Mikkel Vestergaard
4.8 / 5 baseret på  13 anmeldelser (Læs anmeldelser)

Mikkel Vestergaard

Hjemby: København Pris: 1000-7000 Kr.
Svarprocent: 98% Svartid: 1-2 timer

Passioneret guitarist og solomusiker i København - Solo/Duo/Trio + DJ

Jeg er en ung energisk solomusiker, som har 10 års erfaring med sang og guitar spil. Jeg fik mit solo gennembrud vinteren 2015 i Alpe D'Huez, hvor jeg optrådte på hoteller og barer rundt i byen. Jeg har mere end 45 koncerter med i bagagen derfra - og har siden min hjemkomst til Danmark været afsted mere end 75 gange landet over, fra fødselsdage til bryllupper.

Jeg tilbyder at spille op til 7 timer. Prisen afhænger af hvor længe du booker, og hvor i landet det er - kontakt endelig og få et uforpligtende tilbud

Min sætliste rummer dags dato 200 sange, hvor jeg tager jer rundt omkring 50 forskellige kunstnere og alle deres hits. Derfor kan jeg næsten garantere den almene musikkender vil genkende alt det jeg spiller, og det er det det handler om i min optik, når man booker en festmusiker der spiller cover musik - der er mulighed for at se hele mit repertoire under fanen "Repertoire".


Skulle du beslutte dig for at booke mig til din fest, så vil jeg sende dig et Excel ark med hele mit repertoire, på den måde får du muligheden for at krydse alle de sange af du ønsker der skal spilles, så musikken til din fest bliver så god som mulig!


Jeg spiller både sammen med en bassist og en trommeslager - disse kan købes til så vi enten spiller som Duo eller som Trio.

To fluer med et smæk!
Ønsker du både at have livemusik og en DJ til at spille op til dans efterfølgende, så arbejder jeg sammen med en dygtig DJ der kan bookes samtidig som en pakkeløsning.


I min showcase nedenunder spiller jeg sammen med min bassist et kort udsnit af:
Free Fallin - John Mayer
Alt hun ville var at danse - TV2
Viva la vida - Coldplay
Det bedste til mig og mine venner - Gasolin
Crazy little thing called love - Queen
Have you ever seen the rain - Creedence Clearwater Revival

Jeg ser frem til at komme og spille til din fest!! :)


Anmeldelser af Mikkel Vestergaard

50 års fødselsdag  - 
Mikkel spillede til min fødselsdag med 25 tøser i meget blandet alder. Fantastisk optræden og mine gæster roste ham til skyerne bagefter. Han formåede virkelig at få alle til at synge med og der var en dejlig stemming. God dialog inden dagen med mulighed for selv at bestemme hvilket musik der skulle spilles. Jeg kan klart anbefale Mikkel og vil gerne selv bruge ham igen
Fredagsbar  - 
Mikkel Vestergaard er en super solomusiker som forstår at finde gæsternes humør, Vi havde en fantastisk aften med vores gæster i Cafeen på Corona Camping og vi er klar til at bestille Mikkel igen en anden gang, så gode anmeldelse her fra. Mange musik hilsner fra Susanne og Michael Corona Camping
Anden fest  - 
Mikkel Vestergaard har et par gange over sommeren 2015 spillet god akustisk live musik for Cafe Dampskibshusets gæster. Han var super professionel allerede fra start, hvor han sendte sit repetoire, så vi kunne vælge netop dé sange, som passer godt til netop vores cafés stemning. Han møder altid op i god tid, har al udstyr med selv, samt styr på teknikken. Under optræden var Mikkel utroligt nærværende, afslappet og super dygtig. Vi kan kun give Mikkel vores varmeste anbefalinger og største ros.
30 års fødselsdag  - 
Meget tilfreds
Sommerfest  - 
Kom som aftalt i god tid og var fantastisk til at spille og synge, gav en super god stemning. Han spillede de nævnte sange som ønskede og var god til at komme i kontakt med inden via mail, hurtig respons. Vil klart anbefale ham til andre og gør gerne brug af ham igen til en festlig lejlighed:-)
Bryllup  - 
Jeg bookede Mikkel til mit Bryllup d. 20/6-2015. Som alle andre tænkte jeg, - gad vide hvad jeg får for mine penge – Og jeg må bare konstatere, at mine be-kymringer blev gjort til skamme. Mikkel er super god, venlig og det er bestemt ikke sidste gang jeg booker ham til et arrangement. Mine gæster sagde flere gange under festen, at det var super godt. Mikkel var booket til at spille i 3 timer, men jeg forlængede ham 2 gange, så han spillede i alt 5 timer, hvilket meget godt viser, hvor tilfredse vi var :o) Til alle der er i tvivl, I kan roligt booke ham :o) // Kenneth
50 års fødselsdag  - 
Vi kan varmt anbefale Mikkel til at spille til jeres fest. Han mødte velforberedt op og spillede både under og efter middagen. Alle gæsterne var meget begejstret for hans varierede repertoire. Med Mikkels musiktalent er man sikret god underholdning til enhver lejlighed.
Sommerfest  - 
Vi fik Mikkels besøg til vores sommerfest i Fredericia i Juni 2015. Det var mening, at han kun skal spille 1,5 time, men da gæster var vilde med ham, blev det, mod en fair tillæg, til 1 time mere. Mikkel var så flink og sendte en liste med sanger, som han kunne spille og som vi kunne ønske. Og vi ønskede noget, som han ikke havde på programmet - det lærte han gerne og spillede til vores fest. Han er charmerende musiker, som spiler og synger let, livligt og gør alle glade. Mht. de praktiske - ja, han kom til tiden, havde alt, hvad han skal bruge, med. Lyden var justeret i passende styrke. Vi kan kun anbefale Mikkel til andre - hans stemme og teknik er rar og gør enhver fest til noget særligt. Mvh, Lars og Kristina fra Fredericia
30 års fødselsdag  - 
Vi havde hyret Mikkel og hans bassist til at spille til et kombineret 30 + 40 års samt bryllup den 16.05.2015. De spille både til middag og til dans efterfølgende. De leverede en flot afstemt musik til middagen og fantastisk optræden til dans. Har et rigtigt godt stort repertoire indeholdende nyere kendte danske og engelske sange , Vi havde en god kommunikation med Mikkel og de kom før tiden. Hvis jeg skal holde fest igen vil jeg vælge Mikkel igen. Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger.
Fødselsdag  - 
Et fantastisk indslag til en fantastisk fest. Ung, ambitiøs og talentfuld fyr, der i den grad skubbede stemningen i den rigtige retning med sing-along sange de fleste kan skråle med på når timerne bliver små og humøret er højt.
30 års fødselsdag  - 
Det var en ren fornøjelse at have Mikkel ude og spille til min 30 års fødselsdags fest. Jeg havde booket ham til at spille to timer men da festen først kom igang endte han med at spille en hel time ekstra gratis, og udelukkende musik vi alle kunne synge med på! Inden festen fik jeg tilsendt en afkrydsnings liste ud, hvor man kunne ønske sange fra hans repertoire, så man selv udfra hans lange liste kunne være med til at bestemme musikken der skulle spilles. Kan klart anbefales herfra!! :)
Bryllup  - 
Super god musiker og stort udvalg af numre.
50 års fødselsdag  - 
Alt gik som planlagt og Mikkel Vestergaard og hans bassist skabte en god stemning med gode kendte hits som gæsterne kunne synge med på. Mikkel har en rigtig god og lang repertoireliste, som man kan vælge musiknumre fra. Mikkel er en dygtig guitarist og sanger og forstår at tilpasse sig til publikum og stemningen. En super hyggelig aften, hvor musikken i høj grad bidragede til den gode stemning! Jeg kan helt klart anbefale Mikkel til din fest.

Kontakt Mikkel Vestergaard

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Angel (Robbie Williams)
Save tonight (Eagle-eye Cherry)
Wonderwall (Oasis)
Little lion man (Mumford and sons)
Sweet home alabama (Lynyrd Skynyrd)
Under the bridge (Red hot chilli peppers)
Good riddance - Time of your life (Green day)
500 miles (The proclaimers)
Whats up, i said hey (4 non blonds)
Crazy little thing called love (Queen)
I want to break free (Queen)
Laugh n half (D-A-D)
Hey Jude (Beatles)
With a little help from my friends (Beatles)
American pie (Don Mclean)
Viva la vida (Coldplay)
4-chord song (Axis of awesome)
Hotel California (Eagles)
Boulevard of broken dreams (Greenday)
Dont look back in anger (Oasis)
Lemon tree (Fools garden)
Have you ever seen the rain (Creedence Clearwater rivi)
Losing my religion (REM)
Det bedste til mig og mine venner (Gasolin/Kim larsen)
Country roads (John Denver)
Sweet Caroline (Neil Diamond)
Pretty Woman (Roy Orbison)
Summer of 69 (Brian Adams)
I'll be there for you (Rembrandts)
Wake me up (Avicii)
Pompeii (Bastille)
Whiskey in the jar (The Dubliners)
The wild rover (The Dubliners)
Dont stop believing (Journey)
Alice (Smokie)
Ho Hey (The Lumineers)
Breakfast at Tiffany's (Deep Blue Something)
Ring of fire (Johnny Cash)
Piano man (Billy Joel)
Man on the moon (REM)
Chariot (Gavin DeGraw)
The River (Bruce Springsteen)
Leaving on a jetplane (John Denver)
Øde Ø (Rasmus Seebach)
You're not alone (Mads Langer)
I'm yours (Jason Mraz)
Wild world (Cat stevens)
Midt om natten (Kim Larsen)
Joanna (Kim Larsen)
Kvinde min (Kim Larsen)
Kom tilbage nu (Danseorkesteret)
Father and son (Cat stevens)
Here comes the sun (Beatles)
Fact fiction (Mads Langer)
Yesterday (Beatles)
Let it be (Beatles)
Let her go (Passenger)
This is my life (Kim Larsen)
Pianomand (Kim Larsen)
Sitting on the dock of the bay (Otis Redding)
Fast car (Tracy Chapman)
In the air tonight (Phil Collins)
Come undone (Robbie Williams)
Imagine (Beatles)
Tears in heaven (Eric Clapton)
Wish you were here (Pink Floyd)
Hallelujah (Jeff Buckley)
Blackbird (Beatles)
Knocking on heavens door (Bob Dylan)
Blowing in the wind (Bob Dylan)
Wonderful tonight (Eric Clapton)
Your song (Elton John)
Wind of change (The Scorpions)
The Balcony (The rumour said fire)
I surrender (Saybia)
Langebro (Kim Larsen)
Se hele repertoiret
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her