All Stars partyband & Dj
4.9 / 5 baseret på  30 anmeldelser (Læs anmeldelser)

All Stars partyband & Dj

Hjemby: København Pris: 12000-35000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 87

All Stars partyband & Dj - Et super godt valg!

AllStars partyband - Vi varetager events store som små, fra start til slut - fra første kontakt til sidste gæst forlader festen har vi fingeren på pulsen og vi har ry for kvalitet!
Vi har et kæmpe repetoire, der bl. a. bevæger sig i pop, disco, funk, rock, soul - med 3 fællesnævnere: Fest, sjov og ballade. You name it - we play it.
Skulle du have specifikke ønsker mht. genrevalg og/eller specifikke numre til netop DIN fest, så tager vi gerne imod disse.

AllStars kan bookes med saxofonist!
AllStars kan bookes med Trioblæsere!
DJ - Disc-Jockey - Mobilt diskotek
Du kan booke Dj som stand alone pakke, eller som en del af bandet.
Feks. Laid back dinner-Dj før band, Dj i pauser og DJ til natten!

Vi laver hele eventpakker med Dinner DJ, Dinner pianist, AllStars Band og Disco til natten

AllStars spiller:
Uptown Funk - Bruno Mars
Celebration - Kool and the gang
I feel it comping - The Weekend/Daft Punk
I can't feel my face - The Weekend
Billie Jean - Michael Jackson
Rockabye - Clean bandit/Sean P./Anne M.
I kissed a girl - Katy Perry
I feel good - James Brown
Twist´n-shout - Beatles
Kiss - Prince
Good Times - Chic
Lets dance - David Bowie
Freak out - Chic
Walkin on sunshine - Katrina and the waves
Moves Like Jagger - Maroon 5
Disco inferno - The Trammps
Hot stuff - Donna Summer
September - Earth wind and fire
Blame it on the boogie - Jackson 5
Blurred Lines - Robin Thicke feat T.I. & Pharrel
Kom tilbage til mig - Danseorkesteret
Im so exited - Pointer Sisters
Treasure - Bruno Mars
All About the bass - Megan Traynor
Play that funky music - Wild Cherry
Get Lucky - Daft Punk & Pharrel
Mercy - Duffy
Superstion - Stevie Wonder
Love youreself . Bieber
Crazy in love - Beyonce
Purple rain - Prince
Jeg tar imod - Thomas Helmig
Den jeg elsker - Sanne/Helmig
Happy - Pharrel
Summer of 69 - Bryan Adams
Den lille løgn - Sanne
99 luftballons - NENA
The Best - Tina Turner
Jeg vil la lyset brænde - RAY DEE OHH
Glor på vinduer - Anne Linnet
Lidt i fem - Rasmus Seebach
Kun for mig - Medina
Wake me up - Avicii
Valerie - Amy Winehouse
Cake by the ocean - DNCE

Referencer:
NOVO, NETS, Lægemiddelstyrelsen, IKEA, Nordea, FØTEX, SONY NORDIC, Bestsellers.com, HØRKRAM, HÜMMEL Aarhus, LANGELANDSFESTIVALEN, LEMAN, JN MEAT, Moderniseringsstyrelsen, Schneider Electronics, CODAN Søborg, NOVOZYMES... og m.fl


