5 steder, hvor du kan søge efter livemusik

Vi kender til vigtigheden af, at man får booket den helt rette livemusik til sin fest. At træffe det rette valg kan nemlig være afgørende for, om man får den magiske aften, som en dj, et band eller en musiker kan skabe.

Det er præcis også grunden til, at vores service er gratis og uforpligtende, så du også kan vælge at bruge den som supplement til andre steder, hvor du ønsker at søge. Det vigtigste for os er, at I får lige præcis den livemusik, I ønsker. Har I et nogle rimelig specifikke ønsker, anbefaler vi jer derfor, at I søger flere steder - for at øge chancen for at finde det helt rette match.

I denne artikel får du inspiration til, hvor du kan søge efter livemusik.

 

Facebook-grupper

Dette er en fremragende mulighed, da der findes mange grupper, hvor der er samlet et kæmpe udvalg af dygtige musikere. Du kan blot melde dig ind i en gruppe eller to og skrive et opslag med dine ønsker. Husk at være specifik ift. placering, musikertype, genre og forventet budget - på den måde får du de mest relevante henvendelser.

Her kan du se nogle gode Facebook-grupper:

 

Google-søgning

Google er den foretrukne søgemaskine, som bliver brugt konstant af brugere, der ønsker at finde forskellige produkter og services. Derfor kan man naturligvis også bruge Google til at livemusik. Det er dog vigtigt, at du er specifik i din søgning, da du ellers risikerer at finde bands, som ikke matcher din søgning - og som måske slet ikke spiller i dit område.

Herunder kan du se nogle bud på gode Google-søgninger:

 

Netværk

Selvom du ikke tænker, at du kender nogle musikere, så er der en rigtig stor chance for, at dem i netværk gør. Her er der en chance for, at du kan få en ekstra speciel oplevelse, hvis det er nogle musikere, som har en relation til nogle fra festen. De vil nemlig typisk så gøre en ekstra indsats for at gøre noget særligt ud af deres optræden.

 

Musikskoler

Denne er primært tiltænkt, hvis budgettet er stramt, og I ønsker en lidt mere uerfaren artist. Mange musikskoler har dj's, bands og musikere, som gerne vil komme ud og spille billigt for at få erfaring. Så vidt vi ved, har de ikke noget struktureret system for dette, men du kan forsøge at ringe til deres reception eller sende dem en mail og høre, hvad mulighederne er.

 

Vores service

Vi slutter naturligvis af med vores egen service. Det er en gratis og ufopligtende service, hvor du kan indhente tilbud fra flere musikere. Vi har over 2.300 musikere, bands og dj's, og kan derfor ofte finde det helt rette match til dit arrangement.

Du skal blot bruge et par minutter på at oprette dit arrangement, og så sørger vi for resten. Du får en email for hvert tilbud, og vi laver et overblik med de forskellige bud.

Modtag tilbud fra musikere her