VoksenDisco
5,0 ud af 5 baseret på  1 anmeldelser | Læs anmeldelser

VoksenDisco

Hjemby: Kastrup Pris: 4.000 - 8.900 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Feel-good musik fra 1970-2017 er vores opskrift på en god fest for dig og dine gæster

Hvordan skal soundtracket til din næste fest lyde? Vil du være sikker på musikken er i orden, og at du som kunde bliver prioriteret højest? Hos VoksenDisco arbejder vi hårdt for at gøre alle vores kunder glade, og spille netop den musik I vil høre.
Vi er en lille familieejet virksomhed, der siden 1997 har spillet god festmusik til fødselsdage, bryllupper, receptioner, firmafester, messer, konfirmationer, skolefester og julefrokoster.

Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes, og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse. Det er vigtigt at ramme bredt, og alle gæsterne skal på dansegulvet i løbet af festen. Derfor spiller vi et blandet udvalg af god festmusik fra 60′erne og frem til nutidens mest aktuelle dansehits.

I tæt dialog med dig, finder vi altid den løsning der passer bedst til netop din fest, så dansegulvet hele tiden er fyldt. Inden festen sørger Camilla eller Casper for at du trygt kommer igennem forløbet fra start til slut. Kommer der spørgsmål undervejs afklares de hurtigt, så du kan læne dig tilbage med ro i maven, og blot glæde dig til en masse god musik. Konceptet skal som Camilla og Casper selv siger, være simpelt og ligetil med gennemskuelige priser uden ekstra overraskelser.

Live DJ Mix Feat. Saxofonist
Vi har i mange år haft stor succes med at kombinere vores arbejde som DJs, med en af vores gode venner som er saxofonist. Det bidrager med en fantastisk levende stemning. Hvis lejligheden byder sig og stemningen er til det, vil I kunne opleve saxofonisten stå omringet på dansegulvet og spille lækre toner til alle Jeres yndlingssange. Denne løsning har vi lavet, da det giver oplevelsen af en live optrædende, men hvor vi ikke er låst fast på et bestemt repertoire. Vi kan også bookes som DJ uden saxofonist, hvor vi kan bestilles med eller uden dinnermusik.

Vælger I løsningen med dinnermusik efterfulgt af dansemusik kommer DJ typisk 1-2 timer før gæsterne går til bords. Her bliver et lækkert lyd- & lysanlæg stillet op, så det er klar ved Jeres ankomst. Når I går til bords starter DJ med at spille hyggelig og afdæmpet musik som rammer bredt. I vil opleve klassiske hits der kan få enhver til at nynne med, og lydniveauet bliver konstant tilpasset selskabet så alle kan tale sammen.

Vores DJ's er ikke de DJ's der ”styrer” festen med skålesange og andre indslag. De er fluen på væggen der spiller det rigtige musik på det rigtige tidspunkt.Læs hvad andre kunder har sagt om os af VoksenDisco (1)

Martin Iskou Olsen (5 /5) Festtype: Bryllup | Dato: Juni 14 2014

Vi engagerede VoksenDisco v/Casper Behrendt som DJ til vores bryllup, og har været meget tilfredse med hele forløbet. Casper var fra starten meget professionel og imødekommende, og var altid til at fange på telefon. Bryllupsfesten skulle foregå på Carlsberg Museum, som har nogle helt specielle rammer, så vi aftalte at mødes på stedet, for at planlægge lyssætningen og placering af pult/højtalere. Jeg lagde mærke til, at Casper var initiativrig, og havde gode idéer til bl.a. lyssætningen, samt til hvordan Carlsberg kunne indramme dansegulvet. Vi ønskede en bestemt musik-stil under middagen, og sendte derfor en liste med ønsker til Casper, og de få sange, han ikke havde i kartoteket, købte han for egen regning med det samme, så de var klar til dagen. På dagen koordinerede Casper selv med Carlsberg i forhold til at komme ind og opstille sit udstyr. Han var glad og positiv, og ankom pænt klædt på i jakkesæt og skjorte. Til middagen var Casper god til at finde det helt rigtige lydniveau i et lokale, hvor akustikken var lidt speciel - og havde rigtig fin kontakt med toastmasteren ift. de mange forskellige taler og indslag undervejs. Efter middagen skulle vi rykke ind i et andet lokale, hvor festen skulle fortsætte med bryllupskage, brudevals og dans. Casper var allerede inden festen meget opmærksom på, at dette skift kom til at foregå sømløst - og han formåede da også at flytte sit udstyr helt ubemærket, og stod roligt klar, da alle gæsterne rykkede ind i lokalet. Vi havde givet Casper frie rammer til dansemusikken - og det levede han fuldt op til. Han var god til at mærke stemningen og ramme bredt, så både unge og gamle var på dansegulvet indtil festen sluttede. Vi giver Casper vores varmeste anbefalinger, og får vi i fremtiden brug for en DJ, kontakter vi helt sikkert Casper igen.

Kontakt VoksenDisco

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video

Repertoire

Live Medley (a-Ha, Kenny Loggins m.fl)