Find musikken til dit drømmebryllup

Jagten på drømmebrylluppet er ofte noget af en større process og der er mange ting man skal have styr på inden den festlige dag. En af de vigtige overvejelser handler selvfølgelig om musikken? På denne side kan du let finde musikken til dit drømmebryllup. Dog er der nogle ting som er værd at vide inden man begynder at søge efter bands, DJ’s og musikere.

Hvordan finder man den musik, der passer bedst på ens kriterier?

Det har vi selvfølgelig en løsning på. På 123festmusik kan du oprette en uforpligtende og gratis forespørgsel og få musikerne til at kontakte dig. På denne måde kan du nemt filtrere tilbuddene og finde den idéelle musik.

Hvad koster musik til et bryllup?

Livemusik kan være dyrere, end man regner med. Det er vigtigt at man sammen med sin partner afstemmer forventningerne til både budgettet og typen af musik. Der er stor prisforskel på bands, solomusikere, duo/trioer og DJ’s, men det er også vidt forskellige oplevelser man får.

Det er okay at drømme, men vær realistiske, da det kan være svært at få musik både til vielse, reception, middag og til dans for under 10.000 kr. Der er selvfølgelig forskel på hvor meget et band, en solomusiker og en DJ koster, og det afhænger selvfølgelig også af hvor mange timer det drejer sig om, og om en musiker skal en tur over en bro eller lignende. Udtrykket ”man får hvad man betaler for” er selvfølgelig også vigtigt i dette tilfælde.

Hvor og hvornår skal der være musik?

Der er ofte forskellige typer af musik til de forskellige ”etaper” af dagen.

Musiksmag varierer meget og der er mange forskellige typer og genrer at vælge imellem. Det er altid en rigtig god idé, at forventningsafstemme med sin partner inden man begynder at finde musik - medmindre man gerne vil give sin bedre halvdel en romantisk overraskelse!

Skal det være romantisk med en violinist og en cellist der spiller ”Your Song” når man går ned igennem kirken eller måske som intro eller præludium til vielsen?

Eller hvad med en guitarist der spiller akustisk, stille og romantisk stemningsmusik til receptionen? Eller er det først til middagen eller selve festen der skal være livemusik? Mange bands har en kombination af både dinner- og dansemusik i deres festpakker. Disse kan også inkludere en DJ til at spille i pauserne og når bandets show er ovre.

Der er meget stor forskel på et coverband/kopiband der spiller de største og de bedste dansehits, et jazzband og et heavymetal band. Tal lidt om jeres musiksmag og ønsker, og forhør jer om hvorvidt bandet kan spille jeres yndlingssange. Kend jeres gæster og book det band i tror passer bedst!

Vi har gennem de sidste 15 år hjulpet danskere med at finde musik til deres fester. Vi var den første formidlingsplatform for kontakt mellem festglade danskere og musikere. Vi blev hurtigt anbefalet af DR’s Rabatten, som et godt sted til at finde sin festmusik. Ved at bruge 123Festmusik sparer du udgifterne til et bookingbureau og du giver dig selv de bedste muligheder for at finde den musik som gør brylluppet til en succes.

Musik til bryllup

Find den helt rette musik til dit bryllup

Prøv vores Gratis og Uforpligtende match service
Start her