Husk, at pris og kvalitet også hænger sammen, når det kommer til livemusik

Vi oplever desværre af og til, at folk ønsker at spare mere end hvad godt er på livemusikken. Det gøres naturligvis, fordi folk ønsker at holde en god fest, hvor budgettet ikke stikker af.

Men vi ved dog alle sammen godt, hvordan det hænger sammen med pris.

Du er formentlig ikke et sekund i tvivl om, at det er mange gange dyrere at få Mads Langer, Medina, Tim Christensen eller lign. etableret musiker til at spille i stedet for en ny, upcomming musiker.

Præcis det samme gør sig gældende, når man booker livemusik til private arrangementer. Du får ganske enkelt en mere erfaring musiker, når du betaler mere.

Hvad med den uslebne diamant?

Mange har argumentet, at man godt kan være “heldig” at finde en musiker med begrænset erfaring, som stadig er ekstremt dygtig musiker og leverer verdens fedeste performance hver gang.

Det er også rigtig. Men træfsikkerheden er blot lavere ved uerfarne musikere. Det kan stadig være abnormt dygtige musikere, men man kan bare ikke underkende værdien af at have spillet +100 jobs.

Tænk på prisen pr. gæst

Det er ikke unormalt, at vi tænker i pris pr. gæst, når der holdes bryllupper, julefrokoster og andre større arrangementer. Har man samme tankegang med prisen på en musiker, et band eller en dj, så står prisen pludselig i et helt andet lys.

Holder I eksempelvis en julefrokost med 500 gæster og hyrer et band til 15.000, svarer det kun til 30 kr. pr. gæst.

Genovervej typen baseret på jeres budget

En af de gode ting ved livemusik er, at der stort set findes en løsning inden for ethvert budget. Overvej derfor at gentænke typen af livemusik, hvis har svært ved at få budgettet til at række.

Forestil dig, at I maksimalt har 7.000 kr., og som udgangspunkt kigger efter et band med fire medlemmer, der skal spille i tre timer. Udfordringen er her, at dette ofte koster i nærheden af 12.000 kr. For et budget på 7.000 kr. kunne I dog uden problemer få en fest-dj i over 5 timer eller en duo i 3-4 timer.

Derfor anbefaler vi, at I ikke er "for låste", når det kommer til selve typen. Er budgettet for stramt, så bør man enten overveje en kortere varighed eller en opsætning med færre musikere.

Vores platform giver dig mulighed for at indhente tilbud fra mange forskellige typer på en gang. Du opretter blot en platform og sætter hak i alle de typer, I som udgangspunkt kunne være interesseret i.

Modtag flere tilbud på livemusik