3 events du normalt ikke forbinder med livemusik

Vi ønsker at inspirerer danskerne til at booke livemusik til flere events, fordi vi ved hvilken magisk effekt livemusik kan have på ethvert arrangement.

Derfor kommer vi i dette indlæg med konkrete tips til livemusik, der passer til tre events (eller øjeblikke), som du normalt ikke ville forbinde med livemusik.

1) I kirken under præstens prædiken

En prædiken i kirken er et af de mest rituelle øjeblikke i kirken, og disse øjeblikke kan gøres endnu smukkere ved at bruge livemusik. Man skal naturligvis finde noget, som ikke tager for meget fokus fra præsten.

Vores råd: Find en solist på et instrument, som kunne være saxofon, cello eller violin.

2) Til gravøl efter en begravelse

Til en begravelse skal der naturligvis være plads til sorg og ro, men vi bør også hylde det liv, som er levet. Stemningen i en kirke under en begravelse er ofte meget følelsesladet med mange tårer. Når man mødes bagefter kan det derfor være smukt at mindes den afdøde med musik, som er i vedkommendes ånd.

Vores råd: Find en solist eller duo, som spiller "simple" fortolkninger af sange, som havde stor betydning. Solisten/duoen kan eksempelvis bestå af klaver eller guitar kombineret med sang.

3) Casino-aften

Hvis der skal gambles til den store guldmedalje, så kan livemusik være et fedt element, der bidrager med rigtig meget stemning. Det kan eksempelvis være, at I har et tema (James Bond, Godfather el.lign), som man så kan få et band til at få ind i deres performance.

Vores råd: Find et mindre band (3-4 medlemmer), som finder den gyldne middelvej i forhold til at kunne falde lidt i baggrunden uden at blive for anonyme.

Søger du efter livemusik? Få flere tilbud her