Safir
4.3 / 5 baseret på  14 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Safir

Hjemby: næstved Pris: 0.00-7500.00 KR.
Svarprocent: 96% Svartid: 1-2 timer

"Smagsfuld og stilig musik af høj kvalitet med prisbelønnet konservatorieuddannet sangerinde/pianist."

Til de fleste arrangementer og private fester tilbyder jeg en "pakke", der byder både på live-musik og diskotek.
Under maden spiller jeg f.eks. klaver og synger, og repertoiret her er sammensat af tidløse, smagsfulde og velkendte sange af f.eks. Norah Jones, George Michael, Tina Dickow, John Mayer m.fl.
Jeg lægger vægt på at skabe en dejlig stemning musikalsk, som henvender sig til en bred aldersgruppe og som gør arrangementet rigtig indbydende og medrivende, også på den musikalske side.

Senere er der mulighed for at jeg stiller mit diskotek op og spiller de sejeste dansehits fra 70'erne og op, så danse-gulvet fyldes af glade, danselystne folk i alle aldre.

Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i hvilken musik, der har en særlig betydning for jer, så arrangementet bliver skræddersyet til jeres ønsker.
Ring og hør mere om hvad vi kan sammensætte til jeres helt særlige fest. :-)

- Safir


Anmeldelser af Safir

Shir Ley Chong
Bryllup  -  Juni 18 2016
God musik og vokal til vores fest. Alt er gået som smurt fra starten af gennem e-mail og telefon og til selve dagen hvor festen skulle holdes. Tusind tak Safir
Christian
Bryllup  -  August 08 2015
Gjorde hva der var aftalt. Professionel, god til at finde festens målgruppe samt godt musik udvalg
Eva Thyregod
Sølvbryllup  -  August 12 2014
velforberedt, venlig, god kontakt i tiden op til, smuk stemme og musik.
Liv Bjerre
Bryllup  -  August 02 2014
Vi brugte Safir til vores bryllup den 2 august med meget stor succes. Hun spillede på klaver og sang under middagen og var DJ efter middagen. Safir er meget dygtig og hun har en skøn stemme. Musikken under middagen gav en super god stemning og var samtidig ikke for høj, så man ikke kunne tale sammen. Jeg kan sagtens anbefale Safir til andre :)
Susan Larsen
50 års fødselsdag  -  August 10 2013
Fantastik musik til maden og hun er super som DJ Kan varmt anbefales hvis man ikke er til suppe steg og is musikanter :))
Connie Skanderup
Julefrokost  -  December 07 2018
Vi bookede Safir til vores firmajulefrokost med 20 deltagere i dec. 2018. Vi havde personlig kontakt med Safir både pr. email og pr. telefon. Sammen fandt vi frem til, hvordan underholdningen skulle foregå. Safir underholdt med fælles sangøvelser og fællessang inden maden, og efterfølgende spillede og sang hun både under og efter maden. Hun gjorde det supergodt - gode, populære sange - og også nogle af hendes egne, som vi ikke kendte i forvejen - super god underholdning, dejlig sangstemme. Safir faldt rigtig godt ind i selskabet og forstod at sætte lydniveauet rigtigt, så deltagerne også kunne tale sammen under middagen. Et minus var, at hun kom næsten en time for sent - til gengæld blev hun der længere tid i den sidste ende (også i længere tid end aftalt, hvilket betød en ekstra regning til os). Men alt i alt en god oplevelse.
Jesper Rasmussen
Sommerfest  -  September 01 2018
Safir kom og spillede til vores havefest på Amager. Hun var hos os i 6 timer - 3 timer med sang/klaver og 3 timer som DJ. Begge dele klarede hun simpelthen så fint. Safir har en meget dejlig stemme som løfter stemningen og som DJ valgte hun gode dansenumre og var samtidig åben overfor forslag fra gæsterne med et stort smil. Tak Safir. Kan roligt anbefale hende til alle. Mvh. Henrik og Jesper
Laila Frisk
Diamantbryllup  -  Januar 10 2015
Safir var super god, behagelig musik under maden, og gang i diskoteket til dansen. Vi vil helt klar anbefale Safir hvis nogen har bryg for musik. Vh Laila Frisk
Ditte Laursen
Bryllup  -  Juni 09 2018
Helt fantastisk under middagen, med fantastisk sang - og kunne spille med på fælles sangende, til vores bryllup. Alle gæsterne kommenteret på det skønne valg af en musiker. - ikke et hit eftermiddagen, det var blot en playliste på en computer.
Simon Nørgaard
Bryllup  -  Juli 30 2016
Alt gik som aftalt. Vi fik en kontrakt på vores aftale. Musikken var meget fin balanceret så vores gæster også kunne tale sammen under middagen. Vi kan varmt anbefale SAFIR.
Hans Kvols Kristensen
Kobberbryllup  -  December 05 2015
Alt klappede hvor Safir sørgede for, at gæsterne følte sig til pas med god og afvekslende live musik under maden afpasset så gæsterne stadig kunne tale sammen. DJ-delen efter kl. 22 håndterede hun ligeledes godt selvom gæsterne ikke altid kunne få deres ønsker opfyldt.
Finn Engstrøm
Sølvbryllup  -  August 17 2013
Dejlig stemme, dygtig pianist, spillede med den lydstyrke vi ønskede, understøttede indslag uden at virke promoverende. Manglede enkelte numre når vi ønskede et bestemt nummer.
Carsten Husted
Sølvbryllup  -  Juni 23 2018
Musik til maden var god, men DJ-delen fungerede ikke
Jan
Bryllup  -  Juni 24 2017
Fantastik dejlig under middagen med sang og klaver. Havde forventet lidt mere DJ stemning til fest og dans.

Kontakt Safir

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Hallelujah (Leonard Cohen)
Don't Blame it on Sunshine (Michael Jackson)
Love is a matter (Tim Christensen)
Wonderwall (Oasis)
Don't know why (Norah Jones)
Natural Woman (Aretha Franklin)
You've got a friend (Carly Simon)
Daughters (John Mayer)
As (Geroge Michael)
Roxanne (Sting )
Get Here (Oletha Adams)
My love is your love (Whitney Houston)
Mercy (Duffy)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her