Mobildiskotek NightProject
4,9 ud af 5 baseret på  12 anmeldelser | Læs anmeldelser

Mobildiskotek NightProject

Hjemby: Pandrup Pris: 1450-4950 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Konkurrencedygtigt Mobildiskotek i Nordjylland til fødselsdags-, firma eller gymnasiefest

Som kunde hos os får du en fest, du aldrig vil glemme. Vi tilpasser os lige netop dine behov, og har bred erfaring med netop dette. Her er et par eksempler på, hvad vi kan levere til din fest:
Til det lille arrangement for de nærmeste har vi et diskret lydsetup, som er perfekt til indendørs fester og havefester på op til 30-40 pers.
Skal du holde et mellemstort arrangement, kan vi tilbyde et lidt større setup, så der er god lyd og flot lyssetup til fester på op til 70-80 pers.
Skal du imponere venner og familie til den helt store privatfest eller firmafest, leverer vi en opsætning, der let spiller et stort forsamlingshus op. Lyden suppleres med et rigtig flot lyssetup, så I oplever den helt rigtige diskoteksstemning.

Skal din fest holdes for det modne publikum, så har vi yderst kompetente DJs med meget erfaring indenfor dansemusikken fra ungdommen. Vi spiller både de nye hits samt de sprøde klassikere fra 70'erne, 80,erne og 90'erne. Disse fester suppleres med en stor diskokugle, for at give den helt rigtige diskostemning.

Er festen for de unge, så har vi også her gode og professionelle DJs med smag for, hvad der fyres af på diskotekerne i øjeblikket. Musikken mixes med de gode klassikere, så du og dine gæster kan skråle med for fulde drøn.

Under festen kan gæsterne selvfølgelig ønske musiknumre, og vi har et bredt musikkendskab med opdateret musikbibliotek, så disse ønsker kan imødekommes hele aftenen.

Kontakt os endelig og få en pris på netop din fest, vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, så du er helt sikker på at festen lever op til dine forventninger.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (12)
Lea Daucke (5 /5) Festtype: Oktoberfest | Dato: Oktober 06 2017

Vi har været meget tilfredse med den aftale vi lavede igennem 123festmusik. Jeg skrev, og talte med vores DJ et par gange inde festen. På selve dagen ringede han for at fortælle hvornår han ville komme. Alt har forløbet super godt og professionelt. JA - og så var det jo skide god musik til en Mega god fest......

Jonna Vinding Nielsen (5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Juni 21 2017

Kom til aftalt tid og leverede varen. De unge mennesker hyggede og dansede til den varierede musik. Kan anbefales

BONDERUP (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Juni 10 2017

Det var en fornøjelse at have besøg af de drenge Meget professionelt og meget fleksible Vi takker

Astrid Stie (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: Juli 02 2016

Rolig ung mand som bare havde styr på hvad der passede til gæsternes smag af musik. Rigtig mange kom og roste ham til mig. Det var bestemt ikke sidste gang.

Erica (5 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 19 2015

Jeg synes Kristian gjorde det rigtig godt - Musikken under maden og fik folk ud på gulvet - havde helt fanget hvad det gik ud på - og vi skulle intet tænke på :-) og han var super opmærksom - vil klart bruge ham igen, hvis lejligheden byder sig :-)

Thomas Torgersen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 22 2015

Meget profesjonell og dyktig!

Anette Hartvig Petersen (5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Marts 21 2015

Yderst tilfredse. Mødt op flere timer før, for ikke at forstyrre gæsterne under spisningen. Venlige unge mennesker, som forstod at vælge musik, som var mest populær blandt gæsterne og dansegulvet var aldrig tom. Lyttede til ønsker og sørgede for, at disse hurtig blev føjet ind. Kan kun give dem vores bedste anbelinger

Signe (5 /5) Festtype: Temafest | Dato: Februar 27 2015

Jeg har kun godt at sige. Vi havde en fantastisk aften hvor alle gæsterne fik deres ønsker opfyldt så alle var glade da de tog derfra !!

kennet nielsen (5 /5) Festtype: 18 års fødselsdag | Dato: November 15 2014

Mobildiskotek Nightproject kan varmt anbefales . Vi brugte dem til en 18 års fødselsdag, hvor både familie og venner var inviteret med.Så alders gruppen spændte vidt 10 år til 70 år. De spillede alt slags musik, og var super gode til at fange hvilken musik, de skulle spille på hvilket tidspunkt. Var der musik ønsker, fandt de dem næsten med det samme, og spillede nogle flere nummer i samme stil. Skal vi holde fest igen, håber vi, de er ledige. Vi vil anbefale Jer til alle der snakker om at holde fest.

Bente Vestergaard (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 06 2011

Tusind tak for din indsats til min fødselsdag - du var i høj grad medvirkende til, at min fest blev en succes. Aldrig før er der blevet danset så meget, og du kan roligt udvide dit repertoire til, at du gerne spiller for folk i alle aldre. De ældste deltagere var denne gang 75 år. Da jeg sagde farvel til gæsterne søndag formiddag, var der flere, som sagde, at det var helt fantastisk, som du havde mixet musikken. Den var så inspirerende, at det var umuligt at sidde ned ret lang tid ad gangen.

Villiam Jensen (4,5 /5) Festtype: Anden fest | Dato: Februar 20 2015

Super fedt! rigtig godt spillet! NightProject er et super godt mobildiskotek og de leve varen præcis som man gerne vil have den, og så gør de det til en rimelig pris. Festen var en succes og der var flere mennesker på dansegulvet end nogensinde før! Tusind tak! Vi ses nok igen!

Allan Mølgard (4 /5) Festtype: Julefrokost | Dato: December 19 2014

Trods DJ'ens unge alder spillede han meget varieret musik, der passede et blandet pubikum som vores. Aldersmæssigt spænder vi fra unge lærlinge til efterlønsalderen.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Dansemusik (70-80-90'erne)
Sprøde klassikere (70-80-90'erne)
Popmusik (Up-to-date)
Rockmusik (60-70'erne)
Disko (Abba, Michael Jackson mfl)