5-cifrede kode

Email adresse

Kun den person der har lavet forespørgslen kan deaktivere tilbud

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Allround Partyband til Bryllup i Glyngøre Vestjylland

Jeg vil gerne have tilbud fra Allround Partyband i nærheden af Vestjylland

Vi søger et band, der kan sætte gang i festen. Prisen er vejledende. Det kan godt være lidt over/under. Vi er også interesserede i hyggepianist til maden og dj - måske kan det kombineres? Det er et delt dansk/svensk publikum, så bandet skal helst ikke kun spille dansk musik, men også engelsk og måske lidt svensk, hvis de kan.

Arrangements-type: Bryllup
Event dato: Juli 28 2018
Antal gæster: 70
By Glyngøre

Artister(Partybands)som er interesseret i dette arrangement

Navn
Vagn Møller - Next Time Party Band Telefonnummer : 22963308 (133) Book
Lando & Kathrine Telefonnummer : +4527208640 (11) Book
Safari-band Telefonnummer : +4522476504 Book
Mejse DeLux Telefonnummer : +4520719060 (155) Book
Hit'n'Run Telefonnummer : +4520783420 (26) Book
TEG Disco Telefonnummer : +4561789597 Book
Festmobilen Telefonnummer : +4520323204 (122) Book
Valiant OneManBand (tidligere Winums OneManband) Telefonnummer : +4520618673 (19) Book
RommeCo Telefonnummer : +4560684822 Book
Kiss the Frog Telefonnummer : +4522844071 Book
The Beat Telefonnummer : +4551226943 (11) Book
Black Jacks Telefonnummer : +4520207559 (3) Book
FAME Telefonnummer : 40281818 Book

Din kommunikation med artisterne

Asger Rasmussen
Januar 18 2018

Hej Mads.

Vi vil gerne spille til jeres bryllup. Jeg laver et tilbud og sender til dig på mail.
Med hensyn til det svenske publikum, så har vi sidste år spillet til to dansk/svenske bryllupper.
Så vi har faktisk allerede et lille svensk medley klar ... - og det er ikke Abba, som vi dog også spiller.

Mvh Asger
Www.thebeat.dk

Karina Jensen
Januar 18 2018

Kære Mads
I bandet "Kiss the Frog" tør vi godt garantere at musikken under middagen og til efterfølgende dans, er blandt de absolut bedste i Danmark.Vi kan let arrangere en kombination med både musik under middag, til dans og dj på de sene nattetimer.
Vi kan tilbyde en af de bedste musikere under middagen, en der kan spille alle sange og på et meget højt musikalsk niveau og tilmed har mange års erfaring og derved en meget god situationsfornemmelse. Der følger en sangerinde med som ligeså sørger for stemningsfuld, hyggelig og morsom musik, som både er en god oplevelse og fungerer som baggrundsmusik under middagen. Vi får altid ros for et meget alsidigt, meget bredt og genkendeligt repertoire - sange under middagen, som gæsterne oftest ikke har hørt meget længe, blandet med lidt nyere. Vi spiller gerne med og støtter op om indslag under middagen - vi spiller ikke skåleviser, kun hvis ønskes.

Kiss the Frog leverer dansemusik på aller højeste niveau når vi stiller op med et top tjekket og gennemtænkt show. Flot lys, god lyd og proff. udstyr er en selvfølgelighed og dertil kan vi arrangere særlige effekter såsom konfetti mm hvis ønskes.

Vores repertoire er utrolig populært da vi spiller mange genkendelige sange der kan synges og danses med på, samt sange som måske er gået i glemmebogen for mange.
Vi har professionelle musikere med hele vejen, der elsker især at gøre bryllupper til noget helt særligt.

Der er fx 4 pakker at vælge imellem: (Det lyder til at I kunne tænke jer pakke nr. 1, hvor vi har en del ABBA numre med, som er det tætteste vi kommer på lidt svensk musik ;)

pakke 1)
Godt og blandet!
Vi ryster posen og giver dig de store klassiske hits fra alle årtierne fra 60’erne og op til i dag! Du får dansemusik hele kloden rundt, dansk, udenlandsk, store hits og one-hit-wonders! Vi lover fest på dansegulvet og noget for ENHVER smag!

