Top 10 Partybands

Mulighederne er mange når det kommer til at finde det perfekte festband, derfor har vi listet de mest bookede artister med de bedste anbefalinger baseret på brugernes anmeldelser.

Musik er en smagssag og på denne liste er der en række musikere, hvor essensen er at kunstnerne har givet mange spektakulære oplevelser og gæsterne har haft en fantastisk oplevelse. Fællesnævneren for alle bands er at deres repertoire indeholder musik fra 80’erne, 90’erne og det nye årtusinde.

ACOUSTIC HEAVEN

ACOUSTIC HEAVEN/Hitzilla

5.0 / 5 baseret på  26 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Ålborg Øst
 • Pris: Duo fra 6.500 Kr. Trio fra 9.500 Kr. Band fra 15.000 Kr.

Brugernes favorit er Acoustic heaven/Hitzilla, 80’erne er bandets force, så skal du holde en fest med 80’er tema er Acoustic Heaven/Hitzilla lige noget for dig! Som rutineret liveband tilbyder Acoustic Heaven/Hitzilla musik fra flere årtier, med nationale samt internationale hits på spillelisten.

Læs mere om ACOUSTIC HEAVEN


Greatest

Greatest

5.0 / 5 baseret på  25 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Silkeborg
 • Pris: 12.000 - 15.000 Kr.

Greatest fortolker kendinge som Robbie Williams, The Beatles og er stærke i genrerne Rock’n´Roll, disko og funk. Deres baggrund er alsidig og giver dig uendelige muligheder til netop din fest. De mange muligheder og kvaliteten af performance giver Greatest førstepladsen på vores liste, ud fra brugernes anmeldelser.

Læs mere om Greatest


Båndsalat

Båndsalat

5.0 / 5 baseret på  18 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Århus
 • Pris: 18.500 - 45.000 Kr.

Bandet er fortrinlige til at skabe en fest med musik fra de sidste fem årtier, med to forsangere i spidsen skaber Båndsalat sublim underholdning. Deres karakteristika er deres musikalske overskud og energien der breder sig i deres selskab. Anmeldelserne taler for sig selv, Båndsalat er et fest skabende element til din fest.

Læs mere om Båndsalat


Different Ages

Different Ages

4.9 / 5 baseret på  59 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Rødovre
 • Pris: 15.000- op efter Kr.

På tredjepladsen findes Different Ages, som spiller kendte originaler, de største hits og er specialister i at holde gang i dansegulvet. Different ages har stor erfaring indenfor middagsmusik, for efterfølgende at skrue op for fest musikken når dansegulvet skal indvies. De har utallige fødselsdage, konfirmationer og bryllupper bag sig hvor denne erfaring kommer dig til gode til din næste fest!

Læs mere om Different Ages


All Stars partyband & Dj

All Stars partyband & Dj

4.9 / 5 baseret på  30 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: København
 • Pris: 12.000 - 35.000 Kr.

Om du ønsker et live band der spiller Anne Linnet, Earth wind and fire, eller Avicii så er All Stars Partyband & DJ det perfekte match, med deres brede udvalg af genre indenfor pop, disco, funk, rock og soul, bliver din festmusik for enhver smag til dit selskab. Anmeldelserne taler for sig selv, All Stars Partyband & Dj skal opleves!

Læs mere om All Stars partyband & Dj


Mejse DeLux

Mejse DeLux

4.8 / 5 baseret på  127 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Odense M
 • Pris: 6.500 - 9.000 kr.

Mejse DeLux udbyder et bredt repertoire indenfor pop, rock og country musik. Variationen gør Mejse DeLux til en ideel entertainer både til sølvbrylluppet, firmafesten, fødselsdagen og privatfesten. Med sine mange fantastiske anmeldelser er Mejse DeLux uden tvivl anmeldernes favorit.

Læs mere om Mejse DeLux


VORES LILLE ORKESTER

VORES LILLE ORKESTER

4.8 / 5 baseret på  52 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: København
 • Pris: ikke tilgængelig

Orkestret som består af sangerinden og en guitarist som levere nærvær og indlevelse gennem danske og udenlandske hits, fra de sidste syv årtier. 14 års erfaring har givet Vores LIlle Orkester til et stærkt band, som kan tilbyde et bredt repertoire til enhver smag og aldersgruppe.

Læs mere om VORES LILLE ORKESTER


bryllupsduo

Bryllupsduo

4.8 / 5 baseret på  36 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Kbh Ø
 • Pris: 1.000 - 20.000 Kr.

Barndomsvennerne Johannes og Jens har de sidste to årtier stået for musikken til utallige bryllupper, fødselsdage og fester. De spiller afstemt dinner musik under maden og følger op med dansemusik efter ønske, de har et bredt spektre indenfor genre, årtier og mestre at skabe en festlig stemning. Skulle din fest mangle en discokugle eller discolys, kan bryllupsduo’en berige din fest med dette.

Læs mere om Bryllupsduo


Hit'n'Run

Hit'n'Run

4.8 / 5 baseret på  19 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Århus
 • Pris: 12.000 - 15.000 Kr.

Hit’n’Run er specialister i at få festen i gang med rock og popnumre fra 70’erne og opefter. Bandet er kendt for sin indlevelse i musikken, hvor alle til festen griber luftguitaren. Bandets alsidige aspekt og nerven de levere, giver dem en velfortjent plads på denne liste!

Læs mere om Hit'n'Run


SingStarz + DJ One

SingStarz + DJ One

4.7 / 5 baseret på  36 anmeldelser (Læs anmeldelser)
 • Hjemby: Valby
 • Pris: 9.000 - 15.000 Kr.

Med SingStarz + DJ One har du mulighed for op til seks statister på din scene, med 20 års erfaring kan du forvente en musikalsk oplevelse som får dine gæster ud på dansegulvet. Kundernes anmeldelser er ikke til at tage fejl af, bandet er mestre i at skabe en fest!

Læs mere om SingStarz


Har du brug mere mere inspiration, så kan du se alle Partybands her: Partybands

Er du stadig i tvivl om hvilket band der passer ind i din fest, så vil vi rigtigt gerne hjælpe dig - uforpligtet tager vi en samtale om dine ønsker.

Opret forespørgsel på livemusik her

Skal vi finde det bedste partyband til dig?