Phil Nice
5,0 ud af 5 baseret på  2 anmeldelser | Læs anmeldelser

Phil Nice

Hjemby: Næstved Pris: 1000 - 5000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 2

Phil Nice, Solomusiker og karaoke-service

Festmusik med forskel

Phil Nice er både solomusiker og entertainer med sin egen unikke tilgang til festmusik og -underholdning. Hans optræden omfatter både multiinstrumental solomusik og et karaoke-show med et bredt repertoire for de sangglade.

Som solomusiker

Phil elsker at spille hele musikken selv, hvilket gør hans solomusiker-optræden opsigtsvækkende. Med hjælp af sin egen opfindelse, "The Jam Wagon" kan han spille både tangenter, trommer og guitar samtidigt. Og med en sangstemme, der kan formidle alt muligt fra jazz til pop til folkemusik er Phil et enmandsorkester i ordets reneste forstand.

Som Karaoke-vært

Som nyt tiltag tilbyder Phil et karaoke-show for de sangglade i alle aldre, enten som en del af sin solomusiker-optræden, eller særskilt (se Phils Karaoke-service). Som karaoke-vært har han evnen til at bryde isen, få andre ind i rampelyset og give alle en morsom og interaktiv musikoplevelse. Det gør han med et stort repertoire og kendskab til alskens genrer, en kyndig hånd på teknikken og en god portion humor.

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Phil Nice (2)

Marianne Ottosen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: Juni 30 2018

Skabte sammen med sin 13 årige søn den mest fantastiske kærlige, Varme stemning så alle gæster, der bevirkede at alle gæster oplevede festen som noget helt særligt og positivt!

Per Andersen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 26 2017

Fantastisk musik. Underholdende entertainer. Alle gæster begejstrede, Dansemusik for alle, unge som gamle. Vil helt sikkert bruge Phil Nice næste gang vi skal have stor fest. Næstved 26.08.17 Per og June

Kontakt Phil Nice

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

We Can Work It Out (Beatles/Stevie Wonder)
Blue Skies (Unknown)