Top 10 dj’s

Udvalget er stort og derfor vi har gjort det nemt for dig at skabe et overblik over, hvilken dj der passer til dine præferencer. Dj’s har mange facetter, diversiteten er bred og derfor har vi lavet en top ti liste med de mest anmelderroste dj’s hos 123festmusik. Fælles for listen er, at vores dj’s er fænomenale til at skabe en festlig stemning i det event de befinder sig

DJ Mads - MusikDJ

DJ Mads - MusikDJ

5.0 / 5 baseret på  30 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Store Heddinge
 • Pris: 3.900 - 8.900 kr.

Hvad end det omhandler din fødselsdag, dit bryllup eller firmafesten, har denne dj et bredt repertoire og er klar til at skræddersy dit næste event ud fra dine præferencer. Står du og mangler noget festligt lys, kan denne dj også bidrage med et festligt lys til dit event. Hvert enkelt event udformes efter kundens ønsker.

Læs mere om DJ Mads - MusikDJ


Deluxe-djs.dk

Deluxe-djs.dk

5.0 / 5 baseret på  12 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Vanløse
 • Pris: 3.000 - 7.500 kr.

Martin er en velrenommeret dj, med mange fester bag sig. Særligt for alle de events han har medvirket i, er at hans anmeldere er vilde med ham. Hvorvidt det har været brylluper, firmafesten, fødselsdagen eller sølvbrylluppet, har Martin leveret en oplevelse i særklasse.

Læs mere om Deluxe-djs.dk


Mobildiskotek NightProject

Mobildiskotek NightProject

4.9 / 5 baseret på  12 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Hillerød
 • Pris: 3.950 - 7.950 kr.

Til det lille arrangement for de nærmeste, har dj’en et diskret lyd setup, som er perfekt til indendørs fester og havefester. Skal du imponere venner og familie til den helt store privatfest eller firmafest, leveres en opsætning, der let spiller et stort lokale op.

Læs mere om Mobildiskotek NightProject


DJ Peder

DJ Peder

4.9 / 5 baseret på  17 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Nivå
 • Pris: 3.000 - 7.000 kr.

Dj’en Peder står både for lys og lyd til din fest, så foruden musikken som spænder fra 70’erne, 80’erne og frem til i dag, får du også et event med lys der er tilpasset dit arrangement. Anmelderne er vilde med Peder, hans omtale er velrenommeret.

Læs mere om Dj Peder


DJHOUSE

Dj House

4.8 / 5 baseret på  30 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Hjortshøj
 • Pris: fra 3.000 kr.

Denne dj har mere end 30 års erfaring bag sig, erfaringen danner baggrund for at rammerne til din fest bliver, som du drømmer om. Med mere end 150.000 tracks er der uendelige muligheder for, at din playliste bliver som du ønsker den. Uanset hvad du ønsker, kan denne dj skræddersy musikken efter dine behov.

Læs mere om Dj House


Black & White Moblidiskotek

Black & White Moblidiskotek

4.8 / 5 baseret på  21 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Hele Sjælland og Århus området
 • Pris: Fra kr. 3.500 kr.

Her får du en rutineret dj som har baggrund indenfor musikkens verden, siden discoens tid. Med sine mange års erfaring får du en garvet dj som skræddersyer dine præferencer, playlisten bliver som du ønsker det. Har du ønsker i løbet af aftenen, er denne dj klar til at imødekomme dine ønsker.

Læs mere om Black & White Moblidiskotek


DJ4Eventz

DJ4Eventz

4.7 / 5 baseret på  28 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Vi dækker hele Danmark
 • Pris: 4.000 - 6.500 kr.

Her har du mulighed for at få loungemusik under middage, hvor der efterfølgende spilles dansemusik når middagen er ovre. Med mere end ti års erfaring har du en professionel dj som er stærk i at sprede glæde og fylde dansegulvet med alle de gode hits fra 80’erne og frem til i dag.

Læs mere om DJ4Eventz


Lennis Mobildiskotek

Lennis Mobildiskotek

4.8 / 5 baseret på  9 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Svendborg
 • Pris: 1.000 - 10.000 kr.

Ifølge Lenni selv, er ingen fester ens. Hvilket indikere at Lenni skræddersyer hvert event efter gæsternes humør og eventets stemning. Han er velrenommeret for at være god til at få gæsterne ud på dansegulvet, unge så vel som det mere modne segment.

Læs mere om Lennis Mobildiskotek


DJ Flemming Kiil. Diner & Dans

DJ Flemming Kiil. Diner & Dans

4.7 / 5 baseret på  13 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Haderslev
 • Pris: 5.500 - 11.000 kr.

Flemming tilbyder både musik til dinner og dans, en god kombination af rolig musik under middagen, som efterfølgende ændre genre når dansegulvet åbnes op. Flemmings spilleliste bygger på ¨oldies but goodies¨, herunder er dine ønsker velkomne.

Læs mere om DJ Flemming Kiil. Diner & Dans


Henrik Quade Adsersen

Henrik Quade Adsersen

4.7 / 5 baseret på  11 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Tranbjerg J.
 • Pris: 4.500 - 12.000 kr.

Med 25 års erfaring giver denne dj dig en passioneret oplevelse, aarhusianerens passion for musik vil medvirke til at din fest bliver uforglemmelig. Repertoiret spænder fra de glade 60´er til den dag i dag, hvor også det ældre publikum tilgodeser moderne musik.

Læs mere om Henrik Quade Adsersen


Har du brug mere mere inspiration, så kan du se alle dj's her: dj's

Er du stadig i tvivl om hvilken dj der passer ind i din fest, så vil vi rigtigt gerne hjælpe dig - uforpligtet tager vi en samtale om dine ønsker.

Opret forespørgsel på dj's her

Opret forespørgsel på dj her