Jacobs Dinner & DJ
4,8 ud af 5 baseret på  6 anmeldelser | Læs anmeldelser

Jacobs Dinner & DJ

Hjemby: 9575 Pris: 2.500 - 30.000 Kr.
Svarprocent: 82% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 29

Jacobs Dinner & DJ også med band - Musik fra fra de sprøde funky 70ere og frem til i dag

Nyt nyt på vej...

Læs hvad andre kunder har sagt om os af Jacobs Dinner & DJ (6)

Susanne (5 /5) Festtype: Sølvbryllup | Dato: November 25 2017

The Vivians, havde styr på det, fra begyndelsen til slut. De leverede dejlig og rolig musik under maden. At de bære musikken i sig , mærkes og høres tydeligt. Der var gang i dansegulvet, i samtlige minutter, og også tid og plads til at vores nevø, kunne give et nummer på trommer, sammen med de øvrige musikker. Stor oplevelse for ham, og til glæde og overraskelse for vi andre.. Vi havde en fantastisk fest, og ingen kan være i tvivl musikken er en stor del af det. Gæsterne roste jer meget, og ville vide hvor i kom fra .Så hvem, ved måske vi ses en anden gang.

Diana (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: August 05 2017

Helt igennem en faktisk aften med Jacob fra the vivians og hans skønne musik under maden. Alt anbefaling herfra og fra en hel fest! Jacob forstod at spille en masse god og stille musik, som passede lige til aftnen.

Lene (5 /5) Festtype: Konfirmation | Dato: Maj 03 2015

Vi var MEGET tilfredse med Jacob fra THEVIVIANS :)...Han spillede fremragende og han var helt klart med til at gøre en forskel, det er ikke sidste gang vi bestiller ham, og vi vil helt klart anbefale ham til andre ! Alt forløb som aftalt - 5 stjerner til Jacob - TAK !!!!

Lars Hansen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: December 13 2014

Kommunikationen var fra start til slut yderst professionel - vi fik det som vi ønskede samt mere til. Derudover var dansegulvet fyldt med vores glade medarbejdere som efterfølgende kun er kommet med rosende tilbagemeldinger - Ikke sidste gang vi bruger jer!!

Helle Ratgen (4,5 /5) Festtype: 50 års fødselsdag | Dato: Marts 01 2014

Jeg bookede bandet ca 4 mdr før min 50 års fødselsdagsfest, og fik meget hurtigt flere mails fra dem med liste over deres repertoire, om jeg havde ønsker, tidspunkter for festen og ca-alder på gæsterne, for at de kunne tilpasse sig valget af melodier. De var der til tiden, skønt de kom langvejs fra, høflige, rolige og MEGET dygtige. De synger virkelig godt, og efter at have hørt dem lidt an (der var ingen trommer, så det var meget akustisk), så begyndte folk også at danse. Der var en fin stemning, og alle var begejstrede for de flotte sangstemmer, og den gode musik :-). Jeg kan kun anbefale dem videre... Med venlig hilsen Helle Ratgen, Christiansfeld

Johnny Holst jensen (4 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Oktober 08 2016

Super god pianist, som gjorde vores aften super. Pianisten spillede under middagen og var veloplagt og forberedt.

Kontakt Jacobs Dinner & DJ

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire