123festmusik.dk
123festmusik.dk
Tomas Zawadzki

Tomas Zawadzki

  4,7 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Hjemby: Faxe

Pris: 800-8000 Kr.

Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Sublim stemningsskabende sang og musik til middagsselskaber

Jeg spiller guitar og synger sange primært i kategorien evergreens; både engelske og danske sange fra 60érne til i dag, som er kendte og elsket af de fleste.

Jeg mærker tydeligt et selskabs særlige stemning, som altid er en unik sammensætning af de mennesker som er der. Og jeg vælger bevidst sange som passer til gæsterne og øjeblikket. Sange som giver en varm og hyggelig stemning, samtidig med at det ikke forstyrrer.

Jeg spiller oftest til private festlige lejligheder som konfirmation, fødselsdage, bryllup og lignende. Normalt spiller jeg under spisningen. Jeg starter blidt og matcher den ofte lidt forsigtige stemning, der er ved starten af en fest og så i takt med at stemningen ved bordet gradvist stiger, spiller jeg de sange, der bedst støtter op om den festlige, glade og løsslupne stemning. Når jeg har spillet den sidste sang, forlader jeg altid et rum fyldt med feststemte, glade og taknemmelige mennesker.

Jeg tager også ud og spiller eller synger enkelte numre i kirken til begravelse, dåb eller bryllup. Disse lejligheder kalder på noget højtideligt og andægtigt og som tidligere kirkesanger er jeg hjemme i at udtrykke og forstærke denne stemning.

Mit repertoire er på ca. 200 sange, og der er noget for enhver alder og smag. Det spænder fra det smukke og stille til det tempofyldte og dansevenlige.

Jeg akkompagnerer naturligvis meget gerne til gæsternes egne festsange. Og jeg tager også imod særlige sangønsker.

Ud over mere end 15 års erfaring som solo-selskabsmusiker har jeg 5 års erfaring som musiklærer på en friskole, 4 års erfaring som kirkesanger, 3 års erfaring som musikskoleleder og en hel del erfaring fra musiksamarbejde med bl.a. bands og soloartister.

Herunder kan du høre et par medleys med forskellige danske og engelske sange.Tomas Zawadzki er certificeret i disse kategorier:


Er ved at loade certifikater Tomas Zawadzki

 
Se vores video
 
Repetoire
Sang
Original kunstner
MP3
Medley 1
Fra Beatles til Tim C
Medley 2
Fra Elton til Brandenburg
Læs hvad andre kunder har sagt om os (12) Tilbage til toppen
Fødselsdag
Sebastian Uldam
Festtype: Fødselsdag
Dato: December 10 2017

Anmeldelser   (5/5)

Tomas passede perfekt ind i den opgave han stod overfor og havde forberedt sig godt til den. Kun stor ros herfra. Ikke sidste gang Tomas vil blive brugt.
Bryllup
christina
Festtype: Bryllup
Dato: November 11 2017

Anmeldelser   (5/5)

Tomas kom og spillede 3 af mig ønskede numre til min mand til vores bryllupsfest. Det gjorde han så fint og smukt, af hjertet tak ❤️
Fødselsdag
anne carlsen
Festtype: Fødselsdag
Dato: Marts 11 2017

Anmeldelser   (5/5)

Det var en meget positiv oplevelse at have Tomas til at underholde ved min 60 års fødselsdag. Det gjorde mig meget glad at den musikalske underholdning som jeg ønskede til min fest ,blev til virkelighed. Tomas spillede så godt og hans valg af numre var lige efter mine gæsters og mit hoved. Lige fra første kontakt pr. tlf. var Thomas meget imødekommende og fleksibel i aftalen. Så jeg kan kun anbefale Tomas og på mine gæsters og mine egne vegne takke for en super musikalsk oplevelse. Venlig hilsen Anne Carlsen
70 års fødselsdag
Kimmey Lundt
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: August 27 2016

Anmeldelser   (5/5)

Thomas var det bedste valg jeg kunne tage han spiller fantastisk og var med til at gøre min svigerfar en meget glad herre, alle der var til festen syntes at han var tæske god og flere af sagde til mig at det var den bedste festmusikker de havde oplevet. Mange tak for at gøre min svigerfar 70 års fødselsdag til en musikalsk oplevelse...
Sommerfest
Betina Nielsen
Festtype: Sommerfest
Dato: August 26 2016

Anmeldelser   (5/5)

Vi havde en helt igennem fantastisk aften i selvskab med Tomas i fredags :-) Han er bare super god og synger fantastisk! Rammer lige plet hvad angår musik valg! Ud over det har jeg aldrig mødt en musiker der var så fleksibel og i møde kommende. Jeg havde til start bare hyret Tomas til at spille lidt hygge musik i 1,5 time, da vi skulle mødes med vores firma til en drinks på en båd. Og da vi jo er i danmark og er usikre på vejret og da jeg ikke viste om der overhovedet var plads til at han kunne stå der. Tilbød han at komme og tjekke forholdene ud først og hvis det stod ned i stænger - var han villig til at komme tilbage kl. 19,00 på det sted hvor vi skulle spise! Det endte med at vejret var fantastisk og at han godt kunne være ved båden og det var bare mega hyggeligt :-) Så hyggeligt at vi spurgte ham om han ville spille under maden! Det endte med at Tomas spillede for os i 6 timer :-) Det var helt fantastisk :-) Tusinde tak Tomas! Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har set noget til dig :-) Med venlig hilsen Betina - Nordicom
Anden fest
Bispebjerghjemmets Venner
Festtype: Anden fest
Dato: Juli 23 2016

Anmeldelser   (5/5)

Stor ros til Tomas, Der med sin dejlige stemme og guitarspil, fornøjede et publikum fra 65 - 100 år. Det er ikke altid helt nemt, men med et repertoire som Tomas' er der noget for enhver smag. Vi har kun fået stor ros fra publikum for at have inviteret Tomas. Bispebjerghjemmets Venner
Konfirmation
Christina Harpsøe
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 07 2016

Anmeldelser   (5/5)

Tomas var helt perfekt til vores arrangement. Godt musik-valg, dygtig musiker og sanger. Mange af vores gæster roste Tomas på tværs af alle aldersgrupper.
Guldbryllup
Jeanette Due
Festtype: Guldbryllup
Dato: December 04 2015

Anmeldelser   (5/5)

Tomas var rigtig dejlig. Hans musi´k var dejlig stille og roligt og passede rigtig godt til mine forældres Guldbryllup. Det gjorde han rigtig godt. Gode sange som selv min datter på 16 synes om og kunne kende. Den ældre generation var begejstrede og synes musikken var så dejlig. Tomas synger godt og har en god stemme.
30 års fødselsdag
Nanna Filipsen
Festtype: 30 års fødselsdag
Dato: September 20 2015

Anmeldelser   (5/5)

Rigtig god oplevelse!
Konfirmation
Pia Solfjeld
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 09 2015

Anmeldelser   (5/5)

Tomas kom og spillede til vores datters konfirmation den 9/5 2015. Han formåede virkelig at skabe en dejlig stemning og passede perfekt ind i rammerne til festen. Han spillede og sang super godt alt imens gæsterne ankom, under maden og kaffen. Tak fordi du var med til at gøre det til en god og mindeværdig fest😄 Vi har efterfølgende været til endnu en konfirmation og en stor fødselsdag hvor Tomas også spillede og sang rigtig dejligt. Vi kan varmt anbefale Tomas både til små og store selskaber. Håber vi snart kommer til at høre ham spille og synge igen🎶 Mange hilsner Pia og co
Bryllup
Ryan Cordes
Festtype: Bryllup
Dato: Oktober 10 2015

Anmeldelser   (4/5)

Hej Tomas spillede og sang til vores bryllupsfest under spisningen Tomas gjorde det helt fantastisk og kan varmt anbefales Tomas kom i god tid og var klar han har perfekt timing ang taler sange ect tempo og lydniveau og forstår virkelig at tilpasse sig festen herudover bad jeg om 3 sange han ikke kendte og den nåede han også at lære sig og gengive perfekt kun med 10 dage før Tomas spillede et af de numre til vores brudevals Vi kan anbefale Tomas her går i ikke fejl Venligst Yvonne og Ryan
Bryllup
Mette
Festtype: Bryllup
Dato: August 05 2017

Anmeldelser   (2/5)

Rigtig god musik i kirken. Måtte dog aflyse 12 dage før brylluppet til musikken om aftenen STRESS
Tilbage til toppen

Du er ved at kontakte Tomas Zawadzki

jo mere præcis du beskriver dine behov, jo bedre kan artist vende tilbage med tilbud
Tomas Zawadzki
  • Hvis artisten ikke er ledig, så vil jeg gerne i kontakt med lignende artister
  • Nej tak, jeg er kun interesseret i denne artist
TilbageTilbage
Dinnermusikere
Tomas Zawadzki er certificeret i kategorien::Dinnermusikere

Jeg sørger for en stemningsfuld baggrund af musik under middagen. Jeg er meget opmærksom på at matche stemningen ved bordene og svøbe gæsterne ind i diskret afstemt vellyd og hygge. Repetorie & udtryk er derfor unikt og skræddersyet jeres selskab.