Nellies
4,9 ud af 5 baseret på  8 anmeldelser | Læs anmeldelser

Nellies

Hjemby: København Pris: 12000 - 25000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 9

Festband som fylder dansegulvet til dit bryllup, fødselsdag eller firmafest

Nellies spiller nyere hits med bla Kelly Rowland, Lady Gaga,
Robyn, Rihanna og Bruno Mars blandet ældre hits fra bla.
Sneakers, Donna Summer og Eurythmics.

Vi er et band der sætter en ære i at have god kontakt til dine
gæster på dansegulvet og have et repertoire der henvender
sig alle aldersgrupper.

Med vores musik og professionelle tilgang gør vi alt for at skabe
den helt rette stemning til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag.

Vi er opmærksomme på at have tæt kontakt med dig som kunde
før, under og efter arrangementet. Dvs klare aftaler vedr tidspunkter,
opstilling, kontaktpersoner mm.

Vælg mellem 2 eller 3 solide og velspillede sæt med festmusik.

Scroll ned, se og lyt til uddrag af vores sætliste, og bliv overbevidst om,
at Nellies er det rigtige band til din fest.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (8)
PFA, Lene Svare (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: November 18 2016

Alt var perfekt var start til slut - fed musik med fantastik lyd. Hele arrangementet er forløbet problemfrit fra start til slut. Bandet er klar på at tilpasse sig den fest man nu har planlagt med indlagte pauser/surprices osv. Varm anbefaling herfra.

Heidi (5 /5) Festtype: 40 års fødselsdag | Dato: Oktober 08 2016

Nellies er fantastiske, de formår at fylde dansegulvet fra første til sidste nummer. Nellies kom som aftalt og stillede om om eftermiddagen så der var helt styr på teknikken. Og de var tilbage på pletten til aftalt tid så de var klar til at gå på kl 22.30. Min kontaktperson Mikael har været super prof og imødekommende over for vores ønsker hele vejen igennem. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre band til vores 2x40 års fødselsdag. Nellies er garant for en fantastisk fest.

Lauritz (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: August 27 2016

Nellies optrådte til vores årlige seminar med 350 deltagere fra 6 forskellige lande og de leverede en fantastisk præstation. De var meget fleksible i starttidspunkt og var i det hele taget meget lette at arbejde med. Musikken var super og ramte noget for alle, og dansegulvet var fuldt under hele koncerten. Kan varmt anbefale Nellies. Talentfulde og meget professionelle!

Mikal Boamah (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 13 2016

Danmarks bedste partyband kunne vi fristes til at skrive.. Nellies var med til at skabe lige nøjagtig den fest ved vores bryllup d. 13.08.2016 som vi havde ønsket os. Bandet spillede med en imponerende energi og forstod at skabe stemning blandt vore gæster unge som gamle med et varieret og flot repetoire. Vi kan kun anbefale bandet til alle som ønsker sig en "brag af en fest" - en fornøjelse og meget danse-venligt... Næste gang vi skal bruge live-musik bliver det 100 % sikkert Nellies vi først henvender os til..

Jon Tornby (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: Maj 10 2016

Nellies formåede virkelig at skabe en fest, på trods af et selskab som var lidt tunge til at starte med fortsatte Nellies ufortrødent med at bombardere os med god musik og fantastisk stemning, og fik fyldt dansegulvet op. Stor ros herfra og fra en masse begejstrede seminar deltagere..

Neonatal Landssymposium 2015 (5 /5) Festtype: Firmafest | Dato: September 12 2015

På vegne af deltagerne til Neonatal Landssymposium 2015, vil jeg gerne sende Jer stor ros ! Fra I gik på formåede I at få folk op af stolene og ud på dansegulvet - og efter et par numre var dansegulvet vist fuldt. I leverer super fed musik og god energi. Vil bestemt anbefale jer !!

Christina (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 08 2015

Kære Nellies Tusind tak for en rigtig fed optræden. I satte virkelig gang i vores fest og vi kan med sikkerhed sige at I er det bedste live band vi nogensinde har hørt. Neel du synger helt fantastisk og det var et fint udvalg af nyere sange som man kunne synge med på. Stor tak til hele bandet for en uforglemmelig aften. Vi var vist lidt forsinkede med maden så I ikke kunne få stillet op kl 22 som planlagt, men I tog det meget pænt, og brudevalsen blev spillet kl 23.55 så vi nåede det lige takket være en hurtig indsats fra jeres side. Vores forventninger blev mere end indfriet og der er mange af vennerne som tænker på at booke jer til deres næste fest. Det håber vi de gør for så kommer vi jo til at høre jer igen! I havde en super fed attitude og fik gæsterne med, og Neel gik da også lige ud på dansegulvet og sang med gæsterne hvilket bare fik endnu mere gang i festen. Skal vi holde fest igen så er det helt sikkert jer vi booker. Vi havde et specielt sangønske som I bare spillede/sang helt fantastisk. Vi var alene på gulvet og glemte bare alt og alle under sangen. Vi kunne ikke have haft en bedre aften og I var bare fantastiske!

Karsten (4,5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 07 2018

Super godt band, der levede helt op til vores forventninger og aftaler. Dygtige musikere og sanger der havde publikum og gæster med i både sang og dans. Godt band der sikre en god fest. mvh. personaleforeningen Rimfaxe.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Locked Out Of Heaven (Bruno Mars)
Pokerface (Lady Gaga)
Don't You want Me (Human League)
When Love Takes Over (Kelly Rowland)
Maniac (Flashdance) (Michael Sembello)
Only Girl In The World (Rihanna)
Uptown Funk (Bruno Mars)
I Can’t Feel My Face (The Weeknd)
Diamonds (Rihanna)
Lady (Modjo)
Sing It Back (Moloko)
Rolling In The Deep (Adele)
Billy Boy (One Two)
Let Me Entertain You (Robbie Williams)
California Girls (Katy Perry)
Treasure (Bruno Mars)
Disco Inferno (The Tramps)
Se hele repertoiret