Rikkelicious
5.0 / 5 baseret på  3 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Rikkelicious

Hjemby: Aalborg Pris: 12.000 - 20.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 3

Festmusik med kant!

Med forrygende Rikke i front og fire velspillende gutter lige bag hende er dette band klar til at fylde dansegulvet til firmafesten, byfesten, brylluppet eller den store fødselsdag.

Rikkelicious spiller udelukkende musik, som bandet selv kan stå inde for og elsker at spille. Derved er der garanti for en bred vifte af musik, der spænder hele vejen fra Roxette og Tina Turner henover Katy Perry og Lady Gaga til Kings of Leon og D:A:D.

Kort sagt: Musik for både unge og voksne, der har lyst til at se, høre og opleve et festband, der virkelig kan levere varen!


Anmeldelser af Rikkelicious

40 års fødselsdag  - 
Hvad gik godt?? Svar: Alt!! Super godt band. De kom i god tid og stillede alt deres grej op. Lydprøve, ordentligt og professionelt. Søde og rare bandmedlemmer som vi følte ikke bare var der, men virkelig var der for vores aften.. Tak for en fuldstændig fantastisk aften på motel Egense d 11 juni 2016. I har en KÆMPE andel i at festen blev så vellykket som den gjorde!! I spillede forrygende og tog festen til nye højder..!! Samtlige gæster (170) har rost jer til skyerne.. Vi kan kun videre bringe de varmeste anbefalinger.. Endnu en gang TAK til Rikkelicious for festen.. I er for fede!! Hilsen de 5 på 40
Firmafest  - 
Vi hyrede Rikkelicious til en firmafest, og det var en stor succes! Bandet havde en super god energi, og et stort engangement. Kvaliteten var i top, og de fik skabt en fest. Deres repertoire passede rigtigt godt ind, da det var en fin blanding mellem nyt og gammelt, og mellem rock og pop. Vi kan helt klart anbefale dette band, hvis man vil have et band, der kan sætte gang i dansegulvet :)
Bryllup  - 
Fantastisk band. Rikkelicious spillede til vores bryllup, og det gjorde de bare super godt. De formåede at få rigtig mange ud på dansegulvet med deres musik, som sad lige i skabet. Vi har efterfølgende fået mange positive kommentarer fra vores gæster omkring musikken. Vi giver Rikkelicious de varmeste anbefalinger. Og en speciel tak til Rikke, som sang så smukt for os i kirken - der var ikke et øje tørt.

Kontakt Rikkelicious

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Don't Leave Me This Way (Thelma Houston)
Don't Feel Like Dancing (Scissor Sisters)
Bad Craziness (D:A:D)
Play That Funky Music (Wild Cherry)
Pride (In The Name of Love) (U2)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her