123festmusik.dk
123festmusik.dk
DJ Mads - MusikDJ

DJ Mads - MusikDJ

  5,0 ud af 5 baseret på 30 anmeldelser

Hjemby: Sjælland

Pris: 3900-8900 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

MusikDJ leverer alt i lys, lyd og DJ til festen så du kan fokuserer på dig og dine gæster.

Når du holder fest er der mange ting at holde styr på. Når du booker en DJ hos MusikDJ tager vi tæt kommunikation, laver faste aftaler som sikrer at alt er planlagt i god tid. Hos MusikDJ tilbyder vi alle former for DJ services til dit festarrangement. Vi står for alt til din fest uanset om det er til bryllup, julefrokost, fødselsdag eller firmafest.

Kommunikation og dialog
Vi leverer altid kvalitet hvor tæt dialog og kommunikation omkring jeres ønsker og behov er i fokus. Helt konkret tager bookeren hos MusikDJ en samtale med jer hvor der opfordres til at lave en konkret liste med musikønsker som den pågældende DJ, bedst kvalifikaseret til jobbet, vil benytte som udgangspunkt for musikken på den pågældende aften.

Udstyr
Vi kan levere alle former for lys og lyd efter dine behov. Vi har som ovennævnt tæt kontakt inden arrangement hvor vi finder ud af lokalets størrelse og muligheder. Højt til loftet kan give god mulighed for at eventuelt at lægge LED lys langs siderne, hvilket giver et flot udtryk.

Type af arrangementer
Vi er specialister i at spille til forskellige segmenter i forskellige aldersgrupper. Vi tager ikke et job for givet selvom vi afvikler over 80 bryllupper om året. Hvert event har hver sin unikke udformning uanset om man taler om julefrokost, fødselsdag, bryllup, eller ungdomsfest.

Vi glæder os til at høre fra jer og tøv aldrig med at ringe eller skrive hvis I måtte sidde inde med spørgsmål.

DJ Mads - MusikDJ er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater DJ Mads - MusikDJ

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Bad Girls
Donna Summer
Uptown Funk
Mark Ronson Ft. Bruno Mar
Crazy in Love
Beyonce
Sing Hallilujah
Dr. Alban
Schackles
Mary Mary
Superstition
Stevie Wonder
you don't know me ft. raye
Jax Jones
Get Lucky
Daft Punk ft. Pharrell
Blurred Lines
Robin Thicke
Læs hvad andre kunder har sagt om os (30) Tilbage til toppen
Fødselsdag
Ann Kristina Bret
Festtype: Fødselsdag
Dato: November 11 2017

Anmeldelser   (5/5)

Super skøn aften, Mads ramte min og gæsternes musiksmag spot on! Dansegulvet var fyldt fra start til slut - 5 timers dans, vel den bedste anbefaling! Meget imødekommende, holdt aftaler og on time. Alt godt!
Fredagsbar
Alberte Barratt
Festtype: Fredagsbar
Dato: Oktober 20 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads kommer altid med højt humør og til tiden. Han finder hurtigt ud af hvad vi kan lide af musik og der kommer kun gode kommentarer efterfølgende, når Mads har underholdt os med lyd og lys hele aftenen. Dansegulvet er aldrig tomt, når Mads er ude at spille for os og vi håber han kommer og spiller til mange flere fester hos os fremover! De varmeste anbefalinger og stor ros fra SpotOn Marketing.
Anden fest
Christina Wiesner
Festtype: Anden fest
Dato: Oktober 14 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads er uden tvivl verdens bedste DJ! Jeg har brugt Mads til flere fester og dansegulvet er altid fyldt, når han spiller. Jeg kan kun anbefale andre at booke ham.
50 års fødselsdag
Inge-Hanne Tegnander
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: Oktober 03 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads er hel unik som DJ, jeg bestilte ham til min runde fødselsdag, hvor vi var 36 festglade mennesker, musikken var 100% tilpasset gæsterne og mig selv, og alt gennemarbejdet af Mads inden festen, Mads kom i smoking til festen som min DJ, alt var klar inden, flere dialoger om spillelister etc. blev gennemgået inden festen og Mads havde været i kontakt med restauranten inden også, samt opstillet alt udstyr, helt igennem så fantastisk, jeg ville ønske jeg skulle holde fest hver lørdag. de allerbedste anbefalinger fra Inge-Hanne
Bryllup
Caspar Wildhagen
Festtype: Bryllup
Dato: September 30 2017

Anmeldelser   (5/5)

Writing a recommendation of DJ Mads is the easiest thing in the world. He is quite frankly awesome! Me and my wife are two Norwegians who held our wedding party in Copenhagen. We needed a sound system and a DJ for the party and found DJ Mads through a Google search. Mads replied quickly professionally and friendly to our email, and was able to provide everything we needed. After our first arrangment was set up, the plans for the party changed somewhat. But no problem. Mads adapted the set up and made everything work flawlessly all the way. He helped us set up a sound system for a live guitarist outdoors, a system for speeches indoors during the dinner, and an awesome system for the party afterwards. In addition he helped us set up a light system that really made the party pop. We had our own disco and it was amazing. As an artist I also wanted to perform during the party and Mads helped me make everything go smoothly with backing tracks, mics and so on. Great fun, and so nice to not have to worry about anything. It just worked. Concerning music Mads had us set up a playlist with a few tracks for inspiration. He used quite a few of them and did great job at putting together a way larger playlist in the same style. To be honest it is rare that I am at a party where almost all the guests dance for five hours and cry out in despair when the music eventually stops. But this was that party. Mads nailed it! All my best recommendations for DJ Mads!
Fredagsbar
Alexander Ploug
Festtype: Fredagsbar
Dato: September 27 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi/Venture Cup har brugt DJ Mads til alle vores events igennem de seneste 3 år. ONE POINT ENTRY Det er enormt fedt med en "one-point-entry" hvor han sørger for alt, herunder lys, lyd, scene, dj og hvad man ellers kan komme i tanke om. Ofte er det en stor udfordring at vide hvilke setup man skal bruge til lokation og event. Da Mads kender og ofte har spillet de fleste steder får man en kyndig vejledning og et fedt setup. PRIS KVALITET OG SERVICE Inden vi påbegyndte samarbejdet indhentede jeg tilbud fra diverse konkurrenter. Det vidste sig at Mads ikke kun leverer en mega god kvalitet og service men også til markedet bedste pris. MADS SOM DJ Mads spiller mægtig godt op. Fede tunes som passer perfekt ind til stemning. Det er ikke ligesom andre DJ's jeg har oplevet hvor de bare spiller hvad de selv kan lide. Mads er en crowd pleaser og spiller det som får humøret op og passer til eventet ! :-) De varmeste anbefalinger her fra. Vi elsker Mads
Anden fest
Venture Cup - Suzana
Festtype: Anden fest
Dato: September 22 2017

Anmeldelser   (5/5)

DJ Mads did an excellent job and we love him at Venture Cup! Thank you for your service.
Bryllup
Mathilde Brandt
Festtype: Bryllup
Dato: September 16 2017

Anmeldelser   (5/5)

Dygtig DJ, Spot on og så havde vi også valgt en Saxofonist, som Mads spillede super sejt sammen med.
Bryllup
Nutjaree Chingsamrong
Festtype: Bryllup
Dato: September 16 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi bookede Mads til vores bryllups fest den 16/9-2017, da vi havde hørt ham spille til et venne pars bryllup, og syntes det var ret godt. Han er super god til at skabe stemning, spillede den helt rigtige musik på de rigtige tidspunkter, så der hele tiden var masser af folk på dansegulvet. Til et bryllup er der mange forskellige slags mennesker, men Mads var god til at spille noget kunne danse til. Kommunikation med Mads op til festen var også god, og han var meget professionel. Han lyttede til vores ønsker, men kom også selv med input. Opsætning af udstyr på stedet gik også problemfrit, og han aftalte selv nærmere direkte med stedet, hvilket var dejligt for os. Både lys og lyd udstyr fungerede ligesom det skulle. Vi var meget tilfredse med hele forløbet og ikke mindst med oplevelsen til festen. Vi endte også med at forlænge med Mads i to timer (festen sluttede kl. 0530, istedet for kl. 0330 som planlagt:)), hvilke ikke var noget problem for ham. Så alt i alt en super god oplevelse og vi vil helt klart anbefale DJ Mads til andre.
Firmafest
SpotOn Marketing - Stina
Festtype: Firmafest
Dato: September 15 2017

Anmeldelser   (5/5)

MUSIKDJ; Mads lever altid op til vores forventninger, og når han er bag pulten, er der med garanti altid et fyldt dansegulv med kæmpe store smil hos de dansende. Han formår at aflæse sit publikum og hurtigt spore sig ind på, hvilken genre der skal til for at skabe en fantastisk fest. Han er altid fleksibel ift. opsætning og nedtagning og så er han hurtig og effektiv. Mine varmeste anbefalinger til Mads, der er garant for en danse-fest.
Reception
Søren Hansen
Festtype: Reception
Dato: September 14 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi har brugt DJ Mads til reception i vores virksomhed i Roskilde. Inden vores reception var Mads god til at give råd og vejledning omkring opsætning, tider og hvad han så aftenen forløbe. Sammen med vores egen tanker fik lavet en god løsning med placering af DJ Mads. Han kom i god tid, sætte højtaler og dj udstyret op. Det spillede godt op og vi var tilfredse, og nok mere vigtigt helt rolige inden gæsterne kom til vores arrangement. Alt i alt var det en kanon oplevelse med MusikDJ, både DJ Mads, men også kontoret bag gjorde en stor indsats for at få tingene til at køre glat. Tusind tak og vi vil klart vende tilbage næste gang vi skal bruge en DJ Kh. Søren
Bryllup
Louise Plesner
Festtype: Bryllup
Dato: September 09 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads spillede til vores bryllup den 9/9-2017 og gjorde det fantastisk! Vi havde på forhånd sendt en liste med ca. 20 numre, som vi synes, er gode at danse til og med udgangspunkt i dem, og de ønsker vores gæster havde i løbet af aftenen, spillede Mads den ene gode dansenummer efter det andet. Der var gang i dansegulvet uafbrudt fra kl. 23-03 - det var lige præcis som, vi havde håbet, at det ville være. Mange af vores gæster har også efterfølgende nævnt, hvor sjovt det var, at der blev danset så meget på tværs af familier, venner og aldersgrupper. Derudover har MusikDJ også været meget professionelle før, under og efter arrangementet; alt er blevet kommunikeret rettidigt og tydeligt, så vi har været i trygge hænder. Vi kan på det varmeste anbefale MusikDJ og vil uden tvivl bruge dem næste gang, vi skal holde fest.
Bryllup
Marie Ern Andersen
Festtype: Bryllup
Dato: September 09 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde til vores bryllupsfest d. 9/9-17 booket DJ Dean, og vi var fuldt ud tilfredse. Vi havde aftalt tidlig opsætning, og han kom som aftalt og stillede sit udstyr op, så vi var fri for dette under festen. Vi kunne desuden låne udstyret til at afspille musik under middagen, hvilket var super. Han havde en rigtig god fornemmelse for, hvilken musik, der fik gang i festen - fra han kom til han gik var der mennesker på dansegulvet :) Vi kan derfor kun give DJ Dean de bedste anbefalinger.
Bryllup
Christian Warburg
Festtype: Bryllup
Dato: September 09 2017

Anmeldelser   (5/5)

Fantastisk DJ-oplevelse med DJ MADS!! Dj'en forstod om nogen at sætte gang i festen - der var ikke på noget tidspunkt, hvor mine gæste ikke stod på dansegulvet og gav den gas. Jeg kan varmt anbefale at bruge DJ Mads, han kan sit kram, og sikrer dig en god fest med smæk i frikadellen. DJ'en kom til den aftalte tid og satte sit udstyr op - lydløst og tog hensyn til resten af arrangementet. Forud for festen havde DJ'en kontaktet os for at sætte sig ind i hvilken type musik vi forventede og hvilken aldersgruppe vores gæster var i. Alt i alt en super oplevelse!!! Vi vil til en hver tid booke ham igen!!
60 års fødselsdag
Maja Hansen
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: September 08 2017

Anmeldelser   (5/5)

Kan klart anbefale MUSIKDJ ! Vi holdt en dobbelt 30års fødselsdag og der var gang i festen til den lyse morgen. Musikken var lige efter vores ønske og kvaliteten i top! Kommer helt sikkert til at booke MUSIKDJ igen til næste store fest!
30 års fødselsdag
Anders Hansen
Festtype: 30 års fødselsdag
Dato: September 01 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde besøg af MusikDJ til en dobbelt 30 års fødselsdags. Det var alt hvad vi kunne ønske os. DJ’en sikrede festen udviklede sig præcis som vi havde håbet og var samtidig dygtig til at tilpasse musikken til vores ønsker. Vi endte med at feste til 04.30 om morgenen, til trods for at det var en havefest og begyndte at blive lidt små koldt ud på aftenen. Det skyldtes udelukkende at vi dansede det meste af tiden, hvorfor vi ikke lagde mærke til kulden. Kan varmt anbefale MusikDJ. Med venlig hilsen Anders.
Temafest
Erik Muller
Festtype: Temafest
Dato: August 30 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads styrede festen fra DJ-pulten og lys, lyd og musikvalg spillede max. Mads var let at kommunikere med og svarede hurtigt på vores henvendelser, hvilket erfaringsmæssigt ikke er standard i DJ-branchen. Mads var også god til at imødekomme mine gæsters. Vi booker gerne Mads igen til næste fest. Stor tak for en god aften - Erik
Bryllup
Michala Meyer Butterfield
Festtype: Bryllup
Dato: August 26 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads spillede til vores bryllup den 26/8-17. Han var smilende og professionel. Han kom løbende hen og sørgede for at vi var tilfredse, men ikke så meget at det forstyrrede. Hans situationsfornemmelse var helt i top. Gennem hele forløbet var han behagelig at kommunikere med og meget service mindet. Mads stillede sit grej op inden receptionen så det var helt klart til festen uden at skulle forstyre middagen, han sendte tilmed et billede til min mobil da alt var stillet op, så skulle man ikke tænke på om det mere! Jeg har været til en del bryllupper de sidste år og vores var det eneste hvor DJ'en formåede at holde folk på dansegulvet hele aftenen. Han ramte plet med alle numre som passede både på vores internationale gæster og på de ældre. Der var god balance i alle numre og folk var vilde med at stå og danse. Jeg kan bestemt anbefale Mads og vil klart bruge ham igen hvis jeg skal bruge en DJ en anden gang. Han er alle pengene værd! Mvh. Michala
Bryllup
Peder Clausen
Festtype: Bryllup
Dato: August 12 2017

Anmeldelser   (5/5)

Han spillede til vores bryllup i 12 timer, og var super professionel. Afdæmpet under maden, og fuld smæk da festen blev skudt afsted. Var god til at veksle, med perfekte overgange mellem numrene og hvis dansegulvet blev tomt, røg pladen af og en ny hurtigt på så gulvet blev fyldt igen. Vi festede selv med helt til han stoppede kl. 5 næste dags morgen. Kun mine varmeste anbefalinger, og klart ham jeg vil gå efter at hyre næste gang jeg har behov.
Sommerfest
Toke Rasmussen
Festtype: Sommerfest
Dato: Juli 21 2017

Anmeldelser   (5/5)

Super flink og rar DJ, der spiller noget fantastisk og meget dansevenligt musik. Han sørgede for, at der var gang i dansegulvet hele natten! Vil helt klart bruge ham igen!
Bryllup
Cecilie Wedell Wolff
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 15 2017

Anmeldelser   (5/5)

Mads var simpelthen en fornøjelse at have som DJ til vores bryllup. Han kom blandt andet med gode råd og tips i planlægningsfasen, når vi havde brug for det i forhold til at finde sange osv. Til selve festen var han imødekommende overfor gæsterne men samtidig professionel i forhold til vores musik ønsker. Han var også rigtig god til at samarbejde med vores toastmaster, så det hele kørte efter planen. Hvis jeg nogensinde skal giftes igen (satser ikke lige på det i nærmeste fremtid men hvis nu!), så kontakter jeg Mads igen og jeg kan varmt anbefale ham.
Fødselsdag
Adam Munch
Festtype: Fødselsdag
Dato: Juli 15 2017

Anmeldelser   (5/5)

Det var den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft med en DJ. For det første var han super velforberedt og havde på forhånd sat sig godt ind i hvilken type musik gæsterne gerne ville høre. For det andet kom han i god tid og var hurtig til at gøre klar med et skide godt anlæg. For det tredje var han vildt god til at mixe. Og for det fjerde, og måske aller vigtigst, så var det tydeligt at han nød at være DJ, og ha de det sjovt og fedt med at skabe en fest. Det smittede så meget af på dansegulvet, som ikke stod stille fra start til slut. Så alt i alt kan jeg MEGET varmt anbefale MusikDJ!
Bryllup
Rikke Vienberg
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 15 2017

Anmeldelser   (5/5)

