Musiker & DJ
5.0 / 5 baseret på  22 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Musiker & DJ

Hjemby: Give Pris: 3500-11000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 44

Christian Daugaard er festmusiker og DJ, og har i mange år haft succes med den unikke kombination.

Christian Daugaard har i mange år spillet til fester med hans unikke kombination af levende musik under maden, efterfulgt af DJ-underholdning der sørger for at holde dansegulvet fyldt. Christian kan også bookes med band hvilket pt. er særlig efterspurgt til bryllupper i 2016.

En helaftenspakke består typisk af 4-5 timers akustisk guitar og sang efterfulgt af 2-3 timers DJ underholdning. Under middagen vil du opleve klassiske hits og evergreens der kan få enhver til at nynne med.

Det har altid været vigtigt for Christian ikke at "styre" festen med skålesange og skøre indslag, men at være det professionelle baggrundsmusik der giver gæsterne mulighed for at tale sammen, samtidig med at de kan falde hen til en god melodi.

Repertoiret bliver nøje udvalgt i forhold til aldersgruppen og stemningen på aftenen, både under middagen og når der spilles op til dans.
"Mine kunder er gerne folk der ønsker noget anderledes musik under middagen end den klassiske dinnerpianist - Og ikke mindst et levende dansegulv da DJ kunsten er så alsidig som den er. Et band er typisk fastlåst til et indøvet repertoire på 40-50 numre, hvor jeg har over 2000 sange at vælge imellem - Det giver mig større chance for at ramme plet, plus at gæsterne kan ønske de sange de har lyst til, hvilket er meget efterspurgt på dansegulvet" udtaler Christian selv.

5 facts om Christian Daugaard:

-Christian stiller altid sit lyd og lysudstyr op i god tid inden gæsterne ankommer - derved undgår du bandet der stiller op og laver lydprøver midt i taler og indslag under middagen

-Med Christian skal du kun have kontakt til én musiker der sørger for musik fra start til slut - Ikke noget med kontakt til både dinnerpianist og efterfølgende DJ eller band der begge skal have dækket udgifter til kørsel og udstyr m.m.

-Christian sætter en ære i at agere professionelt, overholde aftaler og komme og starte til aftalt tid - Du får altid en kontrakt hvor der er opgivet alle de vigtige detaljer på din fest. Der er for mange skrækhistorier i branchen om musikere der har dobbeltbooket, aldrig dukker op og lignende. Den bekymring undgår du ved at vælge Christian som musikleverandør.

-Christian har top-professionelt udstyr med der giver gæsterne en behagelig lydoplevelse - Det er samtidig en tryghed for ham selv, at han ved det virker