Anmeldelser af All Stars partyband & Dj

40 års fødselsdag  - 
All Stars Partyband gav den fuld skrue til min 40-års fødselsdag, og det resulterede i en rigtig festlig aften med gang i dansegulvet. Super professionelle musikere, som bare var klar i tid, spillede 3 fulde sæt med høj energi og anpassede musikken efter publikum - ikke noget besvær, meget klar og hurtig kommunikation. Anbefalede en sætliste som passede perfekt og spillede de extra numre jeg bad om. Kan varmt anbefale dem!!
Sommerfest  - 
Intet mindre end fantastisk! Imødekommende, venlige, festlige og dygtige. Der kan sættes mange superlativer på, men faktum er, at de leverede alt hvad man kunne have ønsket sig, både hvad angår DJ og band. De er øverst på min liste, når jeg skal booke til firmaarrangement igen.
Sommerfest  - 
Var med til at skabe en god fest ;) God kommunikation om ønsker til musik, praktik etc.
Anden fest  - 
Artisten Jonas Hedegaard, som var vikar for Jacob Holm, fik skabt en vældig fin fest for os. Vi var ca. 40 akademikere i alderen 40 til 70. Stort set alle var på gulvet 2-3 timer i træk efter spisningen, hvor der havde været fin stilfærdig lounge musik. Efter kl 21 var der god alsidig musik fra Gnags og Police til Tina Turner og mere nutid musik. DJ`en lod musikken tale og var lydhør overfor forslag til numre. Der var stor tilfredshed. Mvh Charlotte M.
Bryllup  - 
Alt foregik som aftalt. Utrolig søde og professionelle. Musikken var perfekt, og bandet skabte en god stemning. Kan klart anbefales.
Bryllup  - 
Bandet formåede at holde gæsterne på dansegulvet hele aftenen.
Firmafest  - 
Vi kan varmt og partystemt anbefalde All Stars, som vi havde fornøjelsen af til vores julefrokost. Når bandet skulle have pause, gik DJ på, så dansegulvet var ikke tomt. Fantastisk smidig dialog omkring vores ønsker til Oscarfest, og de levede til fulde op til det. Mange roser fra festdeltagerne skal lyde !
60 års fødselsdag  - 
All Stars Partyband leverede musik og energi der fik selskabet op at danse. Samtidig har hele forløbet været flexibelt og ukompliceret. Jeg kan varmt anbefale orkesteret.
Julefrokost  - 
Jeg synes de leverede et super godt stykker arbejde og var med til at gøre vores julefrokost virkelig festlig. Kombinationen af de både leverede DJ og live musik fungerede super godt.
Bryllup  - 
Meget professionelle, og super dygtige! Alle vores gæster var meget imponeret over bandet. Der var fyldt på dansegulvet konstant., og selvom vi havde gæster fra alderen 20 til 71, så formåede de at spille numre, som samlede gæsterne på gulvet.
Firmafest  - 
Super godt arrangement, rigtig god musik, kom til tiden, meget imødekommende overfor ønsker, og god føling med publikum.
Bryllup  - 
De var fantastiske, glade og spillede super godt.
50 års fødselsdag  - 
Super god oplevelse hele vejen igennem. God dialog inden aftenen og en kanon koncert som holdt dansegulvet fyldt hele tiden og musik præcis som vi havd aftalt. De bedste anbefalinger fra os. Hilsner Merete
40 års fødselsdag  - 
De var super fantastiske! Der var fuld gang i dansegulvet i samtlige minutter de spillede. Jeg giver dem min bedste anbefaling.
Anden fest  - 
Fremragende! All-stars leverede varen og skabte en pragtfuld fest-stemning. Aftalen forløb nemt og kommunikationen med bandet var ligetil og præcis.
50 års fødselsdag  - 
Allstars partyband kom til tiden, satte stille og rolig instrumenterne op, og gik igang med at spille, de var fantastiske, spillede godt, gode sangere, der var både en dame og en mand, de fandt hurtig ud af hvad der skulle spilles for at have fyldt dansegulv. Fik mange rosende kommentar fra de øvrige gæster.
Fredagsbar  - 
Det var en super eftermiddag i fredags– og der har kun været positive tilbagemeldinger fra allede ansatte. Du er rigtig god. Jeg giver dine kontaktoplysninger videre til vores fest-udvalg for hele vores Peugeots Danmark´s organisation
50 års fødselsdag  - 
Vi kan på det aller varmeste anbefale dette band ... der var vanvittig engagerede, spillede fantastisk musik tilpasset ønsker fra vores gæster. Vi har efterfølgende hørt fra både Sølyst og vores gæster at de aldrig har danset SÅ meget og haft det sjovt ... selv efter natmaden. Sølyst har ej heller oplevet, at der blev danset så meget igennem. Fantastisk band, der på det varmeste kan anbefales og som ejg ved at flere af vores gæster har planer om at hyre . TAK alle 5!!!!!
