dem - gode musikere er vigtigt ! De var alle pengene værd !!

Kontakt The Night Paradise

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire