Torben og 'Musik for dig'
4.9 / 5 baseret på  10 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Torben og 'Musik for dig'

Hjemby: Nibe Pris: 2000-6000 Kr.
Svarprocent: 95% Svartid: 1-2 timer

Festmusik, Dinner, Dans og BørneShow

Torben og 'Musik for dig' er et godt musikvalg, når et festligt arrangement skal planlægges. Der leveres musik af høj klasse til alt lige fra bryllup, fødselsdag, reception, revy, temafest, dansefest, firmafest og julefrokost.

Torben er en dygtig og medlevende festmusiker, der med stor erfaring er med til at bidrage til en god og festlig stemning...og ikke mindst...fyldte dansegulve! Torben har 25 års erfaring i at spille og underholde til en bred vifte af arrangementer, og den gode livemusik samt evnen til at skabe den gode stemning, har resulteret i mange tilfredse kunder og genbestillinger.

Repertoiret er stort og rammer det brede publikum, hvad enten man er til rock’n roll, country, melodi grandprix, 80’er hits, pop, rock eller nogle af største klassikere.

Der kan tilbydes musik til hele festen, hvor der både spilles under middagen og den efterfølgende danse. Men der kan også tilbydes musik, hvor der alene spilles under spisningen - eller hvor der alene spilles dansemusik.
Det kan aftales alt efter ønske. Men kort sagt kan der leveres musik til hele festen.

Under middagen spilles et dæmpet og blandet repertoire, der tilpasses således gæsterne kan tale sammen og hygge sig ved bordene. Alt efter festens karakter og værtens ønsker, er der mulighed for at stemningen løftes med enkelte skåle- og synge-med-sange. Der spilles naturligvis med på eventuelt omdelte festsange.
Som en selvfølge sikres en god kommunikation med køkken, vært og toastmaster, således vi styrer festen sikkert i mål.

Er der tale om et bryllup, spilles der selvfølgelig brudevals :-)

Til dansemusikken øges volumen og lyset - dog ikke mere end at der selvfølgelig både kan danses på dansegulvet og samtidig kan snakkes og hygges ved bordene. Med stor erfaring og et glimt i øjet, sikres en god og festlig oplevelse med overhængende risiko for trætte danseben og hæse stemmer til følge.

*

'Musik for dig' tilbyder også musik til børneshow.
Tilpasset efter aldersgrupper og det enkelte arrangement, tages børn og barnlige sjæle med på en musikalsk rejse, hvor man i selskab med Torben og Bamsebjørn og med mange kendte børnesange bliver inspireret til at synge, lege, danse og grine...! Sangene kædes sammen med sjove historier som hurtigt fanger og inddrager både børn og voksne.

BørneShowet leveres primært med guitar og sang og har normalt en varighed på mellem 30 og 45 min. hvilket dog kan tilpasses efter aftale. Aldersgruppen er fortrinsvis børnehavealderen.


Anmeldelser af Torben og 'Musik for dig'

Bryllup  - 
Spillede til vores bryllup d.4/6-16 Helt perfekt... Super god til at danne stemning under middagen med passende lydniveau og brugte energi på at lære os at kende igennem sange og taler, som gjorde musikken til en del af festen... Så under dansen var godt gang i den, hvor både ønsker til numre og klassikere blev danset til i et væk... I korte træk - anonym når det var på sin plads - og virkeligt på, når det var passende... Rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales👍
Bryllup  - 
Vi var heldige at have "musikfordig" til at spille til vires bryllup. I perioden op til brylluppet, var der en fin kommunikation, der blev spurgt ind til vores ønsker med interesse. På selve dagen var der en super god og professionel stemning, der blev spillet med til sange under maden samt dvs fællessange. Under dansen var bandet gode til, at mærke hvor vores gæsters musiksmag lå samt tog imod ønsker. Det var helt igennem et fleksibelt, positivt og professionelt band. Vi kan klart anbefale dem, og vil uden tvivl hyre dem en anden gang. :). Hr. og Fru. Juul-Brinkmann
Bryllup  - 
Vi havde fornøjelsen af at have Musikfordig til at spille til vores bryllup. Han kunne mestre et bredt repsiturar, og under spisning formåde han at holde en god stemning, uden at være dominerende. Vi kan kun give Musikfordig vores aller bedste anbefalinger, og vil uden tvivl benytte Musikfordig ved en fremtidig lejlighed. Helle & Per
60 års fødselsdag  - 
Utroligt flink og rar mand, alle var glade og syntes det var godt musik, kunne spille alt og var god til at spille ønsker hvis man spurgte.Var der i god tid og forstod at tilpasse sig til festen.
Bryllup  - 
Fantastisk musik. Torben er frisk, dygtig og rigtig festlig. Tak for super underholdning ved vores bryllup. Fem stjerner +++++ kan helt klart anbefales. TAK:-)
Anden fest  - 
Her er Manden der kan sætte gang i en fest. Torben var med til at gøre vores kobberbryllup til en fest som vi og vores gæster vil huske i meget lang tid. Vi kan varmt anbefale MUSIK FOR DIG til Jeres næste fest. Venlig hilsen Dorthe og Jan
Bryllup  - 
Torben var fantastisk til at skabe en god stemning til vores bryllup. Han vidste lige hvornår der skulle spille skåle sang, det kom ikke på trælse tidspunkter. Han var god til at hjælpe os i gang med at synge de sange gæsterne kom med. Torben kunne få vores gæster ud på danse gulvet. Vi vil helt klart bestille ham, til vores næste fest og anbefale ham til andre.
50 års fødselsdag  - 
Super oplevelse. ..Torben kom på det aftalte tidspunkt. .og var klar til at spille på tidspunktet som vi havde aftalt. .musikken under middagen vardæmpet så ffolk kunne snakke, dog var min gamle far oppe og spørge om han ville skrue lidt op for det var da synd at så go' musik skulle være så lavt...Da vores gæster indtog dansegulvet var det fyldt lige fra starten. .og vi måtte booke en ekstra time...så meget store roser til MUSIK FOR DIG for at hjæpe til med vi fik en helt fantastisk fest. ..Den vil vi tænke på længe :-) Susanne og Bjarne Bakmann, , Aalestrup
Bryllup  - 
Torben spillede til vores bryllup, Lørdag den 27 Juni 2015. Vi var SÅ tilfredse med Torben - hele vejen igennem. Han er en ganske almindelig fyr, nede på jorden, til at snakke med og vigtigst af alt: Han synger og spiller super godt! Han har situationes fornemmelse og er opmærksom hele festen igennen. Under middagen var han fint i "baggrunden" og senere spillede han alle gæsterne op til dans. Vores varmeste anbefalinger til gå til Torben - han bidragede til at vores dag var helt igennem vellykket og fantastisk. TAK!
Bryllup  - 
Det hele var super godt, og vi fik det lige som vi ønskede det. Der blev spillet indtil vi ikke ønskede det mere, og fik selv lov til at overtage mikrofonen mange gange. Vi elsker at synge, også selvom det ikke lyder godt, og det var et stort ønske fra vores side at få lov til dette.

Kontakt Torben og 'Musik for dig'

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Modtag tilbud fra fantastiske musikere her