Mobildiskotek NightProject
4.9 / 5 baseret på  12 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Mobildiskotek NightProject

Hjemby: Hillerød Pris: Kr. 3.950 - 7.950
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Konkurrencedygtigt Mobildiskotek i Nordsjælland til bryllup, fødselsdags-, firma eller gymnasiefest

Som kunde hos os får du en fest, du aldrig vil glemme. Vi tilpasser os lige netop dine behov, og har bred erfaring med netop dette. Her er et par eksempler på, hvad vi kan levere til din fest:
Til det lille arrangement for de nærmeste har vi et diskret lydsetup, som er perfekt til indendørs fester og havefester på op til 30-40 pers.
Skal du holde et mellemstort arrangement, kan vi tilbyde et lidt større setup, så der er god lyd og flot lyssetup til fester på op til 70-80 pers.
Skal du imponere venner og familie til den helt store privatfest eller firmafest, leverer vi en opsætning, der let spiller et stort lokale op. Lyden suppleres med et rigtig flot lyssetup, så I oplever den helt rigtige feststemning.

I anledning af bryllup har vi udviklet et "all-white" koncept, som på elegant vis passer ind i enhver bryllupskulisse. Både højttalere, mikserpult samt lyseffekter er hvide, og alle stativer er afdækket med hvidt stof (scrims). Udstyret benyttes udelukkende af vores bryllups-DJs.

Skal din fest holdes for det modne publikum, så har vi yderst kompetente DJs med meget erfaring indenfor dansemusikken fra ungdommen. Vi spiller både de nye hits samt de sprøde klassikere fra 70'erne, 80,erne og 90'erne. Disse fester suppleres med en stor diskokugle, for at give den helt rigtige diskostemning. Alle opstillinger leveres naturligvis med elegant føring af kabler og ordentlig afdækning, så det fremstår flot.

Er festen for de unge, så har vi også her gode og professionelle DJs med smag for, hvad der fyres af på diskotekerne i øjeblikket. Musikken mixes med de gode klassikere, så du og dine gæster kan skråle med for fulde drøn.

Under festen kan gæsterne selvfølgelig ønske musiknumre, og vi har et bredt musikkendskab med opdateret musikbibliotek, så disse ønsker kan imødekommes hele aftenen.

Kontakt os endelig og få en pris på netop din fest, vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, så du er helt sikker på at festen lever op til dine forventninger.


Anmeldelser af Mobildiskotek NightProject

Lea Daucke
Oktoberfest  -  Oktober 06 2017
Vi har været meget tilfredse med den aftale vi lavede igennem 123festmusik. Jeg skrev, og talte med vores DJ et par gange inde festen. På selve dagen ringede han for at fortælle hvornår han ville komme. Alt har forløbet super godt og professionelt. JA - og så var det jo skide god musik til en Mega god fest......
Jonna Vinding Nielsen
Anden fest  -  Juni 21 2017
Kom til aftalt tid og leverede varen. De unge mennesker hyggede og dansede til den varierede musik. Kan anbefales
BONDERUP
50 års fødselsdag  -  Juni 10 2017
Det var en fornøjelse at have besøg af de drenge Meget professionelt og meget fleksible Vi takker
Astrid Stie
Sølvbryllup  -  Juli 02 2016
Rolig ung mand som bare havde styr på hvad der passede til gæsternes smag af musik. Rigtig mange kom og roste ham til mig. Det var bestemt ikke sidste gang.
Erica
Julefrokost  -  December 19 2015
Jeg synes Kristian gjorde det rigtig godt - Musikken under maden og fik folk ud på gulvet - havde helt fanget hvad det gik ud på - og vi skulle intet tænke på :-) og han var super opmærksom - vil klart bruge ham igen, hvis lejligheden byder sig :-)
Thomas Torgersen
Bryllup  -  August 22 2015
Meget profesjonell og dyktig!
Anette Hartvig Petersen
50 års fødselsdag  -  Marts 21 2015
Yderst tilfredse. Mødt op flere timer før, for ikke at forstyrre gæsterne under spisningen. Venlige unge mennesker, som forstod at vælge musik, som var mest populær blandt gæsterne og dansegulvet var aldrig tom. Lyttede til ønsker og sørgede for, at disse hurtig blev føjet ind. Kan kun give dem vores bedste anbelinger
Signe
Temafest  -  Februar 27 2015
Jeg har kun godt at sige. Vi havde en fantastisk aften hvor alle gæsterne fik deres ønsker opfyldt så alle var glade da de tog derfra !!
kennet nielsen
18 års fødselsdag  -  November 15 2014
Mobildiskotek Nightproject kan varmt anbefales . Vi brugte dem til en 18 års fødselsdag, hvor både familie og venner var inviteret med.Så alders gruppen spændte vidt 10 år til 70 år. De spillede alt slags musik, og var super gode til at fange hvilken musik, de skulle spille på hvilket tidspunkt. Var der musik ønsker, fandt de dem næsten med det samme, og spillede nogle flere nummer i samme stil. Skal vi holde fest igen, håber vi, de er ledige. Vi vil anbefale Jer til alle der snakker om at holde fest.
Bente Vestergaard
60 års fødselsdag  -  August 06 2011
Tusind tak for din indsats til min fødselsdag - du var i høj grad medvirkende til, at min fest blev en succes. Aldrig før er der blevet danset så meget, og du kan roligt udvide dit repertoire til, at du gerne spiller for folk i alle aldre. De ældste deltagere var denne gang 75 år. Da jeg sagde farvel til gæsterne søndag formiddag, var der flere, som sagde, at det var helt fantastisk, som du havde mixet musikken. Den var så inspirerende, at det var umuligt at sidde ned ret lang tid ad gangen.
Villiam Jensen
Anden fest  -  Februar 20 2015
Super fedt! rigtig godt spillet! NightProject er et super godt mobildiskotek og de leve varen præcis som man gerne vil have den, og så gør de det til en rimelig pris. Festen var en succes og der var flere mennesker på dansegulvet end nogensinde før! Tusind tak! Vi ses nok igen!
Allan Mølgard
Julefrokost  -  December 19 2014
Trods DJ'ens unge alder spillede han meget varieret musik, der passede et blandet pubikum som vores. Aldersmæssigt spænder vi fra unge lærlinge til efterlønsalderen.

Kontakt Mobildiskotek NightProject

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Dansemusik (70-80-90'erne)
Sprøde klassikere (70-80-90'erne)
Popmusik (Up-to-date)
Rockmusik (60-70'erne)
Disko (Abba, Michael Jackson mfl)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her