50 års fødselsdag  - 
Fantastisk band - de fik stort set alle ud på dansegulvet og sørgede for den helt rigtige stemning. Med få input til ønsker om musik levede de mere end op til ønsket med deres store repertoire, og såvel top for-sangerinde som top for-sanger. Sjældent har jeg hørt så go en Billy Jean version. Kan anbefales til alle der skal have rigtig gang i festen.
Bryllup  - 
Vi bookede til vores bryllup og DJ'en var utrolig professionelt. Alt var sat op da vi kom til stedet og under middagen var der fint dæmpet musik som passede til stemningen. Efter middagen fik han læst gæsteren super godt og dansegulvet blev fyldt i to til tre sange af gangen efter fulgt at lidt stille musik så folk kunne nå og få lidt luft. Alle ønskerne blev opfyldt og der var ingen sange han ikke havde. Vi booker ham gerne igen
50 års fødselsdag  - 
Det var en fantastisk oplevelse med All stars, de fik folk på dansegulvet lige fra start til slut. Kan varmt anbefales. Havde bestilt dem til kl.21 og de var på kl.21.
Konfirmation  - 
Jeg vil gerne takke for jeres rigtig gode optræden ved Olivias konfirmation d 29/05-2014. Jeg er vildt imponeret over jeres optræden og har fået mange tilbagevendelser fra vores gæster over hvor gode i var. Vores datter havde en super aften og var vist også den person i hele selskabet der var flest gange ude og danse den aften. Det bliver bestemt heller ikke sidste gang vi kommer til at høre jer for flere af vores gæster var meget overraskede over jeres optræden og ikke mindst jeres pris, og de syntes lige som jeg at pengene var givet rigtig godt ud et fem mands band og så til den pris jeg er imponeret tudsind tak alle 5 der var ude og optræde den dag. I køre det bare super professionelt hele vejen, og man tror næsten ikke sine egne øre fra man starter bookingen og har den første telefon samtale med jer i ligger en så stor entusiasme i det i kan at man tror det er løgn, og hele vejer frem til dagen havde vi jævneligt kontakt med hinanden via mail hvilket giver en ro i maven. I pausen søgeret i også for musikken en Dj spillet i pauseren det hele fungeret perfekt. MVH Kenneth Andersson
Sølvbryllup  - 
Fantastisk band gives de bedste anbefalinger. Spiller og synger professionelt godt. Er dygtige musikere/sangere. Der er drive og energi hele vejen i gennem. Har situationsfornemmelse, varme og charme. God kontakt med publikum og når ud over rampen, uden at det bliver for meget. Alt håndteret professionelt og imødekomment fra start til slut. Har super meget erfaring og vi har følt os i trygge hænder hele vejen. God kemi. Kan varmt anbefales. Dorthe og René
40 års fødselsdag  - 
Super Fedt band som helt klart kan anbefales. Top professionelle lige fra booking til sidste sang :-) Alle vores gæste var helt vilde - Vil til enhver tid booke dem igen !!!
Bryllup  - 
Super flink dj. Dygtig, og formåede at holde dansegulvet fyldt hele aftenen. Stor ros til ham. Det var helt perfekt.
Temafest  - 
The All Stars Party band var helt suveræne og var med til at skabe en fantastisk stemming til vores event. Dem vil jeg helt sikkert booke en anden gang. Christian/København
Sommerfest  - 
Bandet All Stars partyband leverer varen!! Vores festdeltagere dansede og sang med hele natten lang. De satte deres gear op som aftalt og var meget flexsible, da vi var lidt bag ud i vores program. Alt i alt meget professionelle.
Julefrokost  - 
Super julefrokost, hvor Allstars Partyband fik dansegulvet til at svinge fra første strofe til sidste ekstranummer. Professionelle folk, som både forstår at sætte gang i festen med skøn dansemusik OG kommunikere effektivt og fleksibelt omkring arrangementet og være klar til tiden uden nogen problemer. Vi følte os i trygge hænder hele vejen rent musikalsk. De varmeste anbefalinger fra en julefrokost for 50 mennesker mellem 20 og 65 år.
Julefrokost  - 
Fed energi, god musik og dygtige musikere. Vi har fået meget positiv respons fra publikum.
Anden fest  - 
Super aften...

Kontakt All Stars partyband & Dj

Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

*Live* play that funky music (Wild Cherry)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her