The Beat
4.8 / 5 baseret på  11 anmeldelser (Læs anmeldelser)

The Beat

Hjemby: Skanderborg Pris: Kr. 15.000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

The Beat - de bedste dansehits til din fest!

Med et repertoire hentet fra de sidste fem årtier spiller The Beat op til din fest, med sange der får gæsterne på dansegulvet. Vi leverer festlig dansemusik til firmafesten, brylluppet, julefrokosten, fødselsdagen, højskolefesten, byfesten, festivallen og i øvrigt alle andre steder, hvor musikglade mennesker mødes.

The Beat udvælger og sammensætter repertoiret til dit arrangement ud fra et stort og velspillet bagkatalog (ønsker modtages), så vi sammen får skabt den fest, som ingen vil hjem fra.


Anmeldelser af The Beat

Niels Stampe Rüdiger
Firmafest  -  Maj 04 2022
Det var en SUPER fornøjelse at arbejde med The Beat. Jeg bookede The Beat til et hverdagsaften arrangement med mine dejlige medarbejdere, som deltog i et 2 dages Nordisk salgsmøde. The Beat kom i meget god tid og opstillede deres udstyr. Vi havde en god snak forud for arrangementet, om hvem vi var - og at der i repertoiret skulle tages hensyn til at vi i AH diagnostics har personale fra de 4 Nordiske lande. Musikken startede præcist og med en power, som med det samme sendte de fleste på dansegulvet ... og sådan forblev det. Under alle 3 afsnit af The Beat's optræden var der crowded på dansegulvet. Der kom flere ønsker om numre fra personalet, som hurtigt blev imødekommet. Konklusionen fra personalet efter salgsmødet var, at firmaet blev opfordret til at booke The Beat til næste års salgsmøde! Tak til The Beat for jeres indsats! Mvh Niels Rüdiger
Hans Jørgen Hetebrügge
Bryllup  -  Maj 25 2019
Der er fester (som f.eks. et bryllup) hvor man ønsker at festen bliver perfekt. Og The Beat leverer den perfekte musik. The Beat har styr på det helt fra starten. En god telefonsamtale, hvor det overordnede aftales. En professionel kontrakt med det aftalte. En telefonopringning fra bandet et par uger før festen, for at sikre at alt er som det skal være. En sms dagen før, for at sikre nøglen bliver lagt det aftalte sted. Opstilling og lydprøve, så alt er på plads før de skal spille. Møder til aftalt tid. Pæn og professionel påklædning. Men det vigtigste er musikken. Og hold da kæ.. hvor the The Beat, de kan spille op til dans og fest. Der bliver leveret en sprød guitar, en bundsolid bas, trommer der holder det hele sammen og et keyboard der giver det hele fylde. Og en forsangerinde, der virkelig kan synge og få gæsterne på dansegulvet. Der var flere "ikke-dansere" der ikke kunne sidde stille og kom en tur på dansegulvet. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til The Beat, og jeg håber at jeg får lov til at opleve dem igen.
Anne Mikkelsen
Julefrokost  -  December 07 2018
Vi havde booket The Beat til en firmajulefrokost. De spillede fremragende og formåede virkelig at få folk på dansegulvet!
Rikke Kjølby
Bryllup  -  Juni 16 2018
The Beat var alt det vi havde håbet på at kunne få i et bryllupsband. Et fuldt 5-mands band der spiller virkelig godt sammen med en meget fyldig lyd, samt giver plads til hinandens imponerende musikalske udfoldelser. Forsangeren var helt ude over scenekanten, og fandt stor glæde i at have kontakt med publikum hele natten. Skøn vokal med god power og kontrol. Vi takker The Beat for at ingen af vores gæster gik hjem, før bandet havde sagt tak for i aften.
Neel Holm
Fødselsdag  -  November 18 2017
Jeg kan varmt anbefale The Beat. Jeg bookede bandet til min 50 års fødselsdag og det var en stor succes. Bandet kom om eftermiddagen og stillede deres gear op og var yderst professionelle. De forstod at tage hensyn til hvordan deres "scene" kunne indgå i den øvrige bord opstilling og det var en fornøjelse at samarbejde med dem. The Beat spillede lige præcis den slags dansemusik, som fik folk ud på dansegulvet og musikken svingede. Sangerinden havde en dejlig udstråling og skøn energi.Mine gæster kommenterede på hvor godt de syntes bandet spillede og flere har bagefter sagt hvor fedt det var. Jeg er yderst tilfreds med mit valg af The Beat, da det var vigtigt for mig at musikken var helt i top og i orden.
Karl
Bryllup  -  September 09 2017
The beat spillede til vores bryllup og de var med til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse. Fra første nummer fangede de gæsterne og dansegulvet var fuldt i de 2 timer de spillede. Storr TAK til "the beat" fra Katrine og Karl
Kim
40 års fødselsdag  -  Juni 04 2016
Der var ny forsanger med, men det gjorde ikke noget...super oplevelse der var trængt på dansegulvet :-)
Beate Rasmussen
50 års fødselsdag  -  Oktober 03 2015
Vi havde en fantastisk aften med dejlig musik ved min mands fødselsdag. I havde valgt de helt rigtige sange og fik virkelig gæsterne på dansegulvet. Både "de unge på 30" og "de gamle" på 50+. Det var en utrolig vellykket aften og jeg skulle hilse fra min mand og sige et stort tak for, at I også havde fået plads til et par af hans ønsker. Jeg ønsker jer alt det bedste fremover.
Lotte Haubjerg kemp
Bryllup  -  August 01 2015
Fantastisk band, der spiller virkeligt god musik. Dygtige musikere og en forsanger med en utroligt dejlig sangstemme. Allerede da vi bookede the Beat oplevede vi deres entusiasme og imødekommenhed. Vi havde forskellige forespørgsler, hvortil de kom med forskellige løsningsforslag. vi kan varmt anbefale dem, og vil ikke tøve med at booke dem igen.
Christina Roed Lykkegaard
Julefrokost  -  December 07 2019
Super liveband til vores julefrokost. Det var lidt svært at få folk på dansegulvet i første halvleg, måske gæsterne ikke var helt klar.. Men anden halvleg var der gang i den og bandet forstod at finde de sange frem som alle kunne danse til. Perfekt afslutning. Jeg vil klart anbefale at booke dette band til næste fest.
Sille Lillesø
Julefrokost  -  November 25 2017
Super venlige og imødekommende band, der helt klart bidrager til en at gøre enhver fest endnu mere festlig.