Anmeldelser af Musiker & DJ

60 års fødselsdag  - 
Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian
Sommerfest  - 
Christian spillede til vores firmasommerfest. Vi har alle kun godt at sige om Christian, som gik rundt blandt os og spillede stille guitar ved velkomsten og spillede ligeledes guitar og sang - tilpas diskret og hyggeligt - under middagen. Han er en god, alsidig musiker og sanger :) og bagefter spillede han op til dans som DJ, med god musik, vi havde lyst til at danse til. Imødekom også de mange musikønsker, som vi præsenterede ham for i løbet af aftenen. Vi booker gerne Christian igen.
Bryllup  - 
120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!
50 års fødselsdag  - 
Christian er en meget sød og venlig mand, han forstår virkelig at tilpasse sig en fest. Christian ankommer til den aftalte tid, skøn afdæmpet musik og lækker sang under middagen. Og så giver han den max gas når der skal danses. Alle vores gæster, var meget begejstret for Christian, som vi selvfølgelig vil give de allerbedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang han bliver inviteret til vores fester. Mvh Connie Nedergaard
30 års fødselsdag  - 
Jeg kan kun give Christian mine varmeste anbefalinger. Han formår at skabe en god stemning og spille op til dans så alle tros forskellig musik smag kommer ud at danse. Flere af mine gæster er også kommet med mange rosende ord og jeg er helt enig med dem. Christian er en meget dygtig musiker.
50 års fødselsdag  - 
Super god og alsidig musiker! Styr på tingene, planlæggende omkring sin optræden, viser stort engagement både før og under sin optræden. Forstår at være synlig / usynlig på den helt rigtige måde, unik indlevelse ift musik smag hos gæsterne. Perfekt med dj sidst på aftenen når der skal danses. Jeg giver Christian mine varmeste anbefalinger!
Bryllup  - 
Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.
Bryllup  - 
Christian spillede til vores bryllup, og havde rigtig god fornemmelse af hvad der skulle spilles, skabte den helt rigtige stemning, og da der var behov for ekstra spilletid hen på natten, var det intet problem. Vi er rigtig godt tilfredse med den service Musiker&DJ leverede.
50 års fødselsdag  - 
Christian var helt igennem professionel. Lige fra den første kontakt på mail havde jeg en rigtig god fornemmelse, og jeg kunne i den grad nyde min fest fra start til slut. Behageligt og hyggeligt guitarspil til velkomstdrink og under middagen, hvor han var yderst opmærksom på taler og indslag. Han havde konstant fingeren på pulsen, og der var fuldt hus på dansegulvet hele aftenen. Alle mine gæster roste ham for at have ramt fuldstændig plet mht. musikvalg og han skal også have ros for sin yderst behagelige måde at være på. Skal jeg holde fest igen, er han helt klart mit første valg! Mvh Anja )50 års fødselsdag)
Anden fest  - 
Vi havde en helt fantastik fest og det havde musikken meget stor ære af. Alle sagde, "sikke en god fest, hvor har I fået musikken fra" Alle nævnte, at det at han gik rundt og spillede, da folk ankom, var lige det, der satte dem i den rigtige stemning. Så tusind tak og de bedste anbefalinger fra os.
60 års fødselsdag  - 
Christian var med til at gøre min fest særdeles vellykket. Han er utrolig behagelig. Mærker ham ikke. Spiller på guitar mens folk får velkomstdrinks. Spiller og synger under spisningen. Afdæmpet. Behagelig. Pæn påklædning. Var der til tiden. Spillede hele tiden uden pause under spisningen. Ingen dumsmarte bemærkninger. Spiste mens der blev ryddet af bordene. Startede som DJ og igen super godt. Alle roste ham. Han er virkelig god og behagelig.Kan varmt anbefales. KÆMPE ROS
60 års fødselsdag  - 
Fantastisk afstemt ift velkomst, menuen samt efterfølgende dans.
40 års fødselsdag  - 
Jeg kan varmt anbefale Christian til alle..... Gennemgående professionel - Spillede rigtig godt under maden med guitaren, samtidig med at man sagtens kunne snakke sammen. Han leverede også varen som DJ bagefter og satte gang i dansegulvet - Super godt. Vi vil helt klart booke Christian igen når der skal være fest :-). Mvh. Søren fra Tønder
Sølvbryllup  - 
Vi har lige holdt sølvbryllup. Vi har kun rosende ord om musikeren for, at være med til at gøre vores sølvbryllup til et uforglemmeligt minde Vi var meget tilfreds med den måde opgaven blev løst på. • Den måde han kom ud og spillede i lokalet hvor vi skulle have velkomstdrinken, virkede bare så hyggeligt og afslappet. • Det var en rigtig god oplevelse med guitarspil og sang under maden, meget behageligt. • Musikken til dansen levede også helt op til vores forventninger. Det var rigtig rat, at han sørgede for at vi kunne snakke sammen når vi ikke var på dansegulvet. • Det er første gang vi har set en musikker gå rundt og lytte til hvor højt musikken er også længst væk. Et stort cadeau til ham. Vi vil helt sikkert anbefale ham til andre og der er også mange af vores gæster der er kommet med meget rosende ord til musikeren. Med venlig hilsen Peter og Bente Sørensen
Bryllup  - 
Yderst tilfredsstillende, dygtig guitarist og fleksibel dj musik da der skulle danses. Kan varmt anbefales.
Guldbryllup  - 
En super god oplevelse. Musikalsk og fleksibel mht. at indlede andre i underholdningen. Kun godt at sige.
Bryllup  - 
han (kristian) var alle tiders og levede fuldt ud til det der var lovet, han lavede en fin kontrakt som blev overholdt til punkt og prikke. Og desuden var han skide go til at spille på sin guitar, og han var forberedt godt, jobbet som dj senere på aftenen/natten var også over alt forventning med fuld gas og rigtig diskotekstemning. Tusind tak herfra for go service fra alle sider
Bryllup  - 
Der er intet at sætte en finger på ved Christian og hans medarbejdere. Det var lige præcis som vi kun havde turdet drømme om angående musik til vores bryllup. Skøn guitar og sang under middagen, hvor der også blev spillet med under indslagene. Dansemusik senere lige i den genre vi havde ønsket. Gæsterne fik lov at ønske numre og det var rigtig godt.
50 års fødselsdag  - 
Super musiker, som fornemmer stemningen til sin fest. Tak for god underholdning og kan varmt anbefales. Hilsen Helle
40 års fødselsdag  - 
Kan varmt anbefales!!!, både vi og gæsterne var meget imponeret, en virkelig en god og professionel musiker!!! men det er I heller ikke i tvivl om hvis I høre de smagsprøver han har lagt på hans hjemmeside:-)
Anden fest  - 
Christian passede meget fint ind i vores arrangement. Jeg havde forventet, at gæsterne ville sidde og synge med, men det var stemningen ikke lige til. Så Christian sørgede bare for, at alle hyggede sig, og diskussionerne ved bordene var gode. Da vi på et tidspunkt stod udenfor, gik Christian bare rundt med sin guitar og sang. Kan klart anbefales.
Bryllup  - 
Mega god musik👍👍👍

Kontakt Musiker & DJ

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Mix af dinnermusik bryllup (Blandede kunstere)
Mix af dinnermusik til 40-60 års fødselsdag (Blandede kunstnere)
DJ medley bryllup e.l. (Blandede kunstnere)
DJ medley 40-60 års fødselsdag e.l. (Blandede kunstnere)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her