Pakke 2)
NYT NYT NYT!
Du vil bare gerne høre det nye musik live! Vi fylder dine ører med overvejende nyt musik, med enkelte ældre klassikere så alle kan være med på dansegulvet!

Pakke 3)
Danske drømme
Det bedste fra de bedste! Vi trækker alle de gode gamle og nyere hits frem fra de aller største danske kunstnere helt tilbage fra 70’erne og op til i dag. Vi finder navne frem som; TV2, Kim Larsen/Gasolin’, Shu bi dua, Thomas Helmig, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Michael Falch

Pakke 4)
Rock On!
Du vil gerne have luftet din luftguitar og den skal ikke have for lidt! Vi fylder overvejende dansegulvet med DAD, VolBEAT og mange af de andre store klassikere der allerede findes i vores sætliste, bare pumpet helt op til rock!


Vi har i "Kiss the Frog" stor succes med vores bryllupskoncept og kan nemt konkurrere på pris, da vi pt er ledige på datoen.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive når som helst på: 22844071

Vi sætter en stor ære i at have et godt samarbejde fra start til slut og gør samtidig meget ud af at høre om jeres ønsker og forventninger til festen sådan at vi kan søge at leve op til disse på bedste vis, at i kan få den mest optimale oplevelse og mest for pengene!

Kiss the Frog er garant for at den store dag bliver en musikalsk succes.

Pris: fra 10.000kr

Venlig hilsen Kiss the Frog
Du kan også se mere om bandet på: www.kissthefrog.nu
Du kan kontakte bandet når som helst på: 22844071

John Vogt
Januar 18 2018

Hej Mads !!
Jeg vil gerne tilbyde vores trio "Duet'n & Mejse" til at komme og spille en god gang varieret og svingende spise- og dansemusik til jeres bryllup.
Jeg sender jer lige en mail, som fortæller lidt om hvem vi er og hvad vi spiller og så selvfølgelig også et super tilbud.
Med venlig hilsen
Duet'n & Mejse

Lars Holm Hansen
Januar 18 2018

Kære Mads
FAME band kan i den grad sætte gang i festen, og vi vil meget gerne være med til at lave den perfekte bryllupsfest for jer. Vi spiller masser af dansk og engelsk musik. Til det svenske publikum er der en god omgang ABBA.
Jeg sender en mail senere med et godt tilbud, samt flere oplysninger.
Se vores anmeldelser her på 123Festmusik. Se også vores hjemmeside www.fameband.dk samt Facebook, hvor der er masser af musik, videoer m.m.

Med venlig hilsen
FAME band
Lars Holm Hansen
Tlf. 4028 1818
Mail. Lh98811038@gmail.gom

Mads Hyldahl
Januar 18 2018

Write a Message about why you are the one who should be booked

Vagn Møller - Next Time Party Band
Januar 18 2018

Hej Mads. Til Bryllup tilbyder jeg/vi lækker afdæmpet musik til spisning, kompetent akkompagnement til sangene, Brudevalsen i rette tid og i korrekt tempo - og heftig nonstop dansemusik for alle aldre frem til natmaden. Det er hvad du får med Vagn Møller og/eller Next Time Party Band. Jeg sender en mail med et godt tilbud til dig. mvh. Vagn Møller - 2296 3308 - info@vagnmoeller.dk - www.vagnmoeller.dk - www.nexttime.dk

Gode ideer til spørgsmål
  • Har du forstået hvilken slags festmusik jeg ønsker
  • Kan i spille mine yndlings-numre
  • Hvordan skal betalingen foregå
  • Hvor meget koster et ekstra set på selve aftenen
  • Hvor meget plads har i brug for
  • Hvorfor skal jeg vælge lige netop dig