Hvad koster musik til festen?

Spørgsmålet: 'Hvad koster musik til festen?' er nok et af de mest stillede, og det er med god grund. Prisen på musik kan nemlig variere helt fra kr. kr. 500 - 30.000, så derfor er denne guide lavet til dig, som ønsker at være opmærksom på prissætningen af musik. Pris og kvalitet hænger som bekendt altid sammen, så derfor bør du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad dit budget strækker sig til.

Herunder er en oversigt af, hvad du nogenlunde kan forvente af priser på musik. Vær opmærksom på at det er en følgesnor, som du kan tage udgangspunkt i. Priser på musiktyper:

  • Dj: Kr. 2.000 - 7.000
  • Solo: Kr. 2.500 - 6.500
  • Duo: Kr. 6.000 - 11.000
  • Band: Kr. 8.000 - 20.000
  • Orkester: Kr. 12.000 - 30.000
  • Vokalgruppe: Kr. 5.000 - 9.000

Ekstra gode råd

Er du helt forelsket i den første musiker, som du finder, så book endelig vedkommende. Det kan dog være en god idé at bladre flere kandidater igennem og sammenligne, for at være helt sikker på det endelige valg.

Se videoer og lyt musik materiale igennem

Uanset hvad, er det ørerne og øjnene man booker med. Tjek derfor materiale igennem.

Anmeldelser og tekst

Se efter, om der er gode anmeldelser og en velskrevet tekst, der viser, at musikeren brænder for at optræde. Det er langt fra sikkert, at musikeren er god til at spille blot på baggrund af antal spillejobs.

Spørg musikeren

Spørg musikeren om, lige netop gør for at give den bedst mulige oplevelse til arrangementets gæster. Hvordan fanges stemningen? Du vil gerne sikre dig, at musikeren gør alt for, at du og dine gæster får et fantastisk arrangement.

Vi håber, at du fik svar på spørgsmålet om: 'Hvad koster musik til festen?' God jagt efter booking af dygtige musikere til din store dag.

Find festmusik