Populære coverbands til festen

Vores mange års erfaring med booking af musikere, bands og dj’s gør, at vi ved en del om, hvilken type livemusik, der ønskes til fester. En af de absolut mest populære valg er at få et coverband.

Et coverband er i ordets enkle forstand et band, der spiller coverversioner af andre numre. I nogle tilfælde vil dette også være det, man kalder et balleband, hvis der spilles meget populærmusik som danse- eller underholdningsmusik.

Et coverband er et genialt valg til næsten enhver anledning, da coverbandets natur gør, at der vil være lidt for enhver smag. Her i artiklen får du lidt inspiration til de mest populære typer af coverbands.

Kim Larsen

Kim Larsen er muligvis Danmarks mest kendte sangskriver og sanger gennem tiden. Derfor er der naturligvis også lavet mange fede coverbands, som spiller og ære hans musik. Hvis I kan lide at synge med på “Kvinde Min”, “Køb Bananer”, “Fru Sauterne”, “Midt Om Natten” og alle de andre kæmpehits, er det Kim Larsen-coverband det helt rette valg for jer.

Elvis Presley

Elvis er en af dem, der har gjort ekstremt meget for musikken, som vi kender den i dag. Hans mørke, sensuelle stemme og udfordrende dansetrin skabte både forundring og forargelse. I dag lever hans musik videre i mange danske hjem, og derfor er det også et populært valg til festerne rundt omkring i landet med et Elvis Presley coverband.

80’er

Et coverband med fokus på de fedeste hits fra 80’erne, er et populært valg, fordi der er mange fester med præcis det tema. Her bliver der blandet stærke hits fra kunstnere som A-ha, Wham!, Whitney Houston, Lionel Richie og Queen. Udover den ikoniske musik, vil du typisk også opleve et coverband som sprudler med 80’ernes fantastiske farver.

John Mogensen

En af de helt store danske musikere, som har givet os en perlerække af hits som eksempelvis “To Mennesker På En Strand”, Sidder På Et Værtshus”, “Nina, Kære Nina” og “Så Længe Jeg Lever”. Et coverband som spiller John Mogensen vil kunne genskabe den fantastiske stemning, som ligger op til bajere, hygge og fællessang.

Det gode mix

Hvis du sidder og tænker “Hmm, men vi kan jo godt lide forskellige musik?”, så bare rolig. Der findes rigtig mange coverbands som ikke har valgt én specifik stil, men som spiller blandede hits. Her vil I typisk kunne opleve et godt mix af gamle populære evergreens og de nye hits fra radioen.

Find coverband til din fest her