XLENT TRIO

XLENT TRIO

Hjemby: Åbenrå Pris: 10.000 - 20.000 Kr.
Svarprocent: 100% Svartid: 1-2 timer

Some do music - WE DO PARTIES!

XLENT TRIO = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, receptioner. Se videoer her...
Med over 25 års erfaring fra live musik brancen sikre XLENT TRIO at festen bliver en succes.
Angivet er et prisniveau, den konkrete pris aftaler vi via en forespørgsel der macher dit fest og budget. XLENT TRIO kan også bookes mod merpris som NonStop koncept med DJ Blowfly eller DJ Junior.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XLENT TRIO er et velspillende og energisk orkester. Et allroundorkester der bygger deres optræden på mere end 25 års erfaring. Den sikre garanti for en vellykket fest, om du skal holde bryllup eller byfest Vi rammer altid det helt rigtige niveau, følger din fest der hvor den er.

XLENT TRIO består af Mette Ulrich Andreasen som sangerinde, Hansi Karlsson på keyboard/sang samt percussion & Jacob Hansen på guitar/sang.

Sikre elementer i vores optræden er publikumsdialog, underholdning i topklasse, meget bredt Repertoirer der spænder fra eksklusiv dinner musik med sang, gammel 60 rock til den nyeste hitliste musik fra dette årti. Om det er Lucas Graham, Seebach, Helmig, Dodo, Danseorkesteret, StatusQ, Volbeat - Forevigt, PetShopBoys, Cher, Birthe Kær eller Himmelhunden så sikre vi det rette musik til din fest. Med ca 300 numre i repetuaret har vi nok at vælge imellem. Det hele bliver pakket ind i en enestående oplevelse af lyd og lys.

XLENT TRIO optræder til alle former for fester hvor der er brug for musik og underholdning. Skal du holde bryllup, fødselsdag, reception, firmafest, julefrokost, byfest, bierfest, marked eller ringeridning så Kontakt XLENT TRIO og få en snak om hvordan din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.
Kontakt artisten her

Det er gratis at kontakte artisten og vi sender dig IKKE yderligere emails!

Se vores video
Repertoire
Giv mig hvad du har (Dodo And The Dodo's)
Hvor længe vil du ydmyge dig ? (Danser Med Drenge)
Brændene Læber (Ray Dee Ohh)
Efterår (Ray Dee Ohh)
Jingle Bell Rock (Bobby Helms)