Musik Kusken
4.7 / 5 baseret på  5 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Musik Kusken

Hjemby: Hobro Pris: 3000-12.000 Kr.
Svarprocent: 86% Svartid: 1-2 timer

D. J . Elvis som er 40 år gammel og har drevet mobil diskotek i mere end 25 år. Han er all round dj

Vi er et firma som består af 3 mobil diskoteker, udlejning og salg af lys og lyd (fortrinsvis til diskoteker), 4 dj's (3 mandlige og 1 kvindelig) som kan hyres både som mobil diskotek eller stationære dj's på i forvejen eksiterende diskoteker.
Ejeren D.J. Elvis har drevet mobil diskotek i mere end 25 år og er all round dj, som kan spille til stortset alle fest typer og genre, foretrækker dog et voksent publikum som er til pop, rock, disco, og dansktop fra 1950-1990 + enkelte nyere hit's.
D. J. Elvis levere et fantastisk show, hvad enten han hyres som mobil dj med eget anlæg, eller som stationær dj.

Vores mobile anlæg kan leveres i alle størrelser, fra det lille lette i et festtelt eller forsamlingshus, til det helt store stadion eller hal anlæg.

Prøv os vi garantere et unikt show, fantastisk lyd, og det helt rigtige musik til netop din fest.


Vi kan kontaktes på tlf. 24 27 48 40


Anmeldelser af Musik Kusken

Sølvbryllup  - 
Den 26 oktober 2013 spillede han til vores sølvbryllup. Han var der i god tid. Spillede dæmpet under spisningen. Derefter spillede han det bedste dansemusik vi nogensinde har oplevet. Han forstod at lokke alle gæsterne ud på dansegulvet. Jeg vil gerne give ham mine bedste anbefalinger.
Sølvbryllup  - 
Fem stjerner + Det var god underholdning til vor Sølvbryllupsfest d. 5. Oktober. Der var tilpas afdæmpet musik under maden. De spillede så alle dansede hele den tid de underholdt os. Både små børn og voksne dansede og dansede. Det var meget underholdende at den ene DJ stod og fjedrede til musikken, imens de spillede det. Men de var vældigt festlige begge 2. De var med til at gøre det til årets fest. De kom som aftalt og levede helt vildt op til forventningerne. Det var fuld valuta for pengene. Super-Duper.
Bryllup  - 
Alt foregik som aftalt, de havde en rigtig god fornemmelse for hvad folk ville høre, og var gode til at sortere ønskerne, så festen ikke blev slået ihjel :-) kan kun give den bedste anbefaling, og jeg bestiller gerne der en anden gang. Heidi Nielsen
Bryllup  - 
DJ Elvis forstår at skabe en fest!! Både til den del, hvor man sidder ned og den del, hvor der skal danses. Det var især en fornøjelse at opleve hvordan han fornemmer essensen i de forskellige indslag undervejs og følger op med en sang, der rammer stemningen perfekt og humoristisk. Servicemindet og imødekommende. Har det meste i repertoiret og tager gerne mod ønsker. Hyrer du DJ Elvis er du sikker på at få en DJ, som vil give dig en god fest :)
Firmafest  - 
Musik Kusken fandt lige netop de numre som fik gæsterne på gulvet. God service og behagelig at arbejde med. Mvh www.makogpar.dk

Kontakt Musik Kusken

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Bonnie sgt. Claire Megamix (D.J. Elvis)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her