PoulEriksMusik.Dk
4,7 ud af 5 baseret på  5 anmeldelser | Læs anmeldelser

PoulEriksMusik.Dk

Hjemby: Brønderslev Pris: 2200- 5500 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 7

Levende musik til fest / Nu mulighed for mix med DJ Musik.Antallet af udtalelser direkte er nu oppe på hele 53 plus dem der er her på siden.


En´af de seneste udtalelser fra sidst i november 2019:

En god oplevelse for os og vores gæster.

Jeg kan kun anbefale Poul Erik. Han evner at fornemme de gæster han spiller for og han har en god sangstemme. God musik under middagen og dejlig dansemusik, som lokkede selv de mest stivbenede ud at danse.

Anmeldt af Alice Kjær Schmidt d. 27. november 2019


Musik til alle slags fester og højskolesangbogen er altid med!
Spiller for - manuelt på piano til festsange og synger også gerne for så
gæster har let ved at synge med.


NB: Under middagen spilles flotte melodier INSTRUMENTALT!
( og ikke "Kun" sang og guitar akkorder en hel aften-:)

Musik spilles på moderne keyboards/piano/rytme & sang.
(Harmonika kan også indgå i underholdningen)

Læs mere...

Skal du holde fest i anledning af fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum, reception eller andet, og ønsker du en særlig oplevelse med god og levende musik i denne sammenhæng, så har du fat i den rigtige. ALTID manuel musik til festsange!

Nyt Nyt: Hvis ønskes - kan levende musik mixes med DJ musik da jeg i mit hovedkeyboard - Ketron Audya har udvalgt masser af musiknumre til enhver lejlighed - nyt og gammelt. Iøvrigt er der i det italienske keyboard Ketron Audya fantastiske ægte naturtro lyde og audio trommer - så det hermed er så tæt på original lyde som man kan komme.


Ørevenlig og stemningsfuld musik under spisning med moderne keyboards med naturtro lyde med f.eks. ægte piano, orgel, harmonika, fede samlede guitarlyde så musikken er varieret med forskellige instrument lyde og så der ikke kun høres f.eks. guitar og sang!

Frisk musik til dansen til hits fra f.eks. Thomas Helmig, Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bamse, Kandis, Creedence, Lars Lilholt , Rasmus Seebach, Abba, Beatles og mange flere. Spiller også gerne swing numre, valse , foxtrot, polkaier m.m.

Tager meget gerne imod opfordringer både når festen er igang men også når musikken bestilles så værten/værtsparret har mulighed for at høre netop sine favorit numre.

Læs hvad andre kunder har sagt om os (5)
gitte (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: November 04 2017

Poul Erik, som vi kender fra andre arrangementer, spillede dejlig hyggemusik under spisningen, forstod at sætte gang i fællessangene. Han havde hele aftenen et godt og varieret underholdningsprogram for enhver smag. Poul Erik kan varmt anbefales. Gitte 60 år

Pernille nielsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Oktober 07 2017

Vi kan varmt anbefale Poul Erik! Han sørgede for den helt rette stemning til vores Bryllup. Vi efterspurgte én musiker, der ville kunne spille vores gæster op af stolene og ud på dansegulvet - og det lykkedes til UG! Dansegulvet var aldrig tomt, og den brede palette af sange/melodier gjorde, der var noget for enhver smag.. Vi havde en fantastisk aften, som Poul Erik klart også kan tage en del af æren for! Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af hans musik!

Henny Thomsen (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: August 15 2015

Fantastisk musikker PoulErikMusik. Poul Erik kom i god tid stillede op uden vi mærkede det. Han var en rigtig flink fyr. Hans musik var rigtig dejlig, forstod at tilpasse sig, efter vores ønske. vi kunne tale sammen under maden, uden besvær, det var noget vi var glade for. Han holdt ikke meget pause, og skålesange var lige tilpas. Til sidst da der blev danset gav han den mere gas hvilket var fint. alt i alt en rigtig god oplevelse, vi sender ham vores bedste anbefalinger. Henny og Thomas Thomsen Poulstrup

Anni Jensen (4,5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: April 30 2016

Dygtig musiker godt humør god fornemmelse for festen

Carsten Bjørnager (4 /5) Festtype: Firmafest | Dato: November 12 2016

Poul Erik skabte en god stemning under spisningen og tilpassede sig perfekt til festens udvikling med valget af synge-med-sange. PE virkede professionel såvel før, under og efter arrangementet.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Help me make it (Kris Kristoffersen)
Sålænge jeg lever (John Mogensen)
Cheque Book (Instrumental på Ketron Audya) (Henning Stærk)
Forever young ( instrumental) (Alphaville)
I en lille båd der gynger (Flemming "Bamse" Jørgense)
Irish Boy (Mark Knoffler)
Ticket to heaven (Mark Knoffler)
Se hele repertoiret