123festmusik.dk
123festmusik.dk
Musikanterne

Musikanterne

  4,6 ud af 5 baseret på 26 anmeldelser

Hjemby: Frederiksberg

Pris: 4000-9000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Vælg imellem en Middagspianist, Duo, Band, Morgenmusik - Musikanterne kan det hele!!

Mangler du musik under middagen er du kommet til det rette sted! Michael er en velspillende hyggepianist, der spiller dæmpet musik under middagen samt under festsange og skålesange mm.

Mangler du også musik til efter middagen kan dette også klares.
Efter middagen kan du vælge to optioner:

- Enten duoen der får alle gæsterne ud og danse til hits som Kom tilbage nu, September, I will survive og mange mange flere.
Vi elsker at fyre den af foran et publikum, så du kan trygt overlade underholdningen til os.

- Eller bandet der sætter gang i enhver fest. Vi spiller musik fra de sidste 6 årtier hvor dine gæste bare MÅ ud og danse til. Book OS og din festmusik er i trygge hænder.

Musikanterne er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Musikanterne

 
Se vores video
“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Dream a little dream of me
The Mamas & the Papas
Læs hvad andre kunder har sagt om os (26) Tilbage til toppen
40 års fødselsdag
Peter
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: Oktober 13 2016

Anmeldelser   (5/5)

Super setup. Kom til tiden. Flot musik og spillede den ønskede sang. Helt perfekt.
Bryllup
Betina Mogensen
Festtype: Bryllup
Dato: Maj 07 2016

Anmeldelser   (5/5)

Super fantastisk musiker, og helt igennem en sindssyg fest de to kan få på benene. Vi er meget glade for at de spillede til vores bryllup og det er ikke sidste gang vi bestiller dem.
70 års fødselsdag
Per Chr. Rasmussen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: April 17 2016

Anmeldelser   (5/5)

Søndag den 17. april 2016 fejrede vi Toves 70 års fødselsdag i CHARLOTTEHAVEN på Østerbro i København. Vi fik (via hjem-mesiden 123festmusik) en aftale i stand med Michael Busk , der indfandt sig i god tid før frokostarrangementet for vore 30 gæster, der startede kl.12:00. Michael fik stille og roligt sit gear sat op og formidlede dejlig musik medens gæsterne ankom fra nær og fjern. Ved Michaels mellemkomst var der fastlagt et repertoire, der fra start af var med til at skabe en rigtig dejlig stemning. Melodierne var, som Michael Juul Sørensen engang (i radioen) udtrykte det: "honning for øregangene". Vi nød musikken ligesom gæsterne, der havde mange fine bemærkninger om den nydelige unge mand, der leverede musikken. Han havde nok også bemærket det store antal af 70+ gæster. Vi kan kun varmt anbefale Michael Busk til andre, der lige som os ønsker professionel og god musik til et arrangement tilrettelagt gennem lang tid og som lige mangler prikken over "i"et, nemlig Michael Busk. Venlig hilsen og stor tak Tove Hedegaard/Per Rasmussen
40 års fødselsdag
Mette Lintonbon
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: April 16 2016

Anmeldelser   (5/5)

Vi er så glade for det arbejde Michal og hans skønne sangerinde gjorde til vores 40 års fødselsdag. Han kom til tiden stilled op uden man lagde mærke til ham og spillede under middagen noget dejligt muisk (også til hjemeforfattet sange) efter middagen kom sangerinden på og sammen fik de selskabet på benene, med fantastisk lyd. Tusinde Tak
Bryllup
Torben Bendtsen
Festtype: Bryllup
Dato: Marts 12 2016

Anmeldelser   (5/5)

Michael var super fantastisk. Var der til tiden og spillede god blandet musik. Bryllup/fødselsdag sangende svingede så godt. Sangerinden var også super fantastisk. Vi kan godt anbefale musikanterne på det varmeste. Vi vil til hver en tid bruge Michael igen. STORT TAK. Charlotte og Torben Helsingør
Bryllup
Michael sørensen
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 20 2015

Anmeldelser   (5/5)

De bedste anbefalinger til Michael, som spillede under middagen til vores bryllup. God til at tilpasse sig aften og indslag. Kom til tiden, punktligt osv.
Sølvbryllup
Nicklas
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Juni 09 2015

Anmeldelser   (5/5)

Michael er en rigtig dygtig musiker, og sammen med hans kollegaer som supplere hinanden i særklasse. Musikken er tilpas høj (så smør stemmebåndene og syng med så det kan høres i takt til musikken) "vi var sløve med stemmerne" Michael levere musik til billige priser, og kan til enhver tid matche de de musikere som vil have spidsen af en jet-jager for at komme ud. Han stiller op før tid og er klar på minutten!! :-) Alt i alt en fantastisk service og de var med til at gøre mine forældres dag til en dejlig festlig dag med 25 års sølvbryllup på bagen :-)
Bryllup
Lars Sandager
Festtype: Bryllup
Dato: Maj 16 2015

Anmeldelser   (5/5)

Min kæreste og jeg skulle arrangere bryllup, og fandt via 123festmusik Michael, det blev en fantastisk fest, ikke mindst takket være Michaels fantastiske flair for musik. Michael mødte op i fin tid inden det hele startede, og tak skæbne han havde meget grej med, men alt var sat op og fungerede da festen startede. Under middagen underholdt Michael med "traditionel" musik, som der nu hører sig til - og sangene blev afviklet fint, ikke mindst takket være den gode underlægningsmusik. Michael samarbejder med Ewa som er sanger, og hende havde vi bestilt fra kl 2230 af, og det blev et KÆMPE hit - nu er vi ikke just unge, sidst i 40'erne og vores gæster derefter, men Michael og Ewa fik i den grad sat gang i det hele, med musik som alle kunne synge med på og danse til, alle var på dansegulvet flere gange. Undervejs gav Michael et par numre på Saxofon - hold nu op hvor det svingede.. Da de to timer, som vi havde aftalt Ewa skulle synge i, var gået - så måtte vi simpelthen have én ekstra time, det var Michael og Ewa heldigvis friske på, så først kl. 0130 kunne de holde fri.. Vi havde et helt igennem vidunderligt bryllup, og med Michael og Ewa, så var det bare kronen på værket - 5* er ikke for meget, og de får vores absolut bedste anbefalinger med... Tak fra Joan og Lars
Kobberbryllup
kim nielsen
Festtype: Kobberbryllup
Dato: Januar 06 2015

Anmeldelser   (5/5)

super godt dejlige glade menesker er der som aftalt ;)
Sølvbryllup
Signe
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Oktober 07 2014

Anmeldelser   (5/5)

Da jeg oprettede mig som bruger på 123festmusik.dk i forbindelse med musik til mine forældres sølvbryllup, blev jeg hurtigt kontaktet af Michael. Lige fra begyndelsen var Michael meget venlig og hjælpsom, samt let at snakke med. Jeg havde nogle specifikke ønsker i forhold til sang under morgenmaden, hvilke Michael og hans makker efterlevede efter bedste evne. Til morgensangen bidrog Michael med flot spil samt godt humør til gæsterne, hvilket fortsatte under morgenmaden, hvor brudevalsen blev danset med hat og slør. Både mine forældre, gæsterne og jeg var meget tilfredse med Michael, og vil give ham den bedste anbefaling.
Sølvbryllup
Morten
Festtype: Sølvbryllup
Dato: September 23 2014

Anmeldelser   (5/5)

Kanon optræden af musikanterne!. De leverede varen, og gjorde det perfekt til begivenheden som i dette tilfælde var et sølvbryllup med morgensang. De mødte til aftalt tid, var klædt på til begivenheden med kjole, smoking og høj hat. Som aftalt havde de også medbragt sanghæfter, hvorpå parrets bryllupsbillede var på forsiden, hvilket var en rigtig fin detalje. Musikanterne kan klart anbefales til denne type begivenhed! Tusind tak for jeres fremragende optræden!
Bryllup
Kathrine Hansen
Festtype: Bryllup
Dato: August 16 2014

Anmeldelser   (5/5)

Michael har spillet på flygel til vores bryllup, og han sørgede for den helt perfekte stemning under hele middagen. Han har igennem hele forløbet været nem at komme i kontakt med mht. planlægning af dagen og vores ønsker til musikken. Han var meget professionel og han var hele tiden opmærksom på toastmasteren og kokken og rundede på den måde fint musikken af så det passede. Det var meget smuk musik og helt som vi havde ønsket. De allerbedste anbefalinger fra brudeparret.
80 års fødselsdag
Gizi HOlmbo
Festtype: 80 års fødselsdag
Dato: Maj 28 2014

Anmeldelser   (5/5)

21.juni 2014 Min familie og jeg kunne slet ikke få armene ned, da Michael kom og spillede til vores fest.- For det første var vi meget sent ude - og at det skulle lykkes os at finde en SÅ god pianist som Michael - DET var ganske fantastisk. - Han spillede alle gode gammelkendte melodier,så vores gæster ( og VI ) kunne slappe af og nyde underholdingen - og hele dagen med dejlig musik. Michael var utrolig lydhør overfor den flok, han spillede for - indrettede sig efter fødselaren's ønske om ''ikke alt for højt'' - så vi kunne sidde og tale sammen. Det at Michael var til stede, gjorde, at min mor's 80år fødselsdag blev en utrolig hyggelig og god oplevelse. Min far havde bestilt 'musikken' som en overraskelse for min mor - OG de andre gæster, så det var en fryd at se min mor, og alle gæster da de kom ind og så, at der var musik. - og ikke kun musik, men leveret af sådan en sød, venlig ung mand som Michalel. Vi kan kun anbefale ham til ALLE - og det er ganske vist : skal der være fest her i huset næste gang, så bliver det med Michael . Med mange tilfredse og venlige hilsener fra Gizi Holmbo, samt alle gæsterne
Sølvbryllup
Thomas Henney
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Marts 04 2014