Kontakt The Beat

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Natteravn (Rasmus Seebach)
Rock with you (Michael Jackson)
Moves like Jagger (Maroon 5)
Simply the Best (Tina Turner)
Kiss (Prince)
Medley (The Beat demo)
Gimme! Gimme! Gimme! (ABBA)
Hot stuff (Donna Summer)
I will survive (Gloria Gaynor )
Shut up and dance (Walk the Moon)
Can't stop the feeling (Justin Timberlake)
Black Velvet (Alannah Myles)
Chain of fools (Aretha Franklin)
Come together (The Beatles)
De første kærester på månen (TV-2)
Den jeg elsker (Søs Fenger/Thomas Helmig)
Den lille løgn (Sanne Salomonsen)
Det bedste til mig og mine venner (Gasolin´)
Du er (News)
All I want for christmas (Mariah Carey)
Hot fudge (Robbie Williams )
I wish (Stevie Wonder )
I’m so exited (The Pointer Sisters)
I´m yours (Jason Mraz )
It´s Raining Men (Weather Girls )
Jeg tager imod (Thomas Helmig)
Jeg vil la lyset brænde (Ray Dee Ohh)
Johnny B Goode (Chuck Berry )
Kom tilbage nu (Danseorkestret)
Let me entertain you (Robbie Williams)
Long train running (The Doobie Brothers)
Merry X-mas everybody (Slade)
Mustang Sally (Mack Rice)
Nine to five (Dolly Parton )
Play that funky music (Wild Cherry)
Regndans (Danseorkestret)
Shackles (Mary Mary)
Shame shame shame (Shirley & Company )
Sing it back (Moloko)
Soul man (Sam Moore og Dave Prater)
The time of my life (Dirty Dancing)
Unchain my heart (Joe Cocker)
When a man loves a woman (Percy Sledge )
Wonderful tonight (Eric Clapton )
Woodoo (Sneakers)
Easy Lover (Phil Collins)
Blame it on the Boogie (Jackson 5)
Treasure (Bruno Mars)
Get Lucky (Daft Punk)
Walking on Sunshine (Katrina & The Waves)
All my love (Rocazino)
Valerie (Amy Winehouse)
Lidt i fem (Rasmus Seebach)
Sweet child of mine (Guns'N'Roses)
The power of Love (Huey Lewis)
Midt i en drøm (OneTwo)
Last night a DJ saved my life (InDeep)
Eight days a week (The Beatles)
Nobodys Wife (Anouk)
Born this way (Lady Gaga)
Last Christmas (Wham)
Lady Marmalade (Patti LaBelle)
Isn't she lovely (Stevie Wonder)
Cake by the Ocean (DNCE)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her