Thomas Festmusiker
5,0 ud af 5 baseret på  5 anmeldelser | Læs anmeldelser

Thomas Festmusiker

Hjemby: Odense C Pris: 7.500-12.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer Antal bookinger: 7

Thomasfestmusiker.dk giver dig en god oplevelse.

Thomas har mange års erfaring og har udviklet et solidt og eksklusivt produkt du kan få glæde af til din fest. Thomas tilbyder høj kvalitet, hvad enten det gælder behageligt klavermusik eller guitarmusik samt sang under middagen, smooth jazz musik med trommer og kontrabas til din reception eller et fuldt rock/blues/cover band. Sidst på aftenen kan Thomas også levere musikken som DJ for at sætte gang i dansegulvet. Thomas garanterer fuld tryghed under hele processen fra fra start til slut. Ring eller skriv for en god oplevelse af høj kvalitet.
Læs hvad andre kunder har sagt om os (5)
Poul Erik Christiansen (5 /5) Festtype: 70 års fødselsdag | Dato: August 05 2017

Virkelig ekstrem højt kvalitet, både synger og spiller virkelig godt, har en fantastisk fornemmelse for hvad der lige skal spilles lige nu. Usædvanlig sympatisk og dejlig person - og det kommer med ud gennem hans højttalersystem - som i øvrigt er top-klasse - og som sikre den bedste ensartede lyd i hele lokalet!

Marlene Moesgaaard (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 10 2017

Musikken passede helt perfekt til vores bryllupsreception. Thomas og co. var super venlige og kan klart anbefales

Benedikte Storm (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Maj 20 2017

Bryllup maj 2017 Helt igennem god oplevelse med Thomas. Thomas har fra første kontakt til vi sagde farvel og tak i nat, gjort sit bedste for at yde en super god service. Det lykkedes til fulde. Vi fik brudevals og diskotek med super god lys, lyd og musik, der var ikke tomt dansegulv mens de spillede. Til sidst stille og rolig lounge musik med keyboard, bas, trommer og sangerinde. Stor ros til Linnea og hendes smukke stemme. Dejlig rolig afslutning på en rigtig skøn bryllupsfest.

Jacob Møller (5 /5) Festtype: 60 års fødselsdag | Dato: Marts 04 2017

Helt perfekt optræden og virkelig godt udført! Han synger helt igennem perfekt!

Karin Damsgaard (5 /5) Festtype: Guldbryllup | Dato: December 04 2015

Rigtig dejlig morgenmusik fra Thomas og hans kompagnon. De gjorde smukt trods regn og kulde og vi var meget imponeret over, at de spillede under hele morgenmaden. Det gav en fantastisk hyggelig stemning, som vi ikke havde fået med trompeter. Absolut en anbefaling værd.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Dinnerpianist, jazzband eller festband (ThomasFestmusiker)