Anmeldelser   (5/5)

Michael var rigtig dygtig og satte en rigtig hyggelig stemning som morgenmusikant til mine forældres sølvbryllup. Både de og jeg var meget tilfredse! Michael kom som aftalt for at stille op til at spille klokken syv om morgenen, når gæsterne var klar. Derefter havde de en god og sjov overraskelse klar til under morgenmaden, hvor brudeparret skulle danse brudevalsen. Alt i alt upåklageligt.
Anden fest
Laila
Festtype: Anden fest
Dato: Maj 23 2013

Anmeldelser   (5/5)

Absolut rigtig god underholdning. Kan anbefales, max stjerner 😄
Fødselsdag
Arne Mosegaard
Festtype: Fødselsdag
Dato: Marts 22 2013

Anmeldelser   (5/5)

Meget fin aften og gæsterne var ovenud tilfredse med arrangementet og roste både musiker og sanger meget. Arne Mosegaard
40 års fødselsdag
Jesper Buch
Festtype: 40 års fødselsdag
Dato: November 01 2014

Anmeldelser   (4,5/5)

Super god musik og underholdninger, det helt sikkert ikke sidste gang at vi bruger musikanterne.
Bryllup
Christina
Festtype: Bryllup
Dato: September 13 2014

Anmeldelser   (4,5/5)

super musiker - hans musik fald godt ind i resten af festen. Alt i alt en god oplevelse:-)
Sølvbryllup
Winnie Skrædderdal
Festtype: Sølvbryllup
Dato: August 12 2014

Anmeldelser   (4,5/5)

supe!!! Fin højde på musikken under middagen så der kunne tales sammen. Meget sød sangerinde der kom senere på aften som også kunne synge Alt i alt GODT
Sølvbryllup
Lone Sørensen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Maj 20 2014

Anmeldelser   (4,5/5)

Vi var rigtig meget tilfreds og duoen levede fuldstændig op til vores forventninger. Sød og imødekommende. Flink at tale med i telefon vedrørende aftalerne. Top karakter herfra. Mvh Jan og Lone Sørensen
Sølvbryllup
Susanne Gottfredsen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Marts 04 2017

Anmeldelser   (4/5)

Det var fuld valuta for pengene. Der var styr på det hele. Han ringer og mailer altid tilbage. Han blev lidt forsinket. Men han ringede og gav os besked. Det betød ikke noget, for han var klar inden vi gik til bords. Under maden fik vi dinner musik som ikke forstyrrede vores snak ved bordene. Det var super dejligt at lytte til. Når man ikke lige ville snakke, kunne man bare sidde og nyde musikken. Da der skulle spilles op til dans, havde han en super god sangerinde der kom og sang. Vi var MEGET tilfreds og vil gerne anbefale han til alle vi kender.
Konfirmation
Magnus feuk
Festtype: Konfirmation
Dato: April 22 2016

Anmeldelser   (4/5)

Super godt! Passede meget godt til vores arrangement med konfirmation.
Konfirmation
Charlotte Lindved
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 02 2015

Anmeldelser   (4/5)

God blanding af behagelig musik. Meget varierende lige fra en lidt jazzet stil til moderne velkendte nutidige numre. Desuden meget imødekommende, rar og smilende musiker. Kan helt klart anbefales.
Guldbryllup
Johnny Eksing
Festtype: Guldbryllup
Dato: Juni 26 2015

Anmeldelser   (3,5/5)

Mine forældre som havde guldbryllup var meget begejstrede. Kunne ikke være meget bedre
Anden fest
anette nielsen
Festtype: Anden fest
Dato: Juni 01 2013

Anmeldelser   (3,5/5)

Michael kom sammen med en ung dame og de spillede fortrinligt sim morgenmusikere til mine forældres guldbryllup! Meget servicemindede og fleksible vedr musikken! Alt i alt er jeg meget tilfreds og vil klart anbefale dem til andre!!
Anden fest
Mia Machenhauer
Festtype: Anden fest
Dato: April 02 2013

Anmeldelser   (3,5/5)

Kan varmt anbefales. Michael og partner spillede og skabte hygge ved morgensang ved sølvbryllup.(både ved gade og i lejligheden)
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Musikanterne

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Musikanterne
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Duoer
Musikanterne er certificeret i kategorien::Duoer

Vi er duoen der kan få folk ud på dansegulvet. Når Musikanterne spiller er der udvalgt de bedste dansehits fra 70'erne frem til nu. I har som noget særligt også mulighed for at komme med ønsker så vi kan gøre jeres fest helt personlig.