Musik for dig
4,9 ud af 5 baseret på  10 anmeldelser | Læs anmeldelser

Musik for dig

Hjemby: Nibe Pris: 3000-20000 Kr.
Svarprocent: 95% Svartid: 1-2 timer

'Musik For Dig' Underholdnings- og /dansemusik

Et godt musikvalg når festen skal planlægges.
Du får professionelle og yderst velspillende musikere, der med stor erfaring og fornemmelse for musik, er med til at bidrage til en god og festlig stemning...og ikke mindst...fyldte dansegulve!

Uanset hvilket arrangement der er tale om, så leveres der musik og underholdning i den absolutte topklasse.
Alle musikere har mange års erfaring i at spille og underholde til en bred vifte af arrangementer, og den gode livemusik samt evnen til at skabe den gode stemning, har resulteret i mange tilfredse kunder og genbestillinger.
Det brede repertoire samt professionel lyd og lys er en selvfølge, og der spilles til såvel små som store arrangementer, hvad end der er tale om privatfest, firmafest, dansebal etc.

Læs hvad andre kunder har sagt om os (10)
Max Kristensen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 04 2016

Spillede til vores bryllup d.4/6-16 Helt perfekt... Super god til at danne stemning under middagen med passende lydniveau og brugte energi på at lære os at kende igennem sange og taler, som gjorde musikken til en del af festen... Så under dansen var godt gang i den, hvor både ønsker til numre og klassikere blev danset til i et væk... I korte træk - anonym når det var på sin plads - og virkeligt på, når det var passende... Rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales👍

Tine brinkmann (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juli 04 2015

Vi var heldige at have "musikfordig" til at spille til vires bryllup. I perioden op til brylluppet, var der en fin kommunikation, der blev spurgt ind til vores ønsker med interesse. På selve dagen var der en super god og professionel stemning, der blev spillet med til sange under maden samt dvs fællessange. Under dansen var bandet gode til, at mærke hvor vores gæsters musiksmag lå samt tog imod ønsker. Det var helt igennem et fleksibelt, positivt og professionelt band. Vi kan klart anbefale dem, og vil uden tvivl hyre dem en anden gang. :). Hr. og Fru. Juul-Brinkmann

Per Nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 23 2015

Vi havde fornøjelsen af at have Musikfordig til at spille til vores bryllup. Han kunne mestre et bredt repsiturar, og under spisning formåde han at holde en god stemning, uden at være dominerende. Vi kan kun give Musikfordig vores aller bedste anbefalinger, og vil uden tvivl benytte Musikfordig ved en fremtidig lejlighed. Helle & Per

vilhelm torp rasmussen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Februar 14 2015

Utroligt flink og rar mand, alle var glade og syntes det var godt musik, kunne spille alt og var god til at spille ønsker hvis man spurgte.Var der i god tid og forstod at tilpasse sig til festen.

Thuy Nguyen Thi (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 30 2014

Fantastisk musik. Torben er frisk, dygtig og rigtig festlig. Tak for super underholdning ved vores bryllup. Fem stjerner +++++ kan helt klart anbefales. TAK:-)

Jan Helledie (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: August 23 2014

Her er Manden der kan sætte gang i en fest. Torben var med til at gøre vores kobberbryllup til en fest som vi og vores gæster vil huske i meget lang tid. Vi kan varmt anbefale MUSIK FOR DIG til Jeres næste fest. Venlig hilsen Dorthe og Jan

Ann Øland (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 31 2014

Torben var fantastisk til at skabe en god stemning til vores bryllup. Han vidste lige hvornår der skulle spille skåle sang, det kom ikke på trælse tidspunkter. Han var god til at hjælpe os i gang med at synge de sange gæsterne kom med. Torben kunne få vores gæster ud på danse gulvet. Vi vil helt klart bestille ham, til vores næste fest og anbefale ham til andre.

susanne vammen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Oktober 12 2013

Super oplevelse. ..Torben kom på det aftalte tidspunkt. .og var klar til at spille på tidspunktet som vi havde aftalt. .musikken under middagen vardæmpet så ffolk kunne snakke, dog var min gamle far oppe og spørge om han ville skrue lidt op for det var da synd at så go' musik skulle være så lavt...Da vores gæster indtog dansegulvet var det fyldt lige fra starten. .og vi måtte booke en ekstra time...så meget store roser til MUSIK FOR DIG for at hjæpe til med vi fik en helt fantastisk fest. ..Den vil vi tænke på længe :-) Susanne og Bjarne Bakmann, , Aalestrup

Marianne (4,5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 27 2015

Torben spillede til vores bryllup, Lørdag den 27 Juni 2015. Vi var SÅ tilfredse med Torben - hele vejen igennem. Han er en ganske almindelig fyr, nede på jorden, til at snakke med og vigtigst af alt: Han synger og spiller super godt! Han har situationes fornemmelse og er opmærksom hele festen igennen. Under middagen var han fint i "baggrunden" og senere spillede han alle gæsterne op til dans. Vores varmeste anbefalinger til gå til Torben - han bidragede til at vores dag var helt igennem vellykket og fantastisk. TAK!

Nicoline Jacobsen (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 30 2015

Det hele var super godt, og vi fik det lige som vi ønskede det. Der blev spillet indtil vi ikke ønskede det mere, og fik selv lov til at overtage mikrofonen mange gange. Vi elsker at synge, også selvom det ikke lyder godt, og det var et stort ønske fra vores side at få lov til dette.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire