Steen Emgren

Steen Emgren

Hjemby: Sønderborg Pris: 4000 - 7000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 3

Erfaren musiker med kærlighed til firsermusik, Kim Larsen, Seebach m.m.fl. Altid veloplagt

Rutineret pianist og sanger med masser af humør og erfaring. Spiller og synger for til alle lejlighedssange. Altid gang i dansegulvet - har spillet i tyve år.
Under middagen spiller jeg festlig dæmpet musik, så gæsterne kan tale sammen undervejs. Dinnermusikken inkluderer musik af Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Bee Gees, Smokie, Bamse, John Mogensen, Mads Langer, Elton John, Phil Collins, Dr. Hook, Stevie Wonder, pop- og country-hits, gammel dansk filmmusik, swingnumre, Motown-numre, dansktop og meget mere. En dejlig blanding af hits, som alle kender og får lyst til at nynne med på.

Jeg spiller og synger for til selskabssangene. Er der ønsker om "syng-med-potpourrier" kan jeg sagtens klare det, men jeg holder mig ellers diskret i baggrunden. Ikke to fester er ens - derfor har jeg altid et kig på gæsterne; hvilken musik får fødderne til at "dappe" med fødderne, og hvilken musik får gæsterne til at nynne med. Jeg afpasser derfor repertoiret efter gæsterne, så alle har fået en lille musikalsk oplevelse med.

Til dansen skruer jeg op forlydstyrken og fylder som regel dansegulvet op med hits af Seebach, John Mogensen, Wham, Melodi Grand Prix-numre, Glenn Miller, Kool and the Gang, CCR, Bamse, Smokie, Lars Lilholt, Thomas Helmig, TV-2, Kandis, Dolly Parton, Big fat Snake, Billy Joel, Queen, Toto m. fl. Der er også gode dansenumre fra melodi grand prix, dansktoppen og 50´ernes rock´n roll. Har du specielle ønsker er det bare at ønske forud for festen - så klarer jeg sagtens dem.


Anmeldelser af Steen Emgren

Kontakt Steen Emgren

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

“Bandet har endnu ikke uploadet en video. Lyt til musikfilerne istedet.”

Repertoire

Status Quo (Never Can Tell)
Er der nogen i himlen (Danser med drenge)
Gør mig lykkelig (Kim Larsen)
Dire Straits (Walk of Life)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her