MusikDJ.One
5.0 / 5 baseret på  6 anmeldelser (Læs anmeldelser)

MusikDJ.One

Hjemby: Hillerød Pris: 4.500 kr. for 8 timer Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 9

Velforberedte DJ's til din fest - Vi gør alt for at I får en god fest!

MusikDJ.ONE hjælper dig til den helt rigtige musikoplevelse til din fest. Vi består af 3 DJ's og vi spiller til alle slags fester. Skal du have musik til festen og mangler du en DJ med et super lydanlæg, DJvideo og lys så er du i trygge hænder hos os. Vi brænder for det vi laver og det sikrer dig, den helt rigtige musik uanset om det er bryllup, konfirmation, fødselsdag eller firmafest.

Du og dine gæster kan ønske alt det musik i har lyst til under festen.

Det er vores mål, at ramme den rigtige musik til enhver stemning. Du vil altid blive kontaktet af os inden festen hvor vi afdækker hvilken slags musik du kan lide - og samtidig får vi også en viden om gæsternes sammensætning, alder mm.

For os er det vigtigt at lyden er i orden - musikken kan jo sagtens være god, men kan blive ødelagt af et dårligt lydanlæg. Vi sætter en stor ære i at lyden er god. Vi har altid lys og projektor med. Vi medbringer også mikrofoner - trådløse, hvis du eller dine gæster skulle få lyst til at synge eller optræde på anden vis. Alt dette er inkluderet i prisen.

Vores salgs politik er enkel - vi er til for dig. Se blot her:

Hos os er alle priser inklusive alt ovenstående udstyr
Du betaler ikke en krone til os førend vi har stillet udstyret op
Hvis det kedelige sker, at du må aflyse festen, kan du gøre dette indtil dagen før festen skal afholdes - uden vi skal have penge.

Vi er til for dig, og vi vil kun have glade og tilfredse kunder.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen
MusikDJ.One


Anmeldelser af MusikDJ.One

70 års fødselsdag  - 
Rigtig flinke mennersker, der spillede den musik vi gerne ville gøre.
Bryllup  - 
Vi havde booket Michael til vores bryllup. Fra kontakten blev etableret og til festen sluttede, blev vores forventninger indfriet til fylde. Michael gik professionelt til opgaven og sørgede for at vi havde en ting mindre at tænke på før og under festen. Det er nemt at man under festen kan ønske musik via sms eller ved personlig henvendelse. I vores fest deltog forskellige kulturer. Michael var selv opmærksom på dette og varierede musikken, så der blev taget hensyn til alle. Michaels udstyr er imponerende og der er ikke sparet på noget. Det dufter af fest, før han overhoved har spillet første nummer. Du får en DJ, der ved hvad han laver og tager det hele med et smil på læben, hvis festen varer lidt længere end aftalt.
Firmafest  - 
Super varieret spilleprogram og meget professionel DJ. Kan absolut anbefales.
Firmafest  - 
Michael var Dj til vores 80ér julefrokost på skolen. Han mødte i god tid, så han kunne få sat alt udstyret op, inden musikken skulle gå på. Og udstyr var der nok af! Der har ALDRIG været så meget gang i dansen på skolen, og folk er kommet med meget positive tilbagemeldinger til festudvalget. Det var også et kæmpe hit, at folk via SMS havde mulighed for at ønske numre. Jeg kan varmt anbefale musikDJ.One
Konfirmation  - 
Vi har brugt Michael flere gange. Hvorfor? - Man kan regne med ham, han kommer i god tid - inden gæsterne. - Han har god fornemmelse for selskabet, både under middagen, og når dansegulvet åbnes. Han tager både højde for unge og gamle, og derfor er alle glade. - Der er altid er mulighed for at ønske en sang. - Han er klart med til at opretholde den gode og festlige stemning - Han kommer med god lyd og fint disco lys. Super god DJ - til en super god pris!
Bryllup  - 
DJ'en havde lavet en flot opsætning af pult, lys og lyd, før vi ankom. Det hele spillede bare til vores bryllup. Under hele arrangementet var der løbende musik og musik valget passede hele tiden rigtigt godt ind i stemningen. I mens der blev spist var det tilpas afdæmpet, med et godt sangvalg og da festen startede var der hele tiden gang i dansegulvet. Han formåede at ramme bredt og de inviterede, der var mellem 12 og 90 år, var alle glade for musikken. Det var også rigtigt dejligt, at vi på forhånd vidste at musikken varede ved, så længe vi ønskede den ud på natten og det hele løb op i en meget fair pris. Vi vil varmt anbefale ham til alle andre og vil helt sikker benytte os af ham igen, til kommende arrangementer. - Emilie og Morten.

Kontakt MusikDJ.One

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her