Pålidelig, sjov og behagelig.
Bryllup
Hanne Marie Kuhlmann
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 08 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi brugte MusikDJ i anledning af vores bryllup. Vi havde booket DJ fra kl. 22.00 til kl. 03.00. Allerede fra begyndelsen af bookingen blev vi taget godt om, og de var rigtig dygtige og behjælpsomme i forhold til krav og musikønsker. Der hvor vi holdte fest var der krav om at anvende stedets forstærker, for ikke at forstyrre naboerne omkring festladen. MusikDJ var gode til at undersøge sagen i forhold til deres udstyr, så alt var i orden og fungerede på selve dagen. Inden den store dag kontaktede vores DJ os, Det var rigtig rart så vi kunne få hilst på hinanden og gennemgå dagen og hvad der var blevet aftalt. Vi havde bestilt tidlig opsætning, så DJ kom tidligere på dagen og satte udstyret op, så han skulle undgå det, under middagen. Det fungerede rigtig godt, da vi havde reception et andet sted. Musikken, der blev spillede var helt perfekt og lige som vi havde ønsket det. Musiknumre, der blev ønsket undervejs var heller intet problem. Alt i alt super god service og oplevelse.
Bryllup
David Rasmussen
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 08 2017

Anmeldelser   (5/5)

Vi benyttede MusikDJ til vores bryllupsfest. Al kommunikation op til festen foregik meget professionelt og uden nogen problemer. Vi lavede en ønskeliste til DJ'en og største delen af vores ønsker kom med mikset som i det hele taget bare fungerede virkelig godt! Mads forstod at fange "ånden" på dansegulvet og at holde festen kørende i de 5 timer han spillede. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger!
30 års fødselsdag
Mads test test
Festtype: 30 års fødselsdag
Dato: Juli 06 2017

Anmeldelser   (5/5)

Super godt.
Bryllup
Jeanette Pedersen
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 03 2017

Anmeldelser   (5/5)

Suveræn oplevelse af Mads som er rigtig god til kommunikationen omkring planlægning og sørgede for at vi følte os i trygge hænder til vores store dag. Sikrede at teknikken spillede og var på lokationen i god tid til opsætning så det hele var klar om aften og ikke først skulle stilles op. Havde forinden sporet sig 100% ind på musikken og fik i den grad sikret at der blev danset igennem :-) Tak, Mads for en super fed fest! Er virkelig dygtig til at mærke publikum og intuitivt vide hvad der skal til. Lydhør over for ønsker fra gæsterne og god evne til at pejle sig ind på den blandede skare. Det var kanon!
Firmafest
Jessie Møller
Festtype: Firmafest
Dato: December 14 2013

Anmeldelser   (5/5)

Jessie Møller fortæller i dette indslag om MusikDJ til deres firmareception inde i København K. Det var første gang i firmaets historie at de afholdte et kundearrangement hvilket MusikDJ selvfølgelig var utrolig glade for at kunne bidrage til. Ønskerne for receptionen var lounge musik og noget man kunne snakke til samtidig med at det stadig var følelsen af at der var musik. Meget af aftenens musik gik med chill-out elektronisk lounge musik samt Top40, RnB og Pop som var til Jessies store glæde.
Bryllup
Benamin Faigen
Festtype: Bryllup
Dato: September 24 2017

Anmeldelser   (4,5/5)

Mads er Københavns fremragende DJ - han var DJ til vores bryllupsfest og det blev til en succes. Der var musik til alle og alle gæsterne var på dansgulvet og nyd det. Vi kommer altid til at tænke med smil på denne bryllupsaften. Tusind tak, Mads!
30 års fødselsdag
Mathias Rasmussen
Festtype: 30 års fødselsdag
Dato: August 25 2017

Anmeldelser   (4,5/5)

Den perfekt DJ. Super venlig DJ, der sætter kunden i fokus. Han havde lavet en perfket spilleliste som passede perfekt til os.
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte DJ Mads - MusikDJ

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
DJ Mads - MusikDJ
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
DJ´s til bryllupper
DJ Mads - MusikDJ er certificeret i kategorien::DJ´s til bryllupper

ADVARSEL: Dine bryllupsgæster kan få meget trætte danseben, og måske vil de slet ikke hjem! Hvis du vil have en dj til brylluppet som 1)Holder dansegulvet fyldt hele natten. 2) Forstår at tilpasse sig til brylluppet 3) Tager imod gæsternes musikønsker