Sing It Back
5.0 / 5 baseret på  1 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Sing It Back

Hjemby: Esbjerg Pris: 11000-15000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

4 musikere i særklasse. Et festorkester med energi og alsidig tilgang til alle arrangementer

Kære arrangør.

Hvis du vil have et underholdende, festligt og velspillende band til din fest, er Sing It Back noget for dig. Vores sang-repertoire spænder over alt fra 60’er numre til hits fra i år! Det har vi mulighed for at vælge og vrage i, imens festen kører, så vi kan tilpasse os hvad der er brug for.

Vi er 4 konservatorie-uddannede musikere med erfaring fra alle mulige slags sammenhænge. Vi fungerer sammen i flere bands og projekter og har derfor mulighed for at føje supplerende musikere til Sing It Back - herved når vi nogle flere muligheder i hvordan musikken kan formes.

Du får et topklasse festorkester, musikalsk underholdning, velspillet musik og 100% levende musik.
Vi har ved flere lejligheder fået ros for vores sammensætning af bas, trommer og guitar, som giver "en usædvanligt sammentømret og bred band-lyd” (det skulle lige med).

Efter sit bryllup skrev Maja dette om os: "Fantastisk. Da I gik på kl 23 fik I virkelig sat gang i festen og alle hyggede sig. I har virkelig nogen musiske evner andre kun kan drømme om at have."

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en helgardering af musikken til din fest.


Anmeldelser af Sing It Back

Jens
Bryllup  -  Maj 23 2015
Vi bookede SINGITBACK til vores Bryllup, og hvis du vil have et band der med garanti holde dansegulvet fyldt og er med til at lave fest, så er dette bandet for dig! Bandet var fra starten helt indforstået med, hvad vores ønsker var til både genre, musik og numre. Vi fik tilsendt lister over bandets repertoire, og indgav selv ønsker til musiknumre, som ikke stod på listen, Hvor efter bandet lærte disse kun for vores skyld. På selve aftenen startede de baldet med den opligatoriske brudevals, hvorefter de skød festen igang med et brag. De formåede at fylde dansegulvet hele natten igennem, og havde en fed kontakt til os, samt vores gæster. Når der blev råbt et musikønske til dem, spillede de det, hvilket indikere at der tale om professionelle mennesker, som virkelig kan finde ud af at spille og trykke den af. I løbet af festen lagde de både op til fællessang, og imponerede med div. soloer fra samtlige instrumenter! Jeg kan ikke understrege nok, hvor tilfredse og glade vi er for at vi hyrede SINGITBACK. Det skal tilføjes at de ligeledes også var behjælpelige med at hyre en pianist, som spillede under maden. Flere af vores gæster, har efterfølgende udtrykt, at SINGITBACK er et af de bedste livebands, de har oplevet. De imponerede fra start til slut, og har under hele forløbet været åbne og imødekommende for vores ønsker!

Kontakt Sing It Back

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Soft Dogs (D-A-D)
Jeg Tager Imod (Thomas Helmig)
I Saw Her Standing There (Paul McCartney)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her