DJ Casper Behrendt
5.0 / 5 baseret på  1 anmeldelser (Læs anmeldelser)

DJ Casper Behrendt

Hjemby: Kastrup Pris: 4000-15000
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Book din DJ inkl. lyd og lys med mere end 25 års erfaring fra alle typer fester. Priser fra 4.000 kr

Jeg er en party DJ med stor erfaring fra bl.a. radio og diskoteker i både ind- & udland, og spiller for dig og dine gæster når i skal på gulvet.

Jeg spiller på jeres præmisser, tager imod ønsker og stikker altid en finger i jorden så alle får en god oplevelse.

Jeg har stor erfaring indenfor fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester- & jubilæer, sommerfester og andre temafester, julefrokost og sølvbryllup. Jeg spiller også til reception og under maden hvis der er behov for det.

Som udgangspunkt spiller jeg musik med afsæt i 80’erne og frem til i dag for at sætte rammen om dansegulvet, men jeg kan sagtens bookes til at spille andet musik.

Jeg leverer lyd og lys op til ca. 250 personer, og kan også bookes sammen med en saxofonist.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig om musikken.


Anmeldelser af DJ Casper Behrendt

Martin Iskou Olsen
Bryllup  -  Juni 14 2014
Vi engagerede VoksenDisco v/Casper Behrendt som DJ til vores bryllup, og har været meget tilfredse med hele forløbet. Casper var fra starten meget professionel og imødekommende, og var altid til at fange på telefon. Bryllupsfesten skulle foregå på Carlsberg Museum, som har nogle helt specielle rammer, så vi aftalte at mødes på stedet, for at planlægge lyssætningen og placering af pult/højtalere. Jeg lagde mærke til, at Casper var initiativrig, og havde gode idéer til bl.a. lyssætningen, samt til hvordan Carlsberg kunne indramme dansegulvet. Vi ønskede en bestemt musik-stil under middagen, og sendte derfor en liste med ønsker til Casper, og de få sange, han ikke havde i kartoteket, købte han for egen regning med det samme, så de var klar til dagen. På dagen koordinerede Casper selv med Carlsberg i forhold til at komme ind og opstille sit udstyr. Han var glad og positiv, og ankom pænt klædt på i jakkesæt og skjorte. Til middagen var Casper god til at finde det helt rigtige lydniveau i et lokale, hvor akustikken var lidt speciel - og havde rigtig fin kontakt med toastmasteren ift. de mange forskellige taler og indslag undervejs. Efter middagen skulle vi rykke ind i et andet lokale, hvor festen skulle fortsætte med bryllupskage, brudevals og dans. Casper var allerede inden festen meget opmærksom på, at dette skift kom til at foregå sømløst - og han formåede da også at flytte sit udstyr helt ubemærket, og stod roligt klar, da alle gæsterne rykkede ind i lokalet. Vi havde givet Casper frie rammer til dansemusikken - og det levede han fuldt op til. Han var god til at mærke stemningen og ramme bredt, så både unge og gamle var på dansegulvet indtil festen sluttede. Vi giver Casper vores varmeste anbefalinger, og får vi i fremtiden brug for en DJ, kontakter vi helt sikkert Casper igen.

Kontakt DJ Casper Behrendt

Dit telefonnummer
({{ selectedCountry }})
Dato for arrangement

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Live Medley (a-Ha, Kenny Loggins m.fl)
Modtag tilbud fra fantastiske musikere her