Sanger til fest

Hvem kunne ikke tænke sig en sanger til fest, der synger så fuglene kvidrer? Eller endnu bedre - så festen bliver fantastisk.

Overvejer du at booke en sanger til fest eller at booke en bryllupssanger? 123festmusik er hjemstedet for flere hundrede alsidige sangere, og vi har hjulpet mange kunder med at finde og booke efterspurgte sangere til deres arrangementer og bryllupper.

Hvilken sanger skal du vælge?

Stemmen er det mest alsidige instrument, hvilket betyder, at du kan leje en sanger til at synge næsten enhver form for genre. De fleste sangere er dog specialiserede i en bestemt genre, så vi anbefaler stærkt at booke en specialist, hvis du har en bestemt type genre i tankerne.

Hvis du leder efter en jazzsanger, skal du sørge for at vælge en med jazz baggrund, som kan synge jazz ubesværet, snarere end en klassisk sanger, der muligvis ikke har jazz som spidskompetence.

Alternativt ønsker du måske en blanding af stilarter, i hvilket tilfælde det er bedre at gå efter en alsidig fest sanger, der kan tilbyde en række forskellige stilarter. For eksempel er mange sangere i stand til at fremføre et sæt med popsange, efterfulgt af et andet sæt jazz- eller rock-sange.

De mest populære genrer blandt sangere, der bookes af 123festmusik-kunder er:

 • Pop
 • Jazz
 • Klassisk
 • Folk
 • Tribute Acts

Sørg for at se videoer igennem og lytte til sangerens demoer, så du kan sikre dig, at du booker den rette til dit arrangement. Hvis du vil booke en swing sanger eller jazz sanger, og den sanger, som du taler med, kun har pop-demoer, så vil vi varmt anbefale dig at spørge ind til, om vedkommende kan håndtere andre genrer end pop og er komfortabel med dem. Det er vigtigt, at du ikke blot booker en hvilken som helst sanger til fest, men at du booker den rette sanger.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke?

Det anbefales altid at booke så tidligt som muligt, især hvis du har specielle musikalske forespørgsler, (men vi hos 123festmusik), vi beskæftiger os med mange reservationer i sidste øjeblik og kan let finde kunstnere med kort varsel til dig.

Hvor meget koster det at booke en sanger til fest?

Generelt kan du forvente at betale mellem kr. 2.000 til kr. 5.000 for en festsanger, der udfører et 45-minutters sæt. Forskellige faktorer påvirker den pris, en sanger koster. Herunder er listet dem, som du skal være opmærksom på:

 • Års erfaring
 • Efterspørgselsniveau - populære sangere opkræver højere gebyrer
 • Den geografiske afstand mellem dit arrangement og sangeren
 • Om du vil have sangeren til at lære nye sange

Som rettesnor skal du forvente at betale for en privat begivenhed eller et bryllup:

 • 1.900 til kr. 2500 for en god fest sanger (måske en amatør, der optræder i weekenderne)
 • 2.500 til kr. 4.000 for en fremragende, professionel sanger
 • 4.000 til kr. 6.000 for en elitesanger, der er meget efterspurgt

For barer, pubs og værtshuse en fredag eller lørdag aften, bør du forvente at betale:

 • 1.500 til kr. 2000 for en god sanger
 • 2.000 til kr. 3.500 for en fremragende sanger

Hvis du booker sangeren på ugentlig eller månedlig basis, kan de reducere deres gebyr for dig.

Skal jeg betale rejsegebyr?

Det kan være nødvendigt, at du medregner omkostninger, hvis sangeren ikke er at finde i dit lokalområde. De fleste fest sangere koster ikke ekstra, hvis de bor indenfor 25 km. Vi har kunstnere over hele landet, så vi kan normalt finde nogen tæt på dit sted.

Standardprisen er omkring 3,5 kr. pr. km, så hvis sangeren har brug for at rejse 50 km. hver vej, er det yderligere kr. 350 for den samlede rejse tur-retur. Beløbet er et groft estimat - bemærk venligst dette.

God jagt efter at finde den rette sanger til fest!

Ønsker du at få tilbud på livemusik, kan du finde bands, musikere og dj's her på siden.

Find sanger til fest