Rusty Music

Rusty Music

Hjemby: Aalborg Pris: Not Available Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

"Rusty Music!" er en duo fra Aalborg, der spiller til alle slags festlige sammenkomster.

"Rusty Music!" er en duo, der spiller til alle slags festlige sammenkomster. Bandet har base i Aalborg, men spiller i det meste af Jylland. På keyboard og vokal er Henrik Dam en særdeles erfaren selskabsmusiker med mere end 30 år i branchen. På guitar er det Karsten Falborg, der med sit guitarspil og sin vokal sætter prikken over i'et i en meget velspillende tomands orkester. Duo'en spiller ofte på de førende restauranter i det nordjyske. Rold Storkro, Best Western Scheelsminde, Papegøjehaven, Skydepavillonen, Comwell Middelfart og Svalegården er blandt de mange steder der anbefaler "Rusty Music" til deres gæster. Mange gæster booker "Rusty Music!" til private fester efter at have oplevet duo'en spille live.


Anbefalinger:

"Ja, vi kan stå inde for Henrik Dam og Rusty Music. Og det har vi gjort i over 30 år som underholdning til vore populære weekendophold og til utallige private fester"
Lars Kæp Jensen - Direktør Rold StorKro

"Best Western Scheelsminde og familien Jensen har i mere end 25 år samarbejdet med Henrik Dam og nu også Rusty Music. De er særdeles velspillende, med et meget bredt repertoire. Vi kan give dem vore varmeste anbefalinger"
Peter Jensen - Bestyrelsesformand Scheelsminde

"Efter vor overtagelse af Svalegården i 2008 har vi benyttet Henrik Dam og Rusty Music til stor glæde for os og ikke mindst for vore mange gæster"
Mona Jensen - Direktør Svalegaarden

Kontakt Rusty Music

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Rusty Music - Live Demo (Various